Arama sonuçlarınız

1. mserdemir

HAİSEN VİNÇ

haisen marka vinç isteyen arkadaşlarımız http://www.autosmiler.com/K144,vinc-ve-vinc-aksesuarlari.htm sitesiden istedikleri vinçleri zeynel bey ile görüşerek gezenbilirden olduklarını söyleyerek 100 de 5 indirimli alabırler http://www.autosmiler.com haisen marka vinçlerin türkiye...

2. mserdemir

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD MEKANLARI CENNET OLSUN
  3. mserdemir

Türkiyede'ki Zehirli Yılan Türleri

Ynt: Türkiyede'ki Zehirli Yılan Türleri lutfen ama lutfen bunların hepsı turkıyede var demeyın

4. mserdemir

offroadcuyuz diyenlere şahin ile net cevap :):)

4*4 araçları satıp şahin almak lazım az yakar vergısı az her turlu yola gelır işde sizlere en güzel örneği (siz hala araçlarınıza milyonlar harcayın mt lastık alın yukseltın vınc takın hahahah ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ) http://www.yabantv.com/video/6757-sahin-ve-kar-.aspx
  5. mserdemir

4x4 ARB Tipi Tampon İmalatı

Ynt: 4x4 ARB Tipi Tampon İmalatı 2004 model l200 4*4 için yapılan tamponun fıyatı nedır.sitenızde vardı bır tane

6. mserdemir

Lyon'dan İspanya-Portekiz 2011 Yazı

Ynt: Lyon'dan İspanya-Portekiz 2011 Yazı size imrene imrene maynak oldum valla

7. mserdemir

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası ılk mesajdan berı takıpedıyorum bu kadar guzel olacagı hıc aklıma gelmemıstı, hayvansı bı sey cıkıyo ortaya ,bıttıgı gunu cok merakedıyorum dağda bayırda gormekde nasıp olur ınsallah bu kadar emek zaman para zor...
  8. mserdemir

Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri

Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri çadır için güzel fiyat aslında
  9. mserdemir

4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında

Ynt: 4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında alayı yalan bu işlerın devlet alikıran başkesen gibi işine ne ,nasıl geliyorsa öyle yapıyor madem öyle ben nıye l200 ume 1000 tl vergı verıyorum hala

10. mserdemir

Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri

Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri fiyatı uygun olursa, eminim, çok ama çok satış yapacaktır.

11. mserdemir

İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Ynt: İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ) güzel güzel maşallah
  12. mserdemir

GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ?

Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? haha bomba bea işde hep bunu merakedıyordum unumog batarsa ne olur

13. mserdemir

model unımoglarım

Ynt: model unımoglarım çok güzel içim gitti peki teneke araçlardanda varmı.reno polis aracı
  14. mserdemir

murat abı benım oturdugum sıtede ıkı kişi ayrı dava actı ,bir tanesı devlet lehıne sonuclandı, dıgerı hala sonuclanacak
  15. mserdemir

4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında cem uzanın seçim vaadinde ıkıbucuk mılyon lıra olan mazot bir milyonlira olacak diyor.dogudakı adama soruyorlar bu olayı, adam dıyorkı ne yüzle boyle bır seyle oy ıstıyor ben zaten 250 liraya alıyorum mazotu zam yapmak için oymu ıstenır diyor...

16. mserdemir

aklıma geldikce sinirleniyorum sınırlendıkce yazıyorum elım ayagım tıtrıyor sınırden ekmekden vergı alıyorlar.pılantadan yakutdan zumrutden almıyor aylıkcıyım her ay gelırım bellı gıderım bellı vıtrınınde 10 kılo altın olan kuyumcu vergıyı benden daha az ödüyor iş adamı vergı vermıyor...
  17. mserdemir

bazen diyorumki.sırf bunlara haraaç vermemek için 86 model 300 dizel merso alayım kaçak mazot bırazda yağ katıp bineyim
  18. mserdemir

devlet tam soygunculuk yapıyor.resmi eşgıya sen 4*4 sun o yuzden suv olarak vergi ödeyeceksin .iyi tamam ödeyim ama normal suvlar gıbı 2 yalda bir gideyim muayineye OLMAAAAZZZ sen ticarisin o yüzden her yıl gireceksin. ulan bir karar ver ticarımıyım,özelmiyim ticariysem ona göder vergı al...

19. mserdemir

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri +1
  20. mserdemir

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı takip

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri