Arama sonuçlarınız

1. ufo

Lada Niva Test - Keşif Gezisi (10 Ekim 2007)

Ynt: Lada Niva Test Gezisi 10/10/07 yücel çok geçmiş olsun.

2. ufo

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir.com Korteji (2007)

biz de sapanca dönüşü yetişmeye çalışacağız.
  3. ufo

Lada Niva Test - Keşif Gezisi (10 Ekim 2007)

Ynt: Lada Niva Test Gezisi 10/10/07 yücel hayırlı olsun.

4. ufo

Doğada Başınızdan Geçen Olaylar

Ynt: Doğada Başınızdan Geçen Olaylar :) :) :)
  5. ufo

2007 İSOFF Offroad Oyunları Hazırlık

Ynt: 2007 İSOFF Offroad Oyunları Hazırlık selam mert, ne zaman yola çıkacaksınız?

6. ufo

Ynt: 2007 İSOFF Offroad Oyunları Hazırlık gerçekten de, "eğlence" amaçlı bir organizasyonda olmaması gereken şeyler...

7. ufo

2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007) denetime girdiğimiz ve haftasonu full-time çalışacağımız için maalesef iftara katılamayacağız. :( :( :(
  8. ufo

Gezenbilir Hacıllı Pikniği (16 Eylül 2007)

Ynt: Gezenbilir Hacıllı Pikniği (16 Eylül 2007) ben de 4x4 serisinden sahara'yı beğendim. ok'ı veya lada'yı değiştirirsem düşünebilirim.
  9. ufo

Ynt: Gezenbilir Hacıllı Pikniği (16 Eylül 2007) hayırlı olsun.

10. ufo

Ynt: Gezenbilir Hacıllı Pikniği (16 Eylül 2007) insa turbo special track OK ile benzer desende. görüntüye göre ses yapar gibi. sahara ise daha az gürültülü olabilir. lada'ya uygulanabilecek ebadı da var. ingiltere satış fiyatı da 45,5 pound. Türkiye'de kaç para ve kim satıyor?

11. ufo

Ynt: Gezenbilir Hacıllı Pikniği (16 Eylül 2007) Yine iyi eğlenmişsiniz. Ama anlamadığım, bu geziler ne zaman organize ediliyor?, ne şekilde duyuruluyor?, nasıl haberleşiliyor?, katılımcılar nasıl belirleniyor? anlayabilmiş değilim, hayretlere gark olmaktayım.
  12. ufo

2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007) ben de geleceğim. not: +1 de mümkündür.

13. ufo

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) herkesin ramazanı mübarek olsun.
  14. ufo

Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru Keşif Gezisi (8 Eylül 2007)

Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru yine de, etkinliklere de bir mesaj koyarsanız daha dikkat çekici olabilir diye düşünüyorum. neticede tüm yazılanları okumaya vaktimiz olmuyor çoğu zaman. güzel bir gezi olmuş. allah devamına erdirsin.
  15. ufo

Arjantin Steak

Ynt: Arjantin Steak hem ziyafet, hem ziyaret yani :)

16. ufo

Arjantin Steak

Ynt: Arjantin Steak kendisi mi, mutfağı mı? :)
  17. ufo

Bir Fotoğrafı Okumak - Geçmişin İzinde

Ynt: Bir Fotoğrafı Okumak - Geçmişin İzinde forumdaki yazıları okuduktan sonra merakımı celbetti ve internette biraz araştırma yaptım. ortadoğunun cetvelle çizilmiş sınırlarının baş mimarı olduğu yönünde bir bilgi elde ettim. hangi ortadoğunun? o tarihlerde osmanlı'ya ait olan ortadoğunun...
  18. ufo

Arjantin Steak

Ynt: Arjantin Steak tamam, büryan da iyidir ama... arjantin steak'in yeri bambaşka, bence.

19. ufo

Ynt: 2007 İSOFF Offroad Oyunları Hazırlık Turan Usta'da yaptırmayı planladığım port bagaj işlemi dışında, bolu'ya hazırım. bir aksilik olmazsa 27'si sabah erkenden oradayım.
  20. ufo

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi merhaba. çadırların özellikleri arasında yeralan bilmem kaç mm sutünu neyi iafe etmektedir? aslında teorik olarak ne olduğunu, nasıl bir basıncı ifade ettiğini biliyorum, fakat pratikte ne şiddette bir yağmuru ifade etmektedir, örneğin 6.000 mm ya da 10.000 mm su sütunu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri