Arama sonuçlarınız

1. ufo

Antalya - Tahtalı Dağı (2.365 m.) Teleferik Tesisleri

hukuki boyutunu bilmem, ama bayramda denediğim kadarıyla seyir keyfi harika.

2. ufo

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun Tüm Gezenbilir ailesinin ve yakınlarının yeni yılını kutlar, 2008'in sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim. Herşey gönlünüzce olsun.
  3. ufo

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: Gökhan Nihat İnal Doğum Tarihi ve Yeri: 1966 - Ankara Memleket: Çankaya / Ankara Semt: Ataşehir İlgi Alanı: Doğada yapılan her türlü aktivite

4. ufo

Menekşe Yaylası Keşif Gezisi (15 Aralık 2007)

Ynt: Menekşe Yaylası (15 Aralık 2007) pazar mı dediniz? ;D ;D
  5. ufo

Kurban Bayramı

Ynt: Kurban Bayramı Herkesin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, size, ailenize ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve huzur dilerim.

6. ufo

Gezenbilir Kartepe - Kuzuyayla Off-Road Gezisi (16 Aralık 2007)

Gezenbilir Kartepe - Kuzuyayla Offroad Gezisi (16 Aralık 2007) niva'larda standart aksesuar değil mi zaten o !!!

7. ufo

Vitara Test Sürüşü - Kayış Dağı Keşif Gezisi (10 Aralık 2007)

çok erken arama ama :D
  8. ufo

Şişme Matlar ?

Ynt: Şişme Matlar ? ben 12 mm matın üzerine carrefour'dan aldığım kendinden şişen 3 cm matı koyuyorum. gayet tatminkar.

9. ufo

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? İnanç derken, inandığımız değerler derken dini inançtan bahsediyorsunuz sanırım. Tanrı, Kuranı Kerim de Bakara süresi 29 uncu Ayetinde ve Casiye süresinde 13 üncü Ayetlerinde, gökte ve yer de ne varsa bizler için yarattığını beyan etmiştir. Yine Hz.Muhammet ...

10. ufo

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? bu görüşünüzü de okudum. ve diğerini de. tam da örnek vermeyi düşündüğüm konuda bir ibare olduğu için yazının sonuna alıntıladım. bugüne kadar belki de yüzlerce kişi ile fikir tartışmasına girdiğim bir konudur bu. sizinle alakalı veya size cevap olarak değildir.
  11. ufo

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? sanırım ironman sezonun açık olduğu dönemde hergün av serbest demek istedi ki, bu doğru. avrupa'da sezonda gün sınırlaması getiren benim bildiğim tek ülke türkiye'dir. hatta bazı ülkelerde sezon da yoktur. örneğin komşularımız yunanistan ve bulgaristan'da av hergün...

12. ufo

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? bu mevzu çok su kaldırır...
  13. ufo

8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)

Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007) Tebrikler Senem Hanım...
  14. ufo

Gezenbilir.com Hatıra Ormanı

Ynt: Gezenbilir.com Hatıra Ormanı orman kesmek için müsaade almak 1 dakika(misal acaristanbul, kazdağları, belek ve şimdi de sorgun) ama ağaç dikmek için deveye hendek atlatmak lazım. yurdumun hali pür melali...

15. ufo

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi fighter, husky'nin en top çadırı ama 4 kişilik oldukça büyük bir çadır. aile ile birlikte mi düşünüyorsunuz? daha küçük, örneğin 2 kişilik bir çadır düşünürseniz Hannah Vertigo III modeli de özellikleri bakımından gayet iyi bir çadır gibi duruyor. ama türkiye'de vertigo III...
  16. ufo

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi loap da, husky ve hannah gibi bir çek markası. orta segment ürünler ağırlıkta. üst segment ürünleri de var. fiyatlar bilinen markalara nazaran daha ucuz. benim kullanıcı yorumlarından gördüğüm kadarıyla(tüm çek markaları için) memnun olan da var, olmayan da. bende de husky'nin...
  17. ufo

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi branda kesinlikle işe yarar. ben de yaptıracağım ama yeşilini bulamadığım için henüz yaptıramadım.

18. ufo

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi kaz tüyü uyku tulumu almayacaksanız, içindeki sentetik malzemenin ne olduğuna ve yoğunluğuna bakın derim. ayrıca dış kumaşın özellikleri ve cinsi de önemli. örneğin artık en kötü thermolite quallofil dolgu olmalı, tactel dış kumaş olmalı ve ripstop olması gibi. keza çadırda...
  19. ufo

Lada Niva Test - Keşif Gezisi (10 Ekim 2007)

Ynt: Lada Niva Test Gezisi 10/10/07 sorma, ben de özledim. ilk fırsatta katılıcam gezilere.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri