Arama sonuçlarınız

1. kokteknik

Sizce Hangi Hilux'u Almalıyım

Ynt: Sizce Hangi Hilux'u Almalıyım dostum gezenbilir ve off-road deneyimi olan biri olarak şu aracı şiddetle tavsiye ederim.

2. kokteknik

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor dostum mükemmel bir iş çıkartıyorsunuz tebrik ediyorum azmini veişçiliği ;) izmir yada sivasta kullanırız artık selamlar
  3. kokteknik

Satılık - Mercedes E200 - Elegance E2 Paket

Ynt: Satılık - Mercedes E200 - Elegance E2 Paket mercedes e serisinin orjinal anahtarlıığı ;D

4. kokteknik

Ynt: Satılık - Mercedes E200 - Elegance E2 Paket benim de babamın aracı 67 yaşında artık kullanamıyor ;D
  5. kokteknik

Ynt: Satılık - Mercedes E200 - Elegance E2 Paket son fotoları

6. kokteknik

Ynt: Satılık - Mercedes E200 - Elegance E2 Paket araç SİVAS ta garajımdadır malum site ilanı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-full-e200-elegance-e2-68927637/detay/

7. kokteknik

Aracımı satıyorum belki gezenbilir e gider fiyatı adettendir gezenbilir özel 30000 tl full e2 paket alındığından beri kaskolu tel elden kullanılan bir araç
  8. kokteknik

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba karavanınınız hayırlı olsun yolunuz açık olsun sivasa gelince beklerim sivas off-road derneği başkanı bülent kök
  9. kokteknik

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Arabayla ilgili teknik sorun yaşamadım hiç. Sağlık sorunu yaşamadım. Hırsızlık ve eşya kaybetme başıma gelmedi. Mısır'da Sahra Çölü'nde yola yakın bir yerde kuma saplanııp saatlerce kurtulmaya çalışmıştım. Aynı şey Norveç'de...

10. kokteknik

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km isvicreliler 1 ve 2 dunya savasında tarafsızlarmış ama vatikanın tarafsızlığı olamaz hemfikiriz

11. kokteknik

Artık Bende L200 Sahibiyim

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim ats diyon yani ;D
  12. kokteknik

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km bu kadar kilometre boyunca danimarkada tutuklanman dışında başına gelen aksilikler nelerdir ? merak ettim selamlar

13. kokteknik

En Sonunda Benimde Bir Defender'im Oldu

Ynt: En Sonunda Benimde Bir Defender'im Oldu doğru değil yeterli alan var hem şu anki yeri direkt fannın soğutmasına denk geliyor
  14. kokteknik

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km işviçre hiç bir ülkeye savaş açmamış 1 ve 2 dünya savaşlarındada tarafız ve barışcıl olduklarından VATİKAN ı isvicreliler koruyormuş roma da iken öğrenmiştim
  15. kokteknik

2011 ANKARA OFF-ROAD KUPASI 2.-3. YARIŞI

Ynt: 2011 ANKARA OFF-ROAD KUPASI 2.-3. YARIŞI geliyoruz bizde yarışa sivas off-road derneği olarak keyifli bir yarış olacağını umuyoruz pilot ve co-pilotlara başarılar dlieriz

16. kokteknik

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları
  17. kokteknik

Jeep'e Yakışmıyor Bunlar :(

Ynt: Jeep'e Yakışmıyor Bunlar :( bizler kuş serisini aylarca bekleyip teslim alan ve yıllarca transformers gibi kullanan toplumuz tofaş grubu na her zaman sempatimiz vardır jeep satış rakamlarını artırma calışmaları bunlar ayrıca amerikada her milletten insan var
  18. kokteknik

FB'taki gezenbilir sayfaları

Ynt: FB'taki gezenbilir sayfaları katılıyorum +1 sitemize yazalım FB ye değil

19. kokteknik

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları hakketen güzel kareler :)
  20. kokteknik

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland teşekkür ederim zafer bey araç klimasız ve yalıtımsız olunca bu tür serinlemeli sürüş tekniği geliştiriyorsunuz ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

Geri