Arama sonuçlarınız

1. mserdemir

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... takipediyoruz..bizimlede paylaşırsanız seviniriz

2. mserdemir

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)

sedat abi açıklama için çok teşekkürederim boluda tanışmak dileği ile..
  3. mserdemir

tarih neden 29 u 30 u ,maaslı calısanın ağladıgı tarih ,bence tarıh çok yanlış olmuş, bu tarıh yuzunden ben ve benım gıbı bır cok arkadaş katılamayabılır.tabi sınıf ayrımı yoksa ki öyle bir şey olacagına ınanmıyorum

4. mserdemir

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... bencede değerler çok iyi. araç kasko değerinin %5 indirimden yararlanabiliyormu
  5. mserdemir

ankara sivas ne yaa,ankaramı sivasmı abd mi japon mu karar ver artık heryere mavi boncuk :):):):):) neyse perşembe görüşür bolu kampı için çadır olayını konuşuruz :):):):)

6. mserdemir

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... ortalamada 20 lt iyi bence ya iyiden iyiye yattı kafama

7. mserdemir

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... 1000 ile 1500 olan rakam bu araç için çokda pahalı değil makul sayılabılecek bır fıyat. pekı bır sorum daha olacak lpg de yakıt durumu nedır 2000 model v8 jeepden daha fazla yaktıgı soylenıyor mesela jeep 500 550 kuruş arası yakıyor
  8. mserdemir

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... bunların trigiyer kayışı zincir diye biliordum.demek kayışmış.5 bın tl buyuk rakam ama
  9. mserdemir

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanın.benım bır kac sorum olacak .. bakım ucretlerı ne kadar, parça fiyatları nasıl. yakıt durumu nedır sanırım ankaradasınız ve ankarada bakım ıcın nereye gıdıyorsunuz kasko %5 lık ındırımden yararlanıyormu bende cok...

10. mserdemir

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. iyi be abi ne olsun yaramaz bi şey yok cocukla ugrasıp duruyoruz.

11. mserdemir

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
  12. mserdemir

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. bu arada ömer abi,metin abi sizler nasılsınız görüşmeyeli ...

13. mserdemir

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ya bende benım 2004 ü satıp 2009 model almak ıstıyorum ama terettudluyum.hatamı yaparım acaba diyorum.pekı cokmu kırıcı kullanıyordun aracı abi. bu aradada amir abi allah analı babalı buyutsun.sağlıklı sıhatlı kucagınıza alırsınız inşallah ...
  14. mserdemir

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. abi sen l200 ü nıye sattın
  15. mserdemir

Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara-

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -ankara- offroaddan sonra detaylı araç yıkıyormusunuz :):):):)

16. mserdemir

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün Ki O Bu Konuyu Okuyacak? gün gelecek intikamımı çok pis alacagım....
  17. mserdemir

2007 L200 ler MTV indirimden faydalanamıyor....

Ynt: 2007 L200 Ler Mtv İndirimden Faydalanamıyor.... devlet tam dolandırıcı,bana 4*4 den vergi ödetiyor sen ticari değil özelsin diyor ee tamam madem ticari değilsem 2 yılda bir muayıne yaptırayım dıyorsun,yoook olmaz sen ticarisin diyor,ee ticariysem ticari vergisi ödeyim diyorsun yoook olmaz...
  18. mserdemir

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ömer abı gormemısım kusura bakma :):) nasılsın abı ıyımısın gorusemıyoruz ne zamandır

19. mserdemir

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. serkan bizi kırmadıgınız için tesekkürler.
  20. mserdemir

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu savaş bizi kırmayıp izci için oy verdiğin için teşekkürler, grubunuzu takipediyorum çok harika bir iş cıkartdın,allah agzınızın tadını bozmasın.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri