Arama sonuçlarınız

1. ufo

Loap En İyi Fiyat Performans Ürünleri Adrenalin'de

Ynt: Loap En İyi Fiyat Performans Ürünleri Adrenalin'de ekmek-köfte denklemi... loap-hannah-husky hepsi çek ve nispeten ucuz. performans beklentisi, kullanım amacıyla doğru orantılı.

2. ufo

Kocaeli Samanlı Dağları - Jeep Safari ve Kamp (1-2 Eylül 2007)(Diğer Geziler)

Ynt: Kocaeli Samanlı Dağları - Jeep Safari ve Kamp (1-2 Eylül 2007) ne yalan söyleyeyim, bu paragrafı okudum ve bu cümleye takıldım. öyleyse ne işim var burada düşünmedim desem yalan olur. katılanlara iyi eğlenceler diliyorum.
  3. ufo

Ynt: Kocaeli Samanlı Dağları - Jeep Safari ve Kamp (1-2 Eylül 2007) tam olarak değil MANGAL+ALKOL=OFF-OFFROAD bence :)

4. ufo

Ynt: Kocaeli Samanlı Dağları - Jeep Safari ve Kamp (1-2 Eylül 2007) :) :) :) :)
  5. ufo

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar camper fikri ne zamandır beni de cezbetmiş durumda. bu seneyi araştırmaya ayıracağım. net bir karar oluşturabilir ve de gerekli birikimi sağlayabilirsem seneye yaza girerken bu amacımı gerçekleştirmek istiyorum. ben direk vw düşünüyorum. gmc için bir şey diyemem ama...

6. ufo

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Ben de avcıyım ama bence tam olarak spor sayılmaz. Bunun yanında %100 sportmenlik gerektirir.

7. ufo

Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)

toplu kamp için jandarmadan izin alınması gerekir diye biliyorum. çünkü bu haftasonu biz de bilecik'te bir kamp organizasyonu yapıyoruz. bunun için jandarma'dan izin aldık. yaklaşık 2 haftada cevap verdiler ama sonunda imzalı bir taahhütname almak suretiyle izin verdiler. bizimki kalıcı kamp...
  8. ufo

Gezenbilir Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz 2007)

Ynt: Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz Pazar) şehir dışındaydım, az önce geldim. yeni girdim foruma, aktiviteden şimdi haberim oldu. yücel öncelikle arkadaşına geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum. resimleri bekliyoruz. bir sonrakinde görüşmek dileğiyle.
  9. ufo

Camper Tavsiyesi?

Ynt: Camper Tavsiyesi? ben iki kişi için düşündüğüm için vw(veya muadili ebatta) panelvan karavanı amacıma daha uygun buluyorum. diğerleri bana daha hantal geliyor. ayrıca gereğinden büyük olur gibi sanki. nihayetinde 4-5 gün geçirmek gibi bir hedefim yok . 1-2 gece yeter de artar bile. uzun...

10. ufo

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) merhaba engin bey. fear factor ne oldu?

11. ufo

Camper Tavsiyesi?

Ynt: Camper Tavsiyesi? haldun aynı şeyi düşünüyoruz galiba. ben de internetten bu konuda araştırma yapıyorum bir süredir. burada paylaşılacak bilgiler doğrultusunda karar vereceğim ben de.
  12. ufo

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme peki ya çiçek ızgara'dan?

13. ufo

Karavan Kiralama Şirketleri

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri ben gördüm o karavanı. kime yaptırmışlar diye merak ettim. dışından inceledim. her zaman gördüklerimizden farklı, çok güzel bir karavan.
  14. ufo

Gezenbilir Hafif Parkurlardan Ağva Kerpe Off-Road, Piknik, Dalış (1 Temmuz 2007)

Ynt: Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar) denize nazır yapılan kahvaltı için uğur bey'e çok teşekkürler.
  15. ufo

En İyi Döner Nerede Yenir?

Ynt: En İyi Döner Nerede Yenir? şençam hangisi bilmiyorum, ama gitmişimdir mutlaka.

16. ufo

Gezenbilir Hafif Parkurlardan Ağva Kerpe Off-Road, Piknik, Dalış (1 Temmuz 2007)

Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar) kısmetse ben eşimle geliyorum. saat 9'da kavacık kavşağında olmaya gayret edeceğim. mert, eğer geç kalacak gibi olursam saat 9'a kadar cepten haber veririm sana mutlaka. bu durumda doğrudan şile'ye devam ederim ve limanda...
  17. ufo

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) geçmiş olsun...
  18. ufo

Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar) arkadaşlar eşli mi, eşsiz mi olacak?

19. ufo

Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar) şu an itibariyle bir sorun gözükmüyor. %99 gelirim ben de. eşli-eşsiz, nasıl gidiliyor? bir de ok'ları çıkarttım, sorun yaşamam sanırım, değil mi?
  20. ufo

Türkiye'yi Tanıtan Unsped'e "Yol" Desteği..

tebrikler sedat bey.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler