Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)
Emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Buradaki resimlere bakmakla bile oradaymış gibi hava estirdi.devamınıda bekliyorum Efeler diyarı Aydından selam sevgi üzerinize olsun.
Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)
Adana Off Road grubu bütün arkadaşlarına ben yürekten teşekkürler ediyorum. günün güzel geçmesi dileğimle Aydından sevgiler saygılar fotoları bekliyoruz
Ynt: Aydın'da OffRoad
selam bende 2007 tata telcolin 4*4 var. bir adet de cj5 var fakat biraz revizyondan geçmesi lazım onun için tata ya biniyoruz. telofondan alan kodu yanlış yazmışım 0-256-3792158 0-532-7720631 teşekkürler.
Ynt: Aydın'da OffRoad
selam gezenbilir,jeep ve doğa sevdalısı olarak teşekkür ediyorum paylaşımınız için ben Ersin Şenol Pamukören'den (obam restoran) planlanan gezilerinizde vakit olursa katılmak isterim. 05263792158
Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım
selam ben Aydına bağlı Pamukören beldesinden Ersin Şenol (obam restoran) bu grup işi için toplanmanız çok güzel vede teşekkür ederim. bende tata telcolin var 4x4 vede 1977 cj5 var ama araziye uygun değil. uygun zamanlarda ki faaliyetlerinizde...