Arama sonuçlarınız

1. ufo

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 defender'ların hepsi böyle değil bildiğim kadarıyla. hangi seneden sonrakiler daha tatminkar performans açısından?

2. ufo

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 2008 için planlarım arasında niva'yı LR ile değiştirme vardı. bu yazılanlar sonrası tereddütteyim...
  3. ufo

GPS Aranıyor

Ynt: GPS Aranıyor merhaba. vitrine koysun diye av bayisi bir arkadaşa bırakmıştım geçen hafta. haftaiçi satılmış maalesef.

4. ufo

GPS Aranıyor

Ynt: GPS Aranıyor linktenin aynısı. sıfırdan hiç farkı yok. neredeyse hiç kullanmadım. toplam 10 kez açılıp kapanmamıştır bile. ama yarın fotograf eklemeye çalışırım.
  5. ufo

GPS Aranıyor

Ynt: GPS Aranıyor evim ataşehir'de, işyerim yenibosna'da

6. ufo

GPS Aranıyor

Ynt: GPS Aranıyor sn.mergen benim aklımdan 250 ytl gibi bir fiyat geçiyordu, ama fiyatlar konusunda hiçbir fikrim yok inanın. siz de bir araştırın isterseniz.

7. ufo

GPS Aranıyor

Ynt: GPS Aranıyor merhaba. bende e-trex legend var, satmayı düşünüyorum. hemen hemen hiç kullanmadım. 2-3 kez deneme amaçlı kullandım. sıfırdan farkı yok. kuzenim amerikadan gelirken getirdi. cihazın linki aşağıda var. inceleyin beğenirseniz tekrar konuşuruz...
  8. ufo

Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?

Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi? nadir bey'e katılıyorum.
  9. ufo

Gezenbilir Terkos Parkurları Off-Road Gezisi (4 Mart 2007)

Ynt: Terkos Parkurları Off Road Gezisi (4 Mart 2007) işim çıktı, maalesef yine katılamıyorum.

10. ufo

Gezenbilir Terkos Parkurları Off-Road Gezisi (4 Mart 2007)

Ynt: Terkos Parkurları Off Road Gezisi (4 Mart 2007) 0k-144 olan standard bir niva için parkur ne kadar uygundur?

11. ufo

Yaban Hayvanlarına 1 Ton Piliç Eti

Ynt: Yaban Hayvanlarına 1 Ton Piliç Eti Merhametsizlik olarak algılanmasını istemem ama ben naçizane, tasvip etmiyorum. Binlerce yıldır "güçlü olanın hayatta kalması ve neslini devam ettirmesi" üzerine kurulmuş bir düzene bu tür dış müdahaleleri doğru bulmuyorum. Bu müdahalelerin zayıflara...
  12. ufo

Maalesef Treni Kaçırdık!

Ynt: Maalesef Treni Kaçırdık! ilk güzergah, şimdiki değil...

13. ufo

Arkadaşımız Sedat'ın Babaannesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Sedat'ın Babaannesi Vefat Etmiştir Başınız sağolsun Sedat Bey. Allah rahmet eylesin.
  14. ufo

Siz Hiç Ağaç Diktiniz mi?

Ynt: Siz Hiç Ağaç Diktiniz mi? bugüne kadar çeşitli kuruluşlar vasıtasıyla yaptığım bağışlarla adıma 100 civarında ağaç dikimi yapılmıştır sanırım. fakat tema'nın sitesindeki karbonmetre programından haberdar olunca, yıllık benzin tüketimime göre bir hesap yaptım, yılda 24 adet ağaç dikmem...
  15. ufo

Eskişehir - Sarıcakaya (20 Ocak 2007)

Ynt: 20 Ocak Eskişehir - Sarıcakaya hekimdağı geçidini iyi bilirim. pek çok kez geçtim. normal şartlarda çok keyifli bir yol. fakat bir keresinde, 22-23.Ocak.2005'de meteorolojinin çok yoğun kar yağışı beklendiğini söyleyerek uyarı yaptığı kurban bayramında ankara'dan bilecik-tozman'a...

16. ufo

Doğa Sporcusunun Kol Saati?

Yeni modellerini görmek amacıyla bu saatleri ben de belirli aralıklarla inceliyorum. Gördüğüm kadarıyla fiyatlar da çok değişken. Mesela bahsettiğiniz model için 360-520 YTL arasında değişen fiyatlar söz konusu internette. İnsan kuşku duyuyor, bu farkı görünce.
  17. ufo

Kayak Pantolonu Tavsiyesi

Ynt: Kayak Pantolonu Tavsiyesi hangi metro'da acaba?
  18. ufo

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda hoşgeldiniz, detayları sabırsızlıkla bekliyoruz...

19. ufo

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda öncelikle geçmiş olsun diyor, hayırlı yolculuklar diliyorum.
  20. ufo

Ormanda VIP Turizmi

Ynt: Ormanda VIP Turizmi dediğiniz gibi, bu hayvanların bu hale gelmesindeki sebepleri ortadan kaldırmak en etkili çözüm yolu. ama buradaki sebepler çok çeşitli. ülkemizin bugünkü sosyo-ekonomik altyapısı ve çevre bilinç düzeyi gözönüne alındığında ne yazık ki şu an için bunun imkansız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri