Arama sonuçlarınız

1. Felice

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Şükrü bey önceki aracım vx80 di. 4runner ı eski aracımla kıyasladığımda LC daha ağır bastı, Selamlar.

2. Felice

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Cihancım vx80 yada 100 yada olmadı hilux üçgeninde dolaşıyorum, selamlar.
  3. Felice

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi İlandaki aracın fiyatı 27.500 e inmiş durumdadır, aracın arka defransiyelinde kilit var, 3,4lt v6 motor, 120.000 mil de, aracı gidip yerinde gördüm sahibini tanıma fırsatım oldu, iyi bir insan, araç tem servis bakımlı, ilgilenen arkadaşlara duyurulur...

4. Felice

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Mustafa abicim beklerim her zaman, çok selamlar.
  5. Felice

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar çok teşekkür ederim Yavuzcum, her şey yolunda, Özledim yahu, Mustafa abiyi, Seni, Cihanı Kerimi görmeyeli uzun zaman oldu,

6. Felice

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar selamlar herkese, :D

7. Felice

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yollar açık Kürşad, ama yarın kuzuyayla kalabalık olur, haberin ola.
  8. Felice

Arkadaşımız Meriç Bager'in (meriçbager) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Meriç Bager'in (meriçbager) Doğum Günü Kutlu Olsun Meriç mutlu yıllar, her şey gönlünce olsun, Selamlar.
  9. Felice

Arkadaşımız Cem Taşcıoğlu'nun Annesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Cem Taşcıoğlu'nun Annesi Vefat Etmiştir Cem başın sağolsun, Allah rahmet eylesin,

10. Felice

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Hakan, seninki gibi bir abim olmasını çok isterdim, güle güle kullan aracını, Yavuzcum çok selamlar. bu bilgiler yeni bakış açıları kazandırması bakımından da çok yararlı bir kaynak oldu. paylaşım için teşekkürler

11. Felice

Arkadaşımız Nejat Kurtkaya'nın (nkurtkaya) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Nejat Kurtkaya'nın (nkurtkaya) Doğum Günü Kutlu Olsun hayırlısı olsun Nejat, selamlar
  12. Felice

Ynt: Arkadaşımız Nejat Kurtkaya'nın (nkurtkaya) Doğum Günü Kutlu Olsun Derhal, 1- Naci nin disco, (halen satılıkmıdır bilmiyorum) 2- http://www.sahibinden.com/tertemiz_land_rover-13WQQaXQQ21115653WQQpXQQdisplayitem manuel diyor ama otomatik, komple boyattığını söylüyor, LPG yok, 3-...

13. Felice

Ynt: Arkadaşımız Nejat Kurtkaya'nın (nkurtkaya) Doğum Günü Kutlu Olsun Dostum doğum günün kutlu olsun, sağlıklı ve mutlu nice yıllara...................
  14. Felice

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye Kürşad kolay gelsin dostum, çok güzel olacak, çok selamlar.
  15. Felice

yeni kasa l200 kullananlar

Ynt: yeni kasa l200 kullananlar özelden cevapladım,

16. Felice

Ynt: yeni kasa l200 kullananlar Semuca teşekkür ederim. Mete bey teşekkür ederim
  17. Felice

Ynt: yeni kasa l200 kullananlar Mücahit hedef küçülteceğim bu gidişle :) Ordu'daki aracı aldın arkadaşına, bi sıkıntı yoktur umarım! selamlar.
  18. Felice

Ynt: yeni kasa l200 kullananlar Mete bey aradığım cevap buydu, teşekkür ederim, yahu bu düğmeyi "0"araç satan bayii bile bilmiyor. son sorum 2.el ilanlarında intense diye bir model göremiyorum, çoğunlkla style modeli var! ancak "0" araç kataloglarında "intense" lafı geçiyor, bu durum ilan...

19. Felice

Ynt: yeni kasa l200 kullananlar peki low konumuna aldığınızda hem orta hemde arka dif kilitliyormu? yoksa low a alındığında orta dif kilitlenip arkalar için herhangi bir anahtar/mekanizmamı kullanılıyor? daha doğrusu orta ve arka kilitleri nasıl devreye sokabiliyorsunuz? selamlar.
  20. Felice

Defender 110 İçin Lastik Konusunda Yardım!

Ynt: defender 110 için lastik konusunda yardım!!!! arkaya taktığınız lastiklerde sıkıntı olabilir, ayrıca rot balans ayarı yaptırmadıysanız baktırmanızda fayda var. selamlar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri