Arama sonuçlarınız

1. O

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Beraber yapsaydık böyle birşeyi

2. O

Gaz 66

Ynt: Gaz 66 rüya gibiydi başka bir dünya adeta gidip görmek gerek teşekkürler.
  3. O

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Olmadı ozaman hocam öglende bana ters. Eskiler ön ayak olsada yeniler tanışsa. Gerci bizim (motosikletciler olarak) bi yerimiz var. Ankara caddesinde merkezden eski garjlara dogru giderken ikinci ışıklardan sonra az ileride solda üzerinde motosiklet asılı...

4. O

Sakarya; Serdivan Kıran Tepe'ye Öğlen Paydosu Kaçamağı (12 Ağustos 2009)

Ynt: Sakarya; Serdivan Kıran Tepe'ye Öğlen Paydosu Kaçamağı (12 Ağustos 2009) Hep aynı yerlerde farklı zamanlarda geziyoruz. Hafta içi mesai bitimi birgün hepberaber çıkalım şu serdivanada tanışalım bari.
  5. O

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Yarın ugramayı düşünüyordum ama senin ora resi daireymiş hocam ben anca 7 gibi gelebilirim. Olurmusunki dükkanda.

6. O

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hocam daha çömeziz. Tanışmak isteriz yer nerede ugrayalım bi ara çay içmeye.

7. O

Vitara Jlx Rolanti Problemi

Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi Hocam ben aracı yani almıştım, lpg ye alınca gazı bıraktınmı stop ediyordu. İki gündür sorunu çözmeye çalışıyorduk,şimdilik çözdük. hem birilerine faydası olur diye hemde bilenler bi yanlışlık yaptıysak uyarır diye yazıyorum. Benim araç 93 5k lpg sıralı degil...
  8. O

ALINIK VITARA 5 KAPI

Ynt: ALINIK VITARA 5 KAPI Hocam özel mesaj gönderemiyorum. aracı 13.000 e aldım. Resim koyacam inşallah teknolojiye biraz uzagım bu ara.
  9. O

Suzuki Vitara Hava Akış Debimetresi

Ynt: Suzuki Vitara Hava Akış Debimetresi Hocam geçmiş olsun diycem geçmiş zaten. LPG sistemini nasıl degiştirdin aynı sorun bendede varda.

10. O

ALINIK VITARA 5 KAPI

Ynt: ALINIK VITARA 5 KAPI aldım hocam 93 model 5 kapı offroad modifiyeli. Motosikletle hep kendimiz gidiyorduk, artık çoluk çocuk çıkacaz araziye. İnşallah daglarda görüşmek üzere.

11. O

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01 - Hakan Irıklı..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki Jimny-2004) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...
  12. O

ALINIK VITARA 5 KAPI

Ynt: ALINIK VITARA 5 KAPI hala arıyoruz hocam bak iki olduk.

13. O

ALINIK VITARA 5 KAPI

Hocam 5 kapılı vitara arıyorum. Bütcem 10.000 - 12.000 ytl civarı. Arabadan hiç anlamam ben motosikletciyim. Vitara ile ilgili bildigim her şeyi buradan ögrendim. Bi şey olursada yine buradan sorucam. İnşallah buradan bi dosttan almak nasip olur. Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri