Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, arkadaşlar,
2001 model otomatik rav4 aldım, aracımın sürekli dört çeker olduğunu sanıyorum? Ancak arkadaşlarım awd dediler, yüksek hızlarda diff ayırıyormu? Yoksa 150 ile giderkende 4 çekerdemi gidiorum. Bilgisi olan varsa paylaşabilirmi teşekkürler.
http://www.youtube.com/watch?v=uXUTlTrx3fA&feature=endscreen
Arkadaşlar, Bu videoda ki gibi, aracın ürettiği verileri telefona vb şeylere aktarma konusunda hangi parçaların kullanıldığını, nasıl takıldığını, nasıl tanıtıldığını vs detaylı şekilde açıklayacak bir arkadaşım varmıdır acaba? Bu...
MErhaba, 2 haftadır sitedeki arkadaşlarımla duster hakkında bilgi alışverişinde bulundum. Sonuç itibarı ile de duster almaya karar verdim ve Sivas Dacia Bayii Oflazlar Otoya gittim. Satış müdürü Belgin hanım araç hakkında bilgiler verdikten sonra, 2. el Freelander'ımı alıp alamyacakları konusunu...
Merhabalar, gezenbilir ailesi;
Ailenize yeni katıldım ( uzun uğraşlar sonucu biraz zor oldu ama).
Yaklaşık olarak 1 ay önce 2001 model bir Freelander 2.5 V6 aldım. Mesleğim gereği her türlü yol koşuılunda köylere gitmem gerektiği için off road'a biraz yakın bir arazi aracı ihtiyacım vardı. Önce...