Arama sonuçlarınız

1. erhan110

Şarj Dinamosunu Değiştirerek Enerji Elde Etme.!

Ynt: Şarj Dinamosunu Değiştirerek Enerji Elde Etme.! Sayın Bartek dedıklerınızden hareketle bende şunu sorsam : LR Defender'da standart alternatör 50 amper kullanıyorlar, bende 2 adet 200 amper start akü vardı vede sarj etme süresi çok uzun oldugu ıçın otoelektrıkcısınden buyuk kapasıye...

2. erhan110

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Sağol yusufcum tesekkurler:) Mehmet bey üretici bilgisi 500 gr/saat herhalde bu yukleme olmadan asgari rakkkamdır , 750 gr olarak dıkkate alıyorum ben.
  3. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Son nokta :) 1296 tl / 10 taksit 2.6kw enerji Aynı anda hem espresso makinesi 1kw, hem mikrodalga fırın1 kw 10 tanede lamba vs vs Özellikle kronometre tuttum kahve makınesındekı 1 litre suyu 1.5 dakikada kaynama noktasına...

4. erhan110

kipor kge3500tc jenaratör

Ynt: kipor kge3500tc jenaratör Hasan arkadaşım hazır siz hattayken şunu sormak isterim kabaca resim aşagıda aynnen vinç gibi defenderın önüne koyacagım bir kaide veede onun üzerine hava delikleri vede egzoz çıkısı olan kilitli bir demir kutu içinde tutacagım motoru , bu aradda aldım kipor...
  5. erhan110

Defender ve Klima

Ynt: Defender ve Klima sık girmediğim için cevapsız kalmış kusura bakmayın. detaylı bilgi izolasyon sayfalarımda var zeytinburnu demirciler sitesi 8.yolda epe ticaret olması lazım sadece izolasyon madeleri satıyorlar ,ordan alarak kendim döşedim ortalama m.kare fiyatları 30 tl civarında o...

6. erhan110

Ynt: kipor kge3500tc jenaratör Teşekkür ederim acil cevabınıza , hiç bilmediğim bir konuda sorular soruyorum honda honda evet güzel motor paralel çalışması hatta aynı ek benzin deposundan (auxillary ) her 2 hondayada yakıt verilebilmesi benimde hoşuma giden yönleri oldu ama 5.2 kw kipor gücüne...

7. erhan110

Ynt: kipor kge3500tc jenaratör Sayın Bartek çok güzel saptamalarda bulunmuşsunuz :)) yani birazdan çıkıp karaköyden kiporu almak üzereyken beni durdurdunuz cidden. Kiporda karar kılma nedenim açıkçası aşağıdaki fayda maliyet analizydi : 2 adet KIPOR invertorlu 2.6 kw x 2 = 5.2 kw 1200...
  8. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Tamam abi ok , yazarım buraya tecrubeleri... Ya açıkçası okadar çok fiyat farkı varki , nerdeyse iki mislinden bile fazla yani aşağıdaki gibi 2 adet KIPOR invertorlu 2.6 kw x 2 = 5.2 kw 1200 tl x 2 = 2.400 tl. 1 adet...
  9. erhan110

Kamper İçin Evye - Ocak Kombinasyonu?

Ynt: Kamper İçin Evye - Ocak Kombinasyonu? Bence ocak lavobada ucuza kaçmamak lazım, basit gibi görünüyor ama çok önemli , SMEV harika.

10. erhan110

Karavana Gaz Sobası Montajı

Ynt: Karavana Gaz Sobası Montajı Tamam abi denerim , bacayı sokuşturmaya çalışırken biraz mecburiyetten oldu :)) sonrada hoşuma gitti iyice daralttım dediğin gibi estetik maksat. Yarın düzeltir denerim işallah olur.

11. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) JEneratörümüz budur kipor ig2600 invertörlü saatte 500 gr benzin tuketıyor vede sürekli olarak 2.3 kw enerji veriyor , aracın öntamponuna yaptıracagım bir kaide onun üzerine hava delikleri olan kilitli bir demir kutu ıcınde...
  12. erhan110

Ynt: kipor kge3500tc jenaratör Evet bu çin japon işleri biraz organmize işler , sonunda gene kiporda karar kılmak zunda kaldım KIPOR IG 2600 cunku hem 2.5 kw hermde yarı fiiyat , bakalım kulllanınca nalıycaz dogrumu yaptı yanlısmı .

13. erhan110

Karavana Gaz Sobası Montajı

Ynt: Karavana Gaz Sobası Montajı Arkadaşlar benim sobanınve bacanın en son görüntüsü aşağıda . Bugün ilk defa yaktım fakat 5-10 dakka sonra sönüyor, sanki rüzgar falan esince ateşi söndurur gibi bir hali var . bu konuda bir fikri olan arkadas acıklarsa memnun olacam aksı takdırde kullanamıycam...
  14. erhan110

Ynt: kipor kge3500tc jenaratör Teşekkürler arkadaşım verdiğin bilgiye. Bir yakınım test etti çok fazla koku yapıyormuş kapalı ortamda vede 1 saatte 1 litre benzin tüketiyormuş buda çok yuksek. gene hondaya dönecez anladıgım kadarıyla
  15. erhan110

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent güle güle kullan güzel olmuş artık çay içerken ıslanmak yok diyorsun :))

16. erhan110

VW Transporter t4 Camper için Yardım

Ynt: VW Transporter t4 Camper için Yardım Hadi hayırlı olsun kardeşim , işallah istediğin gibi olur. Selamlar Erhan
  17. erhan110

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Tekrardan güle güle kullan kenan kardeşim , çok çok çok güzel duruyor bu araç .... Aylarca sahibinden.com da bakmısımdır bu defendera , bu adam bukadar özenip para harcadıgı bu nadir aracı neden satar diye düşünmüşümdür , herşey nasip...
  18. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Bizim hanım tok satıcı kenan kardeş :))) saat 10-11 gibi açıyor , gelmeden gezenbilirden bir haber atarsan özellıkle bulunurum , zaten tanısmak istiyorum senlen malum DEFENDER kardeşliği :) beklerim haberini. Selamlar Erhan

19. erhan110

Arkadaşlar bu jenaratörü kullanan bilgisi tavsiyesi olan varmıdır acaba ???
  20. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) :))Babalar neoldu bu gezenbilire 1 haftadır allahaskına açılmak bilmiyor...bir bilen varsa açıklasın lutfen ????????????????????????????????????

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri