Arama sonuçlarınız

1. mserdemir

Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri

Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri kaç kere tıkladıysam hıc bırınde haber vermedı

2. mserdemir

Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri

Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri takip
  3. mserdemir

Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında

Ynt: Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında takip ama lütfen kavgasız bir şekilde bildilkerımızı paylaşalım.çünkü konu gerçekden çok güzel

4. mserdemir

1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012)

Ynt: 1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012) sabah kadar ekşili çorba kaynayacakmıs herhalde TARHANA TAR TAR, KARNIMI YIRTAR, EKŞİLİ ÇORBA GELBENİ KURTAR :):):):):)
  5. mserdemir

Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler

Ynt: Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler mangal yapıp rakı için rakı en temizi 70 lıkden sonra her turlu aktıvıte gelıyo aklına

6. mserdemir

türklerin gerçek hikayeleri....

Ynt: türklerin gerçek hikayeleri.... Doğuşumdaki tek olağanüstülük, Türk olarak dünyaya gelmemdir gazi mustafa kemal.....

7. mserdemir

SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ

Ynt: SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ sana ne kardesım ıster hayırlı olur ıster olmaz sanamı soracaklar her lafın içindesin ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D aracınız çok güzel allah güle güle kullanmayı nasıpetsın
  8. mserdemir

Borsa Yatırımcıları Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Borsa Yatırımcıları Serbest Muhabbet Köşesi ahh aselsan ahh gecen gun 100 den afyon aldım en son 89 küsüre düştü
  9. mserdemir

Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel adnan abı bu taksıtlendırme sorunu ne zaman çözülecek acaba

10. mserdemir

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri bu yazıklarınız cok guzel. fakat bu yazıklarınızı ben bılmeden cocuguma nasıl öğretebılırım ,ilk önce benım, hatasız bır sekılde konuya hakım olmam lazım, ben konuya hakım olmadan cocuguma ogretırsem kaldıgı faleket ıcınde benım yanlıs ogrettımden dolayı belkı...

11. mserdemir

Alman Thenss Ailesinin Off-Road Karavanı 6x6 KRAZ

Ynt: Alman Thenss Ailesinin Off-Road Karavanı 6x6 KRAZ bu araç yanlışlıkla çamura saplanırsa devletın gucu yetmez çamurdan cıkartmak için
  12. mserdemir

(SATILDI)Satılık Land Rover Discovery I 1997 MANUEL

tamamen bilgi amaçlı soruyorum art nıyetlı değilim bu araçların motorları bu kadarmı dayanıksız 200 bınde neden motor yapılıyor sahıbındende ılanlara bakıyorum 140 ıla 250 bın arasında bır cok araçda motor ya yapılmış ya sıfırlanmıs bu dısco lara has bir olaymı

13. mserdemir

dısco 1 tdı için KORKULARImı giderirmisiniz

Ynt: dısco 1 tdı için KORKULARImı giderirmisiniz arkadaşlar cok tesekkurederım evet bu gıdısle 2005 grand vıtara 2000 motora bakacagım konustugum herkez bu araçların sorunsuzlugundan bahsedıyor zaten şu andan 2004 l 200 4*4 kullanıyorum.ama macburıyetden bu aracı satmam gerekecek cunku...
  14. mserdemir

L200 Yükseltme Ve Amortisör Sorunu (Acil Yardım)

Ynt: L200 Yükseltme Ve Amortisör Sorunu (Acil Yardım) bendede 2004 model l200 var arka tarafla hiç oynamadan torsyondan olabıldıgınce yukseltdık eger bıraz daha yukseltmek ıstersenız saplamayı cıkartıp bır diş attırıp gerı takıyorsunuz ve araç bır diş daha yukselmıs oluyor oda yaklasık toplamda...
  15. mserdemir

Ynt: dısco 1 tdı için KORKULARImı giderirmisiniz demekkı ınsanların anlattıkları dogruymus 1 tek arkadaş dışında kımse aracı savunamıyor bile. kubhieg arkadaşa buyuk bir şans eseri sorunsuz bir araç gelmiş bu araçları hep japonla kıyaslarlardı çok büyük bir yanılgı oldugunu düşünüyorum...

16. mserdemir

Ynt: dısco 1 tdı için KORKULARImı giderirmisiniz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-satilik-4x4-land-rover-discovery-67598911/detay bunada 0 motor takılmıs...
  17. mserdemir

Ynt: dısco 1 tdı için KORKULARImı giderirmisiniz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-land-rover-discovery-tdi-1997-70453555/detay mesela bu araç neden 140 bınde motor yapılmıs...
  18. mserdemir

Ynt: dısco 1 tdı için KORKULARImı giderirmisiniz arkadaşım ilgin için çok teşekkürederim.. peki aracı aldıgınızda yaptıgınız 3 bın tl masrafı sorabılırmıyım ve aracınızın kaç km oldugunu cunku cogu ılan 140 ıla 200 bın km motor yapıldıgını soyluyor

19. mserdemir

dısco 1 tdı manuel ıcın kımden ne duysam parayla alabileceğin en büyük dert dıyorlar.sürekli arıza yapar ,motoru biter,elektırık arızası verir, anandan emdıgın sutu burnundan getırır, paran varsa yürütürsun bunun gıbı daha sayamadıgım bır sürü şey duyuyorum,malum sitede bu araçlara baktıgımda...
  20. mserdemir

Cam Rüzgarlıkları

Ynt: Cam Rüzgarlıkları 2004 mıtsubıshı L200 için mevcutmu

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz