Arama sonuçlarınız

1. Arda

Aracım Su Alıyor

Ne demek rüca ederim bugün size yarın bana. Sonuçta bu DISCOVERY KARDEŞLİĞİ :smirk: . Bu arada elimden geldiğince yardıma hazır olduğumu bilmelisiniz.

2. Arda

Aracım Su Alıyor

Sunroof. 14 /15 tahliye hortumları.
  3. Arda

Aracım Su Alıyor

Kapı menteşelerine rahat ulaşmak için sökmen gereken parça 1 numara ve 5 numara üst taraf vidaları, 7 numara sol tarafı kasaya bağlanan mavi ok , sağ tarafı 1 numaralı paraçaya bağlanan kısım mor ok Foto da gösterilmeyen 1 numaranın sol ön alt kısmında hafif bir sağ doğru mink çıkık var orada...

4. Arda

Aracım Su Alıyor

Ön Cam Üst fitili. 2 Numara
  5. Arda

Aracım Su Alıyor

Ön Kapı meneteşesi 3 numarada gösteriyor ve onda her ön kapıda 2 adet var ve fotoda gözüken 3 delikli kısım aracın kasasına sabitlenen tarafı.

6. Arda

Aracım Su Alıyor

Halının sökülmesi. Öncelikle gözünde çok büyütme evet uğraşlıdır ama umutsuzluğa kapılma. 1. Araban elektrikli koltuklu ise ilk önce ön koltuk altlarındaki soketleri sök. Ama dikkatli ve nazik bir şekilde. Çoğunun tırnaklı kilit sistemi vardır. Her iki ön koltukta 4 civata vardır ve 6 köşe...

7. Arda

Aracım Su Alıyor

1. Ön kapı menteşelerinden su alıyor olabilir.Ön kapılarda üst ve alt olmak üzere toplam 2 menteşe ve her menteşenin kasaya giren tarafında 3 er m13 civataları vardır. Kasa ya giren taraflar zaman ile boşluk olur ve oradan içeri ufak ufak yürür ve tabana ulaşır. 2. Tavan karton malzemeden ve az...
  8. Arda

Discovery 2 Paslanma

Ben bitüself kullandım. Altı bitüm üstü aliminyum folyo soğuk uygulayabiliyorsunuz. Sizin uyguladığınız fotoya dayanarak söylüyorum. 2 farklı ürün var. Sayısı fazla olan ürün benim kullandığım ürüne çok benziyor ve ısıtarak yapıştırmak zorunde değilsiniz. Diğeri hakkında bilgim var ama melzemeyi...
  9. Arda

Discovery 2 Paslanma

10. Arda

Discovery 2 Paslanma

Firmalar akustik olarak en az maliyet ile belirli yerlere bu ve bu tür malzemeleri uyguluyorlar. iç kısım epoksi astar atılıyor lakin onlarında kalitelerine göre fiyat parametreleri var. Astar ve sonrası belirli yerlere bu ses kesiciler işin özü bu. Ayrıca bu uygulama şekli zaman ve maliyet...

11. Arda

Discovery 2 Paslanma

www.henkel-adhesives.co.uk/2838_UKE_HTML.htm?nodeid=8797702488065 bu malzeme arabanın orijinal üstünde olan. Bitüself Oto Ses İzolasyonu | Adetaş Yapı bu malzeme el ve ezber rulosu yardımı ile kendi başınıza yapabileceğiniz malzeme.
  12. Arda

Discovery 2 Paslanma

Bitüself Oto Ses İzolasyonu | Adetaş Yapı

13. Arda

Discovery 2 Paslanma

Isı ile yapışan ürün % 100 fabrikasyon. Çünkü belirli yerlere ve kalınlıkta yerleştirilmiş. Mesela önde ayak basma yerlerinde tek ve tamamı ölçü 50 x 50 ve ayak uçlarına 2 adet küçük ve daha ince , şanzıman kısmında da aynı özellikleri taşıyan sağ ve sol olmak üzere toplam dört adet kullanılmış...
  14. Arda

Discovery 2 Paslanma

Sürücü koltuğumun oturduğum kısmın ısıtıcı arızasını tamir etmek amacı ile başladığım eylem, Arka koltuklar hariç, beni ön koltukları,halıları, trimleri sökmeme sebep olan pas ile tanıştırdı. halı döşemeler 3 parça katmandan oluşuyor. üsten alt doğru 1. Halı 2. 3 mm kalınlığında sert plastik...
  15. Arda

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

size tavsiyem hemen tamir ettirmeniz. Neden çünkü o hidrolik yağ yanıcı. Bu yaz zamanında motor kısmına oldukça yakın. Kaş yapayim derken göz çıkarmayın.

16. Arda

Ne durumdasınız halledebildiniz mi?
  17. Arda

sorundeğil iphone kullanıyorum face time özelliği ile görüşme yaparak yardımcıda olabilirim.

18. Arda

Land Rover Discovery Td5 Aracım Için Görüşlerinize Ihtiyacım Var

özelden iletmek yerine paylaşsanızda ihtiyacı alan başka disco 2 sevenlerde yararlansa
  19. Arda

RYF100420 | Washer-Special- - Paddock Spares RYF100420 | Washer-Special- - Land Rover Part RYF100420 RYF100420 | DOWTY WASHER PIPE>ACTUATOR DIS11 | Land Rover | Discovery 2 - 1999 to 2004 | Britcar (UK) Ltd RYF100420 WASHER SPECIAL | shop | www.lrseries.com MEYLE - Online catalogue istediğiniz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri