Arama sonuçlarınız

1. erhan110

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Sağol Bülent teşekkürler ....

2. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Sarıalandan bir kahramanlık hikayesi :) küçük bir Nissanla çift dingilli devasa bir çekme karavanı getirmek ve tepelerde kamp atmak
  3. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Doğrudur ., bence karavancılık özgürlüktür...

4. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Şehzat arkadaşa bu güzel resimi için teşekkür ederim....
  5. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) :O Leventcim bilmiyordum senin geldiğini ....

6. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Haklısın kardeşim yapmak lazım :)) Zaten şöyle bir hülyaprojem var dermişim :)) İstanbulun caddelerinde 100 lerce Defender campercoffee varmış vede ben artık franchise veren bir kahveci olurmuşum ....dur bakalım olurmu...

7. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) :))) Kulağınıza kar suyu kaçırdım yani....
  8. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) 4.GEZENBİLİR DOĞA SPORLARI FESTİVALİ KAHVE SPONSORU Sevgili arkadaşlar ben ve ekibim vede Defender Camper'ım festivalde sitemizin kahve sponsoru olarak yer alacaz, umarım kahvelerimizi...
  9. erhan110

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011) 4.GEZENBİLİR DOĞA SPORLARI FESTİVALİ KAHVE SPONSORU Sevgili arkadaşlar ben ve ekibim vede Defender Camper'ım festivalde sitemizin kahve sponsoru olarak yer alacaz, umarım kahvelerimizi...

10. erhan110

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet bey başınız sağolsun allah kalanlarınıza sağlık versin. Selamlar Erhan

11. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Hahahha :)) Evet Levent akıllıdır , bide şu var hocam çok masraf yaptık artık karavanın etinden budundan herşeyinden istifade etmek lazım kimi zaman karavan kimi zaman kahve köşesi kimi zaman eşya taşımak için kamyon :))...
  12. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Eyvalllah sağolun İlhan bey :) hoşbulduk ..... Evet uzun zamandır yoktum , açıkçası emeklilik bana göre değilmiş, 10 aylık emeklilikten sonra çok sıkıldıgım kanaatıne vardım ve yeni bir turizm işi kurduk , Etilerde seyahat...

13. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Merhaba arkadaşlar :) Uzun bir aradan sonra karavanımızla gene buralardayız, istediğim tadilatların hepsi oldu vede bizim 6 m.karelik Defender 4 kişinin ayrı ayrı bacaklarını uzata uzata uyuyabileceği hale dönüştü çok daha...
  14. erhan110

Geri Görüş Kameraları

Ynt: Geri Görüş Kameraları Siteye az girdiğim için gıyabımda yazılan bir yazı cevapsız kalmış. Beyefendi rumuzumu kullanrak yaptıgınız yorumda kameraların çin işi oldugunu bilseydiniz almayacagınızı yazmışsınız , lutfen aldıgınız malı iade edin bende paranızın iadesini sağlıyım ilgili...
  15. erhan110

Geri Görüş Kameraları

Ynt: Geri Görüş Kameraları Haşmet bey selamlar ., Kamera görüş ekranlarını diğerlerinden ayırmanızı tavsiye ederim. Bende 2 ayrı ekran var vede uygulamayla sabittirki bağımsız bir cam ekranı iyi verim veriyor , anlık değiştirme cambazlıkları yapma zorunda kalmıyorsunuz :) ayrıca ekran...

16. erhan110

Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları Kolay gelsin arkadaşım çok iyi oluyor. Hem karavan hem kaporta boya mekanik benim Defender dışında ilk defa rastladım bukadar büyük tadilata cesurmuşsunuz :) Ama kendi eseriniz olacak binmeside daha zevkli ... Selamlar Erhan
  17. erhan110

1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Teşekkürler Ferhat bey güzelmiş gerçekten :) Bir sual sordum ama ilgilenen olmamış ... ilginç gerçekten zorda bir sual degıldı ama cevaplanmamıs . PArdon bir sual daha eklemeleyım sanırım : - Bu organızasyonun...
  18. erhan110

1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Vaayy be kuzuda iyiymiş hergün kuzular çevrilse çok iyi olur :) acaba bunun günlük kişibaşı bütçesi ne olacak böyle bir etkinlik organizasyonun içinde varmı ?? Selamlar Erhan

19. erhan110

Land Rover 110 Defender Ambulans Karavan İçin Askılı Mutfak Kutusu

Ynt: Land Rover 110 Defender Ambulans Karavan İçin Askılı Mutfak Kutusu Yanılmıyorsam menteselerin icinde dolap askısının geçirileceği kalınlıkta bir pay yok.
  20. erhan110

Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko) Çok teşekkürler sağolun :) Benim aklımda hep olan cebelitarık - tanja - marakesh - agadir güzergahı ... bakalım ne zaman kısmet olacak.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri