Arama sonuçlarınız

1. M

İskandinavya İsveç - Norveç - İzlanda - Svalbard Tavsiye

Selamlar saygıdeğer gezginler, Erasmus vesilesiyle 6 ay kadar İsveçte olacağım, bu süre içerisinde İskandinavya'yı gezmek istiyorum. Svalbard'a daha önce gitmiş kimseler var mı? Oslodan gidiş geliş uçakları çok pahalı değil fakat en erken eylül ayında gidebileceğimi düşünürsek oldukça soğuk...

2. M

Genç Kardeşlerinize Fikir&destek

Hepinize Saygılar Sevgiler Abilerim Ablalarım. Henüz çok çok taze olan bir planımız hakkında ufak bir giriş yaparak sizlerden erkenden bilgi toplamak niyetindeyim. Bilenleriniz vardır Interrail denilen bir olay var, genç gezginlerin trenlerle avrupada ucuza gezmesini sağlayan bir sistem. Ben...
  3. M

bir haftalık yurtdışı yardımcı olur musunuz?

Sevgili Arkadaşlar bir fikre ihtiyacım var ,şubat tatilinde 1 hafta kadar yurtdışı(avrupa) kaçamağı yapmak istiyorum ,interrail i mi önerirsiniz yoksa kendi imkanlarınla otobüs tren hallet mi dersiniz? ucuz olması gerekli teşekkürler..

4. M

Bir Plan -bu konu tekrar gündeme gelecek :)

Şu anda üniversiteye hazırlanan birkaç genciz. daha önce (geçen yaz) interraile çıkmıştım ,-bu siteden o kadar çok faydalandım ki.. önümüzde aslında baya uzun bir süre var -ama genciz ve hayal kurmak ,plan yapmak hoşumuza gidiyor. çok büyük ihtimalle bu konuyu bu forumda bir kez daha açacağım...
  5. M

İlk İnterrailim Yardım-Tavsiye Lütfen

Ben Allah ın izniyle 6 gün kadar sonra interrail gezime başlıyorum.(muhtemel) Rotam uçakla milano-düseldorf-amsterdam-paris-cannes&nice-milano-roma-floransa-venedik-milano uçakla dönüş.. Geçen geceye kadar düşüncem buydu ve uçakla gidip geliceğimiz için 22 günlük biletle 26-27 günlük bi tatil...

6. M

Genç Kampçı için Tavsiyeleriniz? :)

16 yaşındayım ve istanbulda oturuyorum istanbul ve çevresinde arkadaşlarımla katılabileceğim kamplar var mı? Devletin yada şirketlerin düzenlediği "gençlik kampı " türü etkinlikler oluyor fakat okuldan dolayı araştırmaya pek fırsatım olmuyor sizlerin bilgilerinden faydalanabilirsem çok...

7. M

İnterrail ! (2010)

Öncelikle herkese merhaba forumdaki (girişte kendimi tanıttıktan sonraki) ilk mesajım Bu yaz iki arkadaşımla beraber interrail yapmak istiyoruz üçümüzde 16 yaşındayız, Gezmek istediğimiz yerler kabaca italya-fransa-ispanya-hollanda muhtemelen 22 gün sınırsızla başlayıp son gittiğimiz ülkede...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri