Arama sonuçlarınız

1. ufo

ГАЗ - 2330 "Тигр" Gaz Firmasının Hummer'ı

Ynt: ГАЗ-2330 "Тигр" Gaz Firmasının Hummer'ı zarf iyi, bir de mazrufa bakmak lazım.

2. ufo

Gezenbilir.com Hatıra Ormanı

Ynt: Gezenbilir.com Hatıra Ormanı konuyla ilgili mevzuat; 2- HATIRA ORMANLARININ TESİS, İŞLETME VE FAYDALANMANIN DÜZENLENMESİNE AİT USUL VE ESASLAR I.BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak Tanımlar ve Tarifler Amaç; Madde 1- Yurdumuzun orman varlığının arttırılmasında halkın katılımını...
  3. ufo

Ynt: Gezenbilir.com Hatıra Ormanı bu konuyla ilgili olarak İstanbul İl Orman Çevre Müdürlüğü'nün bir kampanyası varmış. incelemekte fayda olabilir. http://www.istanbulcevor.gov.tr/sube_detay.asp?id=24&sube=4

4. ufo

Hangi Ekipman İyidir?

Ynt: Hangi Ekipman İyidir? polar alırken, üretici firmadan ziyade kumaşın kimin olduğuna bakıyorum. polartec firmasının üretimi olan kumaşları tercih ediyorum. Polartec Thermal Pro ve Polartec Wind Pro kumaşlardan yapılmış ürünleri tavsiye ederim.
  5. ufo

Ynt: Gezenbilir.com Hatıra Ormanı ben de otoyol kenarlarında falan gördüğüm(ankara girişinde çok vardır), hani üzerinde "bilmem ne/kim hatıra ormanı yıl:xxxx" gibi şeyler yazan bir tabelası bulunan, fakat genelde bu tabela çevresinde hiç ağaç bulunmayan, bakımsızlıktan ot bürümüş yerlerin neden...

6. ufo

2006 Türkiye GOODYEAR Off-Road Şampiyonası 7.Yarışı (25-26 Kasım 2006)

haftasonu eğitimim var, maalesef ben gidemeyeceğim. :( hem son yarış, hem de tanışmak için iyi bir fırsat olması nedeniyle katılmayı çok arzu ediyordum. yine olmadı :( şanssız mıyım neyim? :'(

7. ufo

Yurtdışı Web Sitelerinden Alışveriş Tecrübesi Olan Var mı?

Ynt: Yurtdışı Web Sitelerinden Alışveriş Tecrübesi Olan Var mı? ben amerikadaki bazı sitelerden bir seferde 150$'yi geçmeyecek şekilde onlarca işlem yaptım. uyku tulumundan çadıra, her türlü giyim malzemesinden gözlüğe, dürbünden telsize kadar sayısız ürün getirttim. ancak son altı aydır hiç...
  8. ufo

Haftasonu Sapanca

Ynt: Haftasonu Sapanca sapanca iyi fikir gerçekten. realize etmeli.
  9. ufo

Haftasonu Sapanca

Sapanca'da Sonbahar merhaba. dün biz de eşimle birlikte maşukiye'ye ve kartepe'ye gittik. aslında kartepe'ye gidemedik. bilenler için beton yolun başladığı noktadan sonra oldukça kesif bir sis vardı. 25-30 metreye düşmüştü görüş mesafesi, yine de birkaç kilometre gidip şansımızı denedik ama sis...

10. ufo

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I gerçekten güzel. "yakışığı gelmiş" derdi rahmetli babaannem, aynen öyle olmuş. güle güle kullanın.

11. ufo

Leatherman İçin Tavsiye?

Ynt: Leatherman İçin Tavsiye? benim de çok eski bir leathermanım var, çok basit bir modeli. pek kullanmıyorum. genelde victorinoxu tercih ediyorum. büyüklük ve taşıma açısından fazla farkları yok benim kullandıklarımın. ben size bir de gerber'e bakmanızı öneririm. geçenlerde bir dükkanda...
  12. ufo

Nasıl Bir GPS Almalı?

Ynt: Nasıl Bir GPS Almalı? erdem bey başınız sağolsun ve geçmiş olsun. sanırım 170 avro gibi bir fiyata almış oldunuz. bildiğim kadarıyla sıfırı 440 avro. arada 270 avroluk bir fark var, biraz polyanna vari olacak ama :D bunun 50-100 avro gibi bir kımını cihaza standart dışı eklemeler için...

13. ufo

Türkiye Ormanlarını Artırdı

Ynt: Türkiye Ormanlarını Artırdı ilk sayımın ne kadar güvenilir olduğuna bağlı bu durum bence... bu arada, mahmutşevketpaşa ormanlarının son dönemlerdeki iç parçalayan halini gören var mı? görün de ormanlar artıyor mu azalıyor mu siz karar verin. >:(
  14. ufo

10 Kasım

SAYGI İLE ANIYORUZ. ATATÜRK'ÜN SON YILLARI VE ÖLÜMÜ Atatürk'ün ilk hastalık belirtisi 1937 yılında ortaya çıktı. 1938 yılı başlarında Yalova'da bulunduğu sırada, ciddî olarak hastalandı. Buradaki tedavi olumlu sonuç verdi. Fakat tamamen iyileşmeden Ankara'ya yaptığı yorucu yolculuk...
  15. ufo

Kazdağları'nda Altın Madeni Bulundu

Ynt: Kazdağları'nda Altın Madeni Bulundu insanımızın çevre bilinci+siyanür+hırs birlikteliğinin sonucunda kazdağları'nı kaza kaza bitirirler mazallah.

16. ufo

Kazdağları'nda Altın Madeni Bulundu

Kazdağları'nda altın madeni bulundu A.A. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Kazdağı eteklerindeki Kısacık köyü yakınlarında, MTA tarafından 8 yıldır yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir altın rezervi tespit edildiği bildirildi. MTA Kuzeybatı Anadolu Bölge Müdürü Vekili Ramazan...
  17. ufo

Discovery İlanı (Taşınan Başlık)

Ynt: Discovery İlanı (Taşınan Başlık) ya ya ya şa şa şa taiga taiga çok yaşa ;D
  18. ufo

LR Defender 110 Benzinli Kullanan Var mı?

teşekkürler.

19. ufo

LR Defender 110 Benzinli Kullanan Var mı?

böyle bir şeyin toplam maliyeti nedir aşağı yukarı?
  20. ufo

Discovery İlanı (Taşınan Başlık)

Ynt: Discovery İlanı (Taşınan Başlık) abi öncelikle keçiye laf yok :) ben de 4-5 ay baktım, baktım, baktım ama baktım olacak gibi değil, bakmanın sonu yok, aldım bi niva, kurtuldum... ama bu ilanı bir ara bence. en azından fiyat doğru mu öğrenirsin. çünkü eğer hata yoksa çok iyi bir fiyat...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri