Arama sonuçlarınız

1. mserdemir

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) sidof başkanı bülent beyin 9 yaşındakı kızı bu gun vefatetmiş.bilginize....

2. mserdemir

Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim

Ynt: Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim arazi aracı almazssam gıdıp motor alacagım de 1000 cc race alıp kasksız bınecegım de
  3. mserdemir

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ömer abi allah herşeyin hayırlısını versin. bu arada land harbı çok güzel.sanada çok yakışır

4. mserdemir

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri tkp
  5. mserdemir

Türkiyenin en küçük OFF ROAD çısı... KEREM

Ynt: Türkiyenin en küçük OFF ROAD çısı... KEREM aracı cok otu battanıyeye saplamış onu vınclemek lazım :):):):) allah nazardan esırgesın

6. mserdemir

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri mors alfabesinin bir çıktısını alıp cüzdanıma koydum bana bir ağırlıgı yok fakat bir gün ya işe yararsa

7. mserdemir

en pratik şekilde mors nasıl öğrenilir.

Ynt: en pratik şekilde mors nasıl öğrenilir. dağda mahsur kaldığınızda ,tepenizden geçen helikopter ve bir çok uçağa acil durumunuzu bildirirsiniz.özellikle gece bir çakmakla sürekli ,sos ,yanı kısa kısa kısa(S)uzun uzun uzun(O) kısa kısa kısa(S) yaparak birinin dikkatini çekebilirsiniz.zifiri...
  8. mserdemir

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu tam şase aracın gözünü seveyim
  9. mserdemir

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu flas tv mı ya onlar en son halay çekmiyormuydu :):)

10. mserdemir

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu amaaaann çiğdem yanınızdayken yediğinize içtiğine dikkatedin, resminizi olmadik açıdan çeker sizi dünya aleme rezileder tecrübe ile sabit................. ;D :P ;D ;D ;D ;D

11. mserdemir

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. metin abi izininle bir şeyde ben eklemek istiyorum sen ailenle gelirsin listeyede yazaarsın ailenle geleceğini, ama başkaları listeye dahi yazılmadan, hiç tanımadıgın, daha önce görmediğin, 1 araba içinde 4 5 tane herif çıkar gelir buyur burdan...
  12. mserdemir

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. +15615651565 uzun zamandırda metin abiyi bu kadar sinirli görüyorum

13. mserdemir

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! hahahha metin harbı uçmuş
  14. mserdemir

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT tebrikediyorum en guzel mesaj buydu.
  15. mserdemir

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu hafta sonu bende kızlcahamama gıtmek ıstıyorum hem mangal yakacak hem yarışı seyredecek yar varmı acaba

16. mserdemir

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ersin yeni aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullan,pazar gunu gordum aracını ,eryamanda yanımdan gectım maşallah diri duruyor aracın
  17. mserdemir

FORD RANGER 4X4

Ynt: FORD RANGER 4X4 1
  18. mserdemir

FORD RANGER 4X4

Ynt: FORD RANGER 4X4 .................

19. mserdemir

FORD RANGER 4X4

çok sevdiğim bir abimin aracı ,kendısı galerici falan değildir sadece keyif için bu aracı yaptı (her ne kadaar bellietmesede offroada olan merakı yüzünden bu aracı yaptı ,şimdi gözünde defender var), araç aksesuarlarıyla ilgili firması var, sitesinin link i http://www.autosmiler.com/ çok güzel...
  20. mserdemir

Arkadaşlar Bu Araçtan İstiyorum

http://www.youtube.com/watch?v=cDoRmT0iRic&feature=related

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz