Arama sonuçlarınız

1. çağlar

..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im güzel araçmış,güle eğlene ,kazasız belasız kullanın.

2. çağlar

VX-100

Ynt: VX-100 mekanik fark yoktur.80 kasa 100 den daha fazla yakar.
  3. çağlar

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) bak tempusta hastalanmış...

4. çağlar

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) kumdamı oynuyoz yani ;D ;D ;D
  5. çağlar

VX80 LPGli full ile DEFENDER 1990 110 kasa Düz Dizel Full Takası yapıyorum, ö

Ynt: VX80 LPGli full ile DEFENDER 1990 110 kasa Düz Dizel Full Takası yapıyorum, ö hidrolik direksiyon önemli derim,dediğiniz lastik ve jant ölçüsünde dahada önemli. cihanın dediği gibi lpgdede olsa sağlam tüketimi vardır lc nin.(gerçi dizel definde çok tutumlu olduğunu sanmıyorum)...

6. çağlar

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) dönüşüm muhteşem olacak az sabır ;D ;D

7. çağlar

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tr ye girenlerin çoğunda var kilit,bunda photoyu aydınlatınca düğme görünüyor.
  8. çağlar

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) yok yok emanet..
  9. çağlar

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) 1- rahmetli FARUK ABİMİZ gonlumuzde 2- redline mucahit hdj 80 3- altay 41 -altan altay hdj 80 4- fissek Recep hdj 80 5- bakkan Burak...

10. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi benim hiç bilgim yok,hiç rastlamadım..

11. çağlar

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) ;D ;D sen varya sennnn..
  12. çağlar

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) sağolun arkadaşlar ;D ;D cihana rezerve ettim kendimi:))) en açık büfe araba onunki olur ,özdayım cihan ;D ;D

13. çağlar

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) selamlar arkadaşlar. binek araçla nereye kadar gelinebilir ,nasıl olur ,ne olur kime yancı olmalı ;D ;D ;D
  14. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi la umut hayırlı olsun...söyleseydin nişanı bi altın taksaydık. ;D
  15. çağlar

1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td dantel işini hallederim bende ,vardır kıyıda köşede. ;D ;D ahmet abiye paslanmazdan yaptırırım ;D ;D

16. çağlar

1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td heytem abiiiii ver benim garajda dursun periyodik bakımı falan yaparım,aradada bi balığa giderim.. ;D ;D
  17. çağlar

Hayalimizdeki off road aracı yapalım Gezenbilir üstadları

Ynt: Hayalimizdeki off road aracı yapalım Gezenbilir üstadları kürşat bey üstüme alındığım için yazayım dedim. g lerin fiyatları ,,, birçok konuda olduğu gibi gereksiz yüksek bu memlekette.. 80 kasada aynı şekilde.. yani bizim burda yazdığımız 3-5 kelamla yükselmiyor bence ;) ;) evet 80...
  18. çağlar

Hayalimizdeki off road aracı yapalım Gezenbilir üstadları

Ynt: Hayalimizdeki off road aracı yapalım Gezenbilir üstadları toyota ksımını şu abi güzelce yapmış ve ayrıntılarıyla anlatmış. http://www.brian894x4.com/ExpeditionLandCruiserFZJ80.html

19. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ağzımdan almışsın..... cihan baba bu dünyada işin iş ;D ;D
  20. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çok aksatıyorum son zamanlar... ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz