Arama sonuçlarınız

1. huntercavdar

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Pionner 125cc küba motor tarafından ithal edilen çin malı 2005 model bir motorum var.ehliyeti de aldım.yavaş yavaş binmeyede alıştım.kısmet bu yaz şöyle biraz açılmaya çalışacağım.hani derler ya her muavinin aşkı şoför koltuğuna oturmak tır.zaman bir harley daviıdsın...

2. huntercavdar

2. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

Ynt: 2. Anadolu Kamp Karavan Şenliği mycamper teşekkür ederim.şimdi o maili okurken topikden cevabınız geldi.takip edeceğim.sizler yine acil yapılan bir değişiklik olursa mail göndeririseniz de iyi olur.tekrar teşekkür ederim.kolay gelsin herkese.....uyanın türkiye değil....önce bizler...
  3. huntercavdar

İkinci El Çekme Karavan?

Ynt: İkinci El Çekme Karavan? ben geçen sene hollandaya gitmiştim.Vaktimin kısıtlı olması sebebiyle bir kaç karavan ve çadır tipi olanlarla beraber bir kaç yeri gezip görmüştüm.yeni ve 2.nci elleri baktım.çok güzel modern tipler yapılmış.ancak ikinci elleri bayağım hesaplı.1.000eur ya kadar...

4. huntercavdar

Ynt: 2. Anadolu Kamp Karavan Şenliği mycamper dostum.....2.Anadolu Kamp Karavan Şenliği organizasyonu tamamen mi iptal oldu.yoksa ileri bir tarihemi ertelendi.Ve sonrasında kendi imkanları çerçevesinde yapılmak üzere farklı bir gezi turu düşünülmüş.bende mail adresime gönderilirse inceler bir...
  5. huntercavdar

Ynt: 2. Anadolu Kamp Karavan Şenliği Ankara dan merhabalar herkese.Öncelikle sitenizi incelemekle bitmiyor.Resimleride görünce biz veya ben niye yokum diye düşündüm.Genelde ailece fırsat buldukça kendimizi dışarı atarız.Böyle bir organizasyonları takip ederiz ama nedense katılma cesaretini...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri