Arama sonuçlarınız

1. ufo

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) tercüman oldun. teşekkürler mert...

2. ufo

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? bu konuya önyargılı yaklaşıldığı için bir sonuç sağlanabileceğini düşünmüyorum. ayladır süren tartışmada gelinen noktada; balık ızgara leziz... ama avcılık tu kaka. yaklaşım bu olduğu sürece bu konu bir yere varmaz. kiralik katiller vasıtasıyla kesilen hayvanlar...
  3. ufo

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Bir terslik olmazsa inşallah biz de geliyoruz... Görüşmek üzere... Aracı Olanlar 01- Uğur Kalaycı (Jeep34) +3 - Anadolu Yakası 02- Önder Özdenkaya (dronder) +1 - Kocaeli 03- Faruk Bedir (frkbdr) +2 -...

4. ufo

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) merhaba. bir mani çıkmadığı takdirde biz de orada olacağız inşallah. organizasyon için teşekkürler...
  5. ufo

Beykoz - Riva Arası On Road (Hafif Off-Road) Gezi Düşünüyoruz...

Ynt: Beykoz - Riva Arası On Road (Hafif Off-Road) Gezi Düşünüyoruz... ben 14 haziran itibariyle izne çıkıyorum. 1 belki 2 hafta süreyle güneyde olacağım.

6. ufo

Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

güzel bir haftasonu oldu. çok teşekkürler.

7. ufo

Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı... Nadir abi hayırlı olsun. kazasız, belasız güle güle kullan.
  8. ufo

Ynt: Beykoz - Riva Arası On Road (Hafif Off-Road) Gezi Düşünüyoruz... şimdilik uygun gibi
  9. ufo

Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz

Ynt: Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz büyük geçmiş olsun.

10. ufo

Ynt: Beykoz - Riva Arası On Road (Hafif Off-Road) Gezi Düşünüyoruz... ne gün için düşünülüyor?

11. ufo

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) fena fikir değil, olabilir aslında.
  12. ufo

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) soğuk mezeleri self servis tadında birkaç noktaya "bolca" koyarlarsa, pek bir aksaklık olmaz kanaatindeyim ;) bu arada, akşam yemeğinde menu nedir?

13. ufo

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) doldurmadık mı bungalowları hala ???
  14. ufo

2. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

Ynt: 2. Anadolu Kamp Karavan Şenliği gerçekten çok üzüldüm :( :-\
  15. ufo

Sizce Hangi Lada Güzel?

Ynt: Sizce Hangi Lada Güzel? tabii ki sağdaki.

16. ufo

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) ben de eşimle birlikte geliyorum. bizi de bungalowlara yazar mısın koza. teşekkürler.
  17. ufo

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları gençliğimizde pek bulunmazdı bu tür şeyler. bizim de maşet takıntımız vardı o günlerde. incirlik'ten çıkmaları aramak için adana'ya bile giderdik. bir-iki tane bulmuş ve almıştım. ama dedim ya, takıntılıydık diye. kesmezdi bizi birkaçı. biz de planya çeliğinden...
  18. ufo

Niva'lar da Kaputun Paslanmaya Karşı Korunması

ince bir tabaka wd40 ın koruyucu olması açısından faydası olur mu?

19. ufo

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Güle güle kullan. Su tutmamasının devamı için Boreal'in bakım spreyini öneririm, ben kullanıyorum ve memnunun.
  20. ufo

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) nihayet tüm ayarlamalar tamamlandı. biz de geliyoruz. İKEA'dan katılacağız. Muhtemelen balık tercih edeceğiz. ufo+1

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri