Arama sonuçlarınız

1. çağlar

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi heytem abi sağolasın.. esas sen koy resim ,en şekilli arac sende.

2. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE hüseyin sağolasın .. alımdan önceki araştırmalarımda gerek sen,, gerekse nadir abinin fikirleri benim için değerliydi... tekrar nadir abiyede sanada teşekkürler.. mercedes ithali diye biliyorum..ben ikinci sahibinden aldım manuel vitese alışamamış. ilk sahibi 20 yılı...
  3. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE cihan baba ,burak, özgür sağolun iyi dilekleriniz için..

4. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE aracı almadan önce şase nosundan sipariş ve donanım listesini bulmuştum, boya kodu 7728 diyor. evet ülkemizde genellikle siyah ve beyazı var.
  5. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE teşekkürler, sağolun..

6. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE ..yağ buji vs..değişimi. :)

7. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE teşekkürler çağrı.. 2011 i senin olsun diyecem ama vergi ,yakıt bilmem nasıl olur ;)
  8. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE ..ilk resim bahsettiğim vinçle ilgili fiş (olduğunu düşünüyorum tabi başka birşeyde olabilir.)
  9. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE ...

10. çağlar

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE birde arka koltuğun altında nokia bir cihaz var ,,eski tip mobil telefon mudur ??

11. çağlar

460 kasa 280 GE

sonunda işlemi bitirdim aracı aldım.. arac 88 model 280 ge..düz altı silindir benzinli..manuel 5 vites. klimalı, hidrolik direksiyonlu,4 cam otomatik,diff kilitli,orjinal deri koltuklu vs. öncelikle gözüme batan birkaç iş var.. sol arka yayım eklediğim resimlerde görüleceği üzere (üst 2...
  12. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi erkanım valla uzun zaman otomatik kullanınca iş makinesi gibi geldi. çok zor olacaktı , arabayı bir haftaya herşeyini çözerim zaten geze geze gelecem.. sağolun bu arada 2011 modelleri sizlerin olsun :D mal budur müco..

13. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ya arkadaşlar manuel vites arabayı sürmekte çok zorlandım ancak giderim diye erken çıktım yola.. bağdat caddesinde trafikte birkaç stop ettirme ve geri kaçırma sonrası böyle bir karar aldım ,,sağ salim yanınıza gelebilmem zor olacaktı ;D ;D
  14. çağlar

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nere sizin yer taşocağımı ;D ;D benim yer belli asıl sen niye uğramıyon.öğrenci adamsın gezip duruyon...
  15. çağlar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar G kasa arazi aracı dostum köşeli olandan.yürürü toyota defender benzer.

16. çağlar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yavuzum lexusu sattım ,diğer lacivert toyotada 1 aya gider... pişman değilim aslında yakıt vergi,parçasızlık bunaltmıştı enson.. 88 model mercedes 280 GE aldım yeni. bi gelecem yanına.
  17. çağlar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yavuz sen nerdesin arkadaş ya
  18. çağlar

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları doğrudur yeşilin aynısı gibi ama portbagaj yok sanıyorum benimkinde..

19. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bende de bir 80 var satılık ;D
  20. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi müco istanbulu bilmem ben ... ama işlerimin olduğu yer fenerkalamış...sabah erken halledip saat 10 dan sonra serbest olmayı planlıyorum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri