Arama sonuçlarınız

1. huntercavdar

Gezenbilir Ankara; Aktaş Göleti ve Yaylaları Yürüyüşü (17 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Aktaş Göleti ve Yaylaları Yürüyüşü (17 Nisan 2011) Evet güzel bir gezinin kalıntılarına bakınca biz bayağı gezmişiz ve bayağı güzelde yemek yemişiz.Kalan bir hatıranın en güzel olanı başlayan dostlukların devam etmesiidir.Sanırım Ankara ekibi olarak bir çekirdek...

2. huntercavdar

Gezenbilir Ankara; Aktaş Göleti ve Yaylaları Yürüyüşü (17 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Aktaş Göleti ve Yaylaları Yürüyüşü (17 Nisan 2011) 07.30 da görüşebilmek üzere...
  3. huntercavdar

Çekme Karavan Satın Almak İstiyorum.

Ynt: Çekme Karavan Satın Almak İstiyorum. karavanı aldım..cevap yok ama yinede teşekkürler...

4. huntercavdar

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? karavan için bir jenaratör almak istiyorum.Buzdolabı+Televizyon+ fırn +bir kaç mutfak malzemesi ( tabii hepsi bir arada çalışma durumu yok) çalıştıracak şekilde benzinli mi yoksa dizel mi bir jenaratör alacağımda karar veremedim.marka ve...
  5. huntercavdar

Kamp İşyeri acma ???

Ynt: Kamp İşyeri acma ??? hayırlı olsun..inşallah düşündüğün gibi olurda iş yaparsın...bu yaz ben çanakkale ve kazdağları etrafında karavan ile kamp yapmayı düşünüyorum..neden olmasın ki senin aldığın ve açacağın bir yerde kamp yapmak...hele hele bir de orman içi olursa bir de su ve deniz...

6. huntercavdar

Bolu - Yedigöller'de Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (30 Mart - 2 Nisan 2011)

Ynt: Bolu - Yedigöller'de Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (30 Mart - 2 Nisan 2011) arkadaşlar çok iyi yapmışsınız ama bu kadar da resimleri çekip koymuşsunuz biz gidemiyenler seyretsin diye ....en önemlisi elinizden bayağı yemek işi geliyormuş...techizatta tam...kar veya doluda yağsa zarar...

7. huntercavdar

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı Aramızda tabiiki bir yol bilen ve tecrübeli mutlaka olması gerekir...Zaten şimdiden Likya dağlarında oldukça tecrübeli profesyonel dağcı ve trekking gurubundan , bu yürüyüş için ön bilgi ve yol haritası vermeyi teklif ettiler... daha kolay ve acemilik çekmeden...
  8. huntercavdar

13.03.2011 Aktaş göleti yürüyüşümüz

Ynt: 13.03.2011 Aktaş göleti yürüyüşümüz Evet şimdi oldu...Macera her zaman olmazsa olmazımız...Mayıs ayı ortasında Likya yolu yürüyüşü planı içerisine giriyoruz...O tarihlerde bir aksilik olmazsa düşüncemizi plana dönüştüreceğiz.... görüşmek üzere....selamlar
  9. huntercavdar

13.03.2011 Aktaş göleti yürüyüşümüz

Ynt: 13.03.2011 Aktaş göleti yürüyüşümüz Gezenbilir Ankara gurubu olarak irtibata geçebilseydik bizde katılabilirdik veya sizde katılabilirdiniz...Zaten aynı gün Ceranus Ceranuss un Eymir gölü etrafı için bir yürüyüş düzenlendi.19 kişi katılımı beklerken 4 kişi ile bu parkuru yürüdük...Plan...

10. huntercavdar

Çekme Karavan Satın Almak İstiyorum.

Aile olarak 5,25 metre lik dört kişilik ikinci el bir karavan satın almak istiyoruz.Satmak isteyen veya tanıdığının satmak isteği bir çekme karavan uygun şartlarda ilgilenebilirim.Bütçem 7-8 bin tl civarına uygundur.Bilgilerinize sunulur...

11. huntercavdar

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı Ankara dan iki arkadaş ile mayıs ayı ortasında ( sıcaklar basmadan) yaklaşık 7 günlük likya için bir plan yapmaktayız.Tabii şimdi sadece plan aşamasında ama o gün için bir aksilik (sağlık ve ailevi bir durum) olmazsa yakında yavaş yavaş malzeme hazırlıklarına...
  12. huntercavdar

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? 1992 senesiydi galiba..Hirfanlı barajı kaz avında -17 derecede arabanın içinde yatmıştık.Suyumuz donmasın diye yanımıza almıştık.Sabah 04.00 civarında Kaptan Morgen ( 70 derecelik ) rum sayesinde dimdik ayağa kalktık.Ama yanımızda duran su...

13. huntercavdar

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. hayırlı olsun, emeği geçen herkesi gönülden kutlarım.
  14. huntercavdar

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010) Çok güzel bir fırsatı kaçırdım.Güzel bir atmosfer oluşmuş.Resimler de çok güzel çekilmiş.Kısmet bir dahaki organizasyona katılabilmek umuduyla...Sağlıcakla kalın...
  15. huntercavdar

Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009)

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009) zerrin hanım gidip gelinecek araç otobüs türü bir araçmı...yoksa bir kaç araç toplayarakmı gidecek...bir kaç araç ise motorla gelsem nasıl olur acaba..inşallah işim yolunda gider de gelebilirim..selamlar

16. huntercavdar

Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009)

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009) Gelebilmeyi umut ediyorum.Cumartesi saat:18,00 den sonra gelebilme durumum netleşir.Görüşebilmek üzere..
  17. huntercavdar

Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008) Herkese merhaba, Daha önce arazili aracım varken başka offroad organızasyonlara katıldığım için en azından organızasyonda görev alarak da yardımcı olmaya çalışırım.Yurt dışından gelen bir arkadaşım da off roada ilgisi...
  18. huntercavdar

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Doğum Tarihi Ve Yeri: Memleket: Semt: İlgi Alanı: Not: Ankara Grubu merhaba, Bir Ankara lı olarak gruba katılmak ve aktivitelere iştirak etmek istiyorum.(Selami Kalay zaten maillerin geliyor ama katılma fırsatı olmadı henüz) huntercavdar

19. huntercavdar

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? 2005 model piooner 125 cc çin malı bir motora sahibim.oldukça acemiliğimi attım üzerimden.kullanımı oldukça rahat.hız meraklısı hiç değilim.ilerideki amacım hedefim bir harley sahibi olmaktır...Ankara dan selamlar
  20. huntercavdar

2. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

Ynt: 2. Anadolu Kamp Karavan Şenliği bende çok üzüldüm.sağlık olsun .yine garibali, tek başına alacak oltasını,rakısını bekleyecek gene suyun kenarında bir kadeh rakısına meze olacak balığı beklemeye....yinede teşekkür ederim ilgi ve alakaya.yenisinde buluşabilmek üzere .....huntercavdar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri