Arama sonuçlarınız

1. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE gazlama şükrüü ;D ;D ben 22 jant takacaktım oysa ;D

2. çağlar

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi lafı olmaz ;D ;D
  3. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi kuzuların sessizliği ;D ;D ;D

4. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi vayy yavuzum sağolasın. geliimde bir tur at sen anlarsın manuel fitesten falan ;D ;D ;D ;D
  5. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE ilker gidelim tabii ;D ;D köfteler cepte madem ;D ;D nadir abinin meşhur (fotolardan biliyorum) tenekede tavuğuda olursa daha ne isteyeyim. ;D ;D

6. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE çok teşekkürler arkadaşlar iyi dilekler için. herkes umarım gönlünden geçen araca sahip olsun.

7. çağlar

işte benim LC FJ 73

Ynt: işte benim LC FJ 73 hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullanın.
  8. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE kalbim temiz arkadaş (nazar değmesin)) ;D ;D kuzuları yatırdım yanyana ;D
  9. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE nadir abi teşekkürler ... yağlar konusunda bir önerin varmıdır bana? bilhassa diffler için.

10. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE sağolun arkadaşlar iyi dilekler için. cem bey doğrudur sağolun bilgi için. land cruiser konusunda ihtisaslaşmıştım ama mercedesten pek anlamıyorum ne yalan söyleyim..yavaş yavaş çözücez artık sizinde yardımlarınızla. :D

11. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi teşekkürler iyi dilekler için arkadaşlar.
  12. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE cem bey istanbuldan ankaraya geldim, 120 ortalama ile 300 lira yakıtla 500 km geldim. otoyoldan,klimada açık gelmişim bu arada ,bende diyorum aracın bir yerleri delik estiriyor ,ısınamadım birtürlü. ;D lpg takılacak ,çok profesyonel lpg cim var. montaj sonrası...

13. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE olur abi olur,çıkma sıfır farketmez. bugün tofaş topuzu taktım boyu uzun diye ,,onunda kenarları nikelajlısı varmış tam bomba oldu ;D ;D
  14. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE teşekkür ederim sağolun.. selamlar.
  15. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi erkut kazasız belasız bin.hayırlı olsun.

16. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE vites şöyle resimdekinden..daha doğrusu orjinal parça bu. yok ilk sahibiyle konuşmadım...
  17. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE datacard sanırım bir rus sitesinden buldum..yarın bakayım diğer bilgisayara eklemiştim siteyi... vinci sordum hiç olmamış vinç.. datacartta ki şu maddede doğru anladıysam sonradan vinç takmak için ,ön hazırlık tesisat vs.gibi anladım.(maddeyi ekledim) istanbulda var çok...
  18. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi tüm iyi dilekler için teşekkürler. heytem abi sattın güzelim aracı şimdi ahh çekersin ya. ;D ;D ;D

19. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi sağol fatih.. 80 kasanın yarısından azına diyeyim ,geçeyim. ;)
  20. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi teşekkürler. onlar ön arka kilitlerin kolları..hidrolik çalışıyor bu araclarda yanılmıyorsam.yukarı çekiliyor 10 cm civarı uzuyor.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri