Arama sonuçlarınız

1. ufo

Karadeniz Turu Rotası

Ynt: Karadeniz Turu Rotası eylül değil miydi? ??? biz de izni eylül'e yazmıştık, hay allah. üzüldüm şimdi. :(

2. ufo

En İyi Döner Nerede Yenir?

Ynt: En İyi Döner Nerede Yenir? ben köftecilerini severim, köftesi çok iyiydi. hala iyi midir bilmem...
  3. ufo

Arkadaşımız Özdal'ın Yengesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Özdal'ın Yengesi Vefat Etmiştir Erdem Bey ve Özdal Bey başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

4. ufo

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ok. başka zaman yaparız. iyi geceler.
  5. ufo

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) iyi akşamlar. son durum nedir? gidiliyor mu kemerburgaz tarafına nadir abi?

6. ufo

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) inşallah 30 haziran olur... anladınız siz onu ;)

7. ufo

En İyi Döner Nerede Yenir?

Ynt: En İyi Döner Nerede Yenir? hosta'nın döneri iyidir. çook eskiden orada kristal vardı, o kapandı ve yerini eskiden pasaj girişinde olan hosta aldı. yıllardır da orada... ankara'da samanpazarı'nda süha vardı asıl, döneri çok çok iyiydi. neredeyse 11'de gidip 1'de ancak yerdik. %100 et döner...
  8. ufo

Gezenbilir Terkos Kemerburgaz Off-Road Gezisi (20 Mayıs 2007)

Ynt: Terkos Kemerburgaz Offroad Gezisi (20 Mayıs 2007) ŞL finalini seyretmek üzere, pazar günü İstanbul'dan Atina'ya doğru yola çıkacağımız için gelemeyeceğim maalesef. Gidecek olanlara iyi eğlenceler diliyorum. Bir sonrakini iple çekiyor olacağım.
  9. ufo

Gezenbilir Kısırkaya - Çiftalan Off-Road Gezisi (29 Nisan 2007)

Ynt: Gezenbilir Kısırkaya - Çiftalan Off-Road Gezisi (29 Nisan 2007) henüz resimleri göremedim :(, eve gidince ilk iş onlara bakacağım.

10. ufo

Gezenbilir Kısırkaya - Çiftalan Off-Road Gezisi (29 Nisan 2007)

Ynt: Gezenbilir Kısırkaya - Çiftalan Off-Road Gezisi (29 Nisan 2007) ilk kez katıldığımız bu tür bir etkinlikte biz de çok keyif aldık. en kısa zamanda bir benzerini tekrarlamak dileğiyle, herkese herşey için teşekkürler.

11. ufo

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba. Adım Gökhan İnal. Bankacıyım. ok 144 takılı 2000 model 1,7 i standart bir lada nivam var. Aşağıdaki detayların neredeyse hiçbiri yok. Ama aksesuar olarak mangalım, ilavaten bir tel ızgaram, 3 taburem, 2 tane kilimim, 12'şer adet plastik tabak...
  12. ufo

Hummer H1 mi? Unimog 406 mı?

Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı? tuareg de tırmanma eğimi %100, açı 45 derece olarak vermiş değerleri. niva'nın bu konudaki %58'lik eğim performansı(eğer bir hata yoksa) dikkat çekici.

13. ufo

Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı? tırmanma açısını hep yüzdesel değer olarak veriyorlar. LR'de açı 45 olarak vermiş. hummer için verilen %60 eğim, 31 derecelik bir açıya denk geliyormuş ya, biraz araştırdım. kabaca dik açılı bir üçgenin dik kenarı 60 metre, yatay kenarı 100 metre ise dikey...
  14. ufo

Land Rover Defender 90

Ynt: Land Rover Defender 90 liste fiyatları aşağıda. epey tuzlu görüleceği üzre. Land Rover 110.111 (4x4) Arazi Kamyonet (1+1 kişilik) 72.920,36 Land Rover 130.111 (4x4) Arazi Kamyonet (4+1 kişilik) 84.640,12 Land Rover 130.111 (4x4) Arazi Kamyonet (1+1 Kişilik ) 82.431,16
  15. ufo

Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı? öğrenmek için soruyorum, tırmanma açısının en azından engel aşma açısına eşit olması gerekmez mi?

16. ufo

Lastik Hava Basıncı ve Kompresörler

Ynt: Lastik Hava Basıncı ve Kompresörler yanılmıyorsam daha geniş bir tabanı var sizinkinin, lastiğin ebatları ile ilgili olabilir mi, ses yapmaması? benimki de müthiş ses yapıyor ve 70 km civarında bu ses çok azalıyor.
  17. ufo

Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı? linkteki 6. resim(přejezd terénního zlomu = 36 stupňů) diye açıklaması olan resim neyi gösteriyor acaba?
  18. ufo

Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı? aşağıdaki linke bakabilirsiniz. yüzde 58 olarak verilmiş. http://www.volny.cz/autolada.sport.spur/03.charakteristika/charakteristika.html

19. ufo

Gezenbilir Terkos Parkurları Off-Road Gezisi (1 Nisan 2007)

Ynt: Terkos Parkurları Off Road Gezisi (1 Nisan 2007) son karar nedir?
  20. ufo

Isı 2.4 Derece Artarsa, İstanbul ve Kocaeli Adaya Dönüşecek

Ynt: Isı 2.4 Derece Artarsa, İstanbul ve Kocaeli Adaya Dönüşecek şunu harita üzerinde kabaca gösterseler de, gelecekte deniz kıyısında ev sahibi olmak için bugün nerelerden yer almak lazım geldiğini anlasak. şakası bile ürpertiyor.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri