Arama sonuçlarınız

1. çağlar

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi mücahitin 150 si taş.. ;D hem turbo hem dizel hem full...

2. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ;D ;D ;D ;D
  3. çağlar

Araç tavsiyesi

Ynt: Araç tavsiyesi motor yürüyen aynıdır (aynı yıllarda) (lex süspansiyonlar daha yumuşak olabilir) trim ve bodyde farklar vardır.

4. çağlar

1.500 000 km.yapıyormuş

Ynt: 1.500 000 km.yapıyormuş --alıp evladiyelik bineyim derseniz turbo versiyonu daha makbuldur.. --her toyota 1,5 milyon yapmaz.tutar radyatör delinir farketmezseniz ,motor gider vs.1 milyona göre hesap yapmayın.motor rektefiyesi ve parçaları pahalıdır..400 binde toyota için pek üst sınırlar...
  5. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi honda ne güzel yağ gibi gidiyodu ,insanoğlu kardeşim macera aramadan duramaz işte.

6. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi dayıoğlu gece sürüş modu ne olaki ;D ;D gece görüş dürbünü gibimi??

7. çağlar

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution teşekkürler teklifin için burakcım ;D e bizimkide mercedes yağ su bile istemiyor ;D ;D ;D
  8. çağlar

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution sağolasın kürşatım... elim rahatlayınca yapacağım kamp aracım yine G kasa olacak..daha vazgeçmem... niye 80 değil dersen sende iyi bilirsin niye olduğunu (yakıt +vergi+parçasızlık)) pajero hiçbirzaman bu ülkede hakettiği yere gelemedi dist...
  9. çağlar

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution satıyom G yide 80 kasayıda...binekleride sattım ,acımasız krediye girdim ;D ;D ;D

10. çağlar

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution hayırlı olsuun.. yeni gördüm hadiseyi... bi tur biniyim ;D ;D

11. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yakında bende land cruiser 80 ilanı verecem arkamdan konuşmayın ha böyle ;D ;D
  12. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yok abi ne demek, zevkler renkler mevzusu ;D ;D mal senin ;D ;D

13. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi mesajı yazdıktan sonra gördüm ;D ;D güzel olmuş... benim olsaydı o arac tamponlarla basamağı siyah yapardım..yada gövde rengi..yada füme de olur..(sanıyorum orjinalde füme)
  14. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi farlarda şekil olmuş ...
  15. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE çok iyi bir abimizdi hüseyin..rahmetli oldu daha yakın..beyaz araç onundu 100 kasa... mercedes sevilmezmi hüseyin. ;D toyotanında yeri ayrıdır onunda arazi araçlarını çok severim.

16. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE kilidin faydası elbette yadsınamaz.. ama kumda kilitleri açmam ,hatta aracları lowa bile almam...high 4 de belli bir ivmeyi yakalayıp gaz fren oynamadan geçmek lazım diye düşünüyorum..(aracın torkuda önemli tabii h4 için) şahsi fikirlerim tabii. başka bir sürücü başka...
  17. çağlar

Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı... 2 side çok yakışıklı ..kazasız belasız kullanın.
  18. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE hüseyin yakışıklı olmuş ona hiç sözüm yok... ama ben kamp ,balık vs. için uzun yolda çok gidiyorum..asfalttan çok kaybetmek istemiyorum..

19. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE ibrahim sağolasın.. :)
  20. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE lastikte bf at hatta.. mt lastikde almıycam..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri