Arama sonuçlarınız

1. S

St Paul Yolu Yol Arkadaşı

Arkadaşlar daha önce Likya Yolu'nun tamamını 3 etap halinde yürüyerek bitirdim.Şimdiki hedefim ise St Poul Yolunu yürümek.42 yaşındayım. Antalya'da yaşıyorum. Kondisyon problemim yoktur.Bu yolu yürümek isteyen arkadaşlar selahattin.t@mynet.com adresine mail atarsanız, planımızı yapıp uygun bir...

2. S

Kaçkarlar Yürüyüş Rotaları Hakkında Bilgilendirme

ARKADAŞLAR KAÇKARLARA GİTMEK İSTİYORUM.ÖĞRENDİĞİME GÖRE BİR ÇOK ROTA VARMIŞ.BURALARI BİLEN DAHA ÖNCE GİDENLER VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. EN GÜZEK ROTA HANGİSİ, NERELERİN MANZARASI GÜZEL? YAKLAŞIK OLARAK 7 -8 GÜNLÜK BİR YÜRÜYÜŞ DÜŞÜNÜYORUM.ÇADIRDA VE PANSİYONDA KALACAĞIM.FİZİKİ...
  3. S

Ovacık'tan Demre'ye Likya Yolu

18 HAZİRAN 2011 TARİHİNDE ARKADAŞIMLA BİRLİKTE LİKYA YOLUNUN TAMAMINI YÜRÜMRK İÇİN YOLA ÇIKTIK.PARKURUN TAMAMINI YÜRÜMEK İSTİYORDUK FAKAT ÇEŞİTLİ NEDENLERDEN DOLAYI DEMREDE BIRAKMAK ZORUNDA KALDIK.BU YOLU YÜRÜMRK İSTEYENLERE YARDIMCI OLACAĞINA İNANDIĞIM BAZI BİLGİ VE TECRÜBELERİ BURADA PAYLAŞMAK...

4. S

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Bu sene veya gelecek sene Likya yolunu yürümek istiyorum.Fakat bir arkadaş bulamadım.Bu yolu yürümeyi düşünen arkadaşlar varsa temasa geçerlerse bir ekip olarak yürüyebiliriz.Antalya da yaşıyorum 40 yaşındayım...........))))))

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri