Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor
dostum mükemmel bir iş çıkartıyorsunuz tebrik ediyorum azmini veişçiliği ;) izmir yada sivasta kullanırız artık
selamlar
Aracımı satıyorum belki gezenbilir e gider
fiyatı adettendir gezenbilir özel 30000 tl
full e2 paket alındığından beri kaskolu
tel elden kullanılan bir araç
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba
karavanınınız hayırlı olsun yolunuz açık olsun
sivasa gelince beklerim
sivas off-road derneği başkanı bülent kök
Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km
Arabayla ilgili teknik sorun yaşamadım hiç. Sağlık sorunu yaşamadım. Hırsızlık ve eşya kaybetme başıma gelmedi. Mısır'da Sahra Çölü'nde yola yakın bir yerde kuma saplanııp saatlerce kurtulmaya çalışmıştım. Aynı şey Norveç'de...
isvicreliler 1 ve 2 dunya savasında tarafsızlarmış ama vatikanın tarafsızlığı olamaz hemfikiriz
bu kadar kilometre boyunca danimarkada tutuklanman dışında başına gelen aksilikler nelerdir ? merak ettim
selamlar
işviçre hiç bir ülkeye savaş açmamış 1 ve 2 dünya savaşlarındada tarafız ve barışcıl olduklarından VATİKAN ı isvicreliler koruyormuş
roma da iken öğrenmiştim
Ynt: 2011 ANKARA OFF-ROAD KUPASI 2.-3. YARIŞI
geliyoruz bizde yarışa sivas off-road derneği olarak
keyifli bir yarış olacağını umuyoruz pilot ve co-pilotlara başarılar dlieriz
Ynt: Jeep'e Yakışmıyor Bunlar :(
bizler kuş serisini aylarca bekleyip teslim alan ve yıllarca transformers gibi kullanan toplumuz tofaş grubu na her zaman sempatimiz vardır jeep satış rakamlarını artırma calışmaları bunlar
ayrıca amerikada her milletten insan var
Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland
teşekkür ederim zafer bey
araç klimasız ve yalıtımsız olunca bu tür serinlemeli sürüş tekniği geliştiriyorsunuz ;D