Arama sonuçlarınız

1. çağlar

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 umut aracın altında yağ göremiyorum,binmediğindenmi yoksa ;D ;D

2. çağlar

Land Cruiser Vx80 Egr İptali

Ynt: Land Cruiser Vx80 Egr İptali ilk verdiğim linkte detayı var ama basite indirecek olursak egr yi söküp oraya kapalı bir conta takılacak,beyne giden soketede linkte detaylı açıklandığı gibi bir direnç takılıp kandırılacak. kolay gelsin.
  3. çağlar

Ynt: Land Cruiser Vx80 Egr İptali çözülür basit bir uygulama,,aracınız lamba yakıp P0401 YADA P0402 kodları veriyorsa şu linkteki mamulun sıfırını edinip değiştirin.(Egr hata lambasını genelde bu parçadan yakıyor)...

4. çağlar

Mercedes G Serisi Alıp Restorasyon Hakkında

Ynt: Mercedes G Serisi Alıp Restorasyon Hakkında ibrahim bey Yıllardır, tek başıma Afrika gezisi yapma planım vardır.Ama hep ertelenir hayat telaşesinde. G sınıfı aracları dediğim gibi çok beğenirim.Ülkemizde ünlülerden sonra bu araçlar fahiş fiyatlara ulaştı,memnun olmadığım nokta...
  5. çağlar

Ynt: Mercedes G Serisi Alıp Restorasyon Hakkında ibrahim bey bütçede sorun yoksa alınıp çokta güzel binilir tabii :) 400 motoru pek tanımıyorum ,bilemiyorum.13-14 yaşında araca 200 bin küsür lira ancak bizim ülkemizde olabilecek bi hadise.Ben parça hususunda zorluk yaşamıştım. bütçeyi...

6. çağlar

Ynt: Land Cruiser Vx80 Egr İptali http://forum.ih8mud.com/threads/disable-the-egr-system-the-mostly-toyota-way.308200/

7. çağlar

Ynt: Mercedes G Serisi Alıp Restorasyon Hakkında Bu araçlara sempatisi olan ve bir dönem 88 model 280 g benzinli sahibi olarak yazıyorum. istediğiniz aracı ( 240) alıp yeni modele güncellemeye çalışmak demek çok para harcamanız demek öncelikle.ne kadar harcarsanız harcayın hiçbirzamanda yeni...
  8. çağlar

2004 Model Suzuki Grand Vitara 2.0 Otm Full Becce Donanımlı

Ynt: 2004 Model Suzuki Grand Vitara 2.0 Otm Full Becce Donanımlı hangi japonda şekil düzgün ki :D
  9. çağlar

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 gözüm hayırlı olsun ,bi tur bindirirsin artık.

10. çağlar

Alınık - 95 Sonrası Temiz Land Cruiser Vx 80

Ynt: Alınık - 95 Sonrası Temiz Land Cruiser Vx 80 keşke yurtdışından getirseydiniz gelirken,burda durum vahim :D selamlar

11. çağlar

Vx 100 Yardım

Ynt: Vx 100 Yardım selam ilk ilan hasar kaydı var diyor detayları öğrenmek lazım,şasede bişey varmı nerde tamir edilmiş,sinyaller yan sanayi gibi vs.vs. satarken zarar edersiniz.. 2.ilanda çok diri durmamakla beraber km orjinalse tercih edilebilir.
  12. çağlar

Toyota Fj40 Alımı Konusunda Yardım !!!!

Ynt: Toyota Fj40 Alımı Konusunda Yardım !!!! selam parça öyle heryerde ve bolca bulunmaz. titiz bir insansanız ilk ilandaki araç yaklaşık 20 bin lira yer.bekleyin ve ilanları takip edin derim.

13. çağlar

Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?..

Ynt: Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?.. hem çok yakar hemde navara kadar gitmez..konforu söylemiyorum.
  14. çağlar

Sonunda Forester'ı Yükselttim...

Ynt: Sonunda Forester'ı Yükselttim... aracınız yükseldi fakat birtakım parçalar daha kırılganve verimsiz çalışır oldu,kazasız belasız kullanın.
  15. çağlar

Grand Cherokee 2001 Vitesi D'ye Aldıgımızda Kaç Saniyede Devreye Girer?yardım?

Ynt: Grand Cherokee 2001 Vitesi D'ye Aldıgımızda Kaç Saniyede Devreye Girer?yardım? ayrıca mert arkadaşa katılmakla birlikte şanzımana aşırı yük bindirmemek adına park ederken önce aracı boşa alırım el freni tam çekilip arac sabitlendikten sonra vitesi parka alıp stop ederim. bu sistemi...

16. çağlar

Grand Cherokee 2001 Vitesi D'ye Aldıgımızda Kaç Saniyede Devreye Girer?yardım?

Ynt: Grand Cherokee 2001 Vitesi D'ye Aldıgımızda Kaç Saniyede Devreye Girer?yardım? cherokee kullanıcısı değilim ama büyük arazi araçlarında rampada geri kaçırma normal kabul edilir. kullanıcı kitaplarında ayak frende iken R ve D ye geçirin yazar. ayrıca geri vitese takarken aracın tam durup...
  17. çağlar

Lc Vx100 Cd Calar Sorunu

Ynt: Lc Vx100 Cd Calar Sorunu kendi sistemiyle uğraşmayın,kafası çıkan jvc veya pioneer gayet güzel olur.mp3 de artısı. selamlar
  18. çağlar

Ankara'da Vx100 Ustalari, Servisleri Ve/veya Meraklilari

Ynt: Ankara'da Vx100 Ustalari, Servisleri Ve/veya Meraklilari taner beye katılıyorum.. benim de selamımı söyleyin.

19. çağlar

toyota land cruiser 80 kasa en arka katlanır koltuklar

Ynt: toyota land cruiser 80 kasa en arka katlanır koltuklar selam vitesi boşa almaya gerek yok.ben 50 km hıza kadar kullanıyordum..sanırım 80 e kadar sorun yoktu(bir kaynakta okumuştum) bu düğmeye basıldığında arkadan bir önden , bir tekeri kilitler. ön-arka için ayrı düğme bulunur...
  20. çağlar

toyota land cruiser 80 kasa en arka katlanır koltuklar

Ynt: toyota land cruiser 80 kasa en arka katlanır koltuklar abi sağolasında ,koltuklar gideli yaklaşık 2 yıl oldu.. tabi bende hata unutmuşuz güncellemeyi.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri