Arama sonuçlarınız

1. erhan110

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Sapanca kampının resimlerini nerede görebiliriz acaba ?????

2. erhan110

Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko) Kodalım hoşgeldin :) Coaster baya şekiillenmiş ... umarım bir tarihte siizn çok iyi bildiğiniz Afrika yollarında bikaç karavan beraber oluruz .... Selamlar Erhan
  3. erhan110

Bayan Karavancılar Nerede?

Ynt: Bayan Karavancılar Nerede? Karavancı komşumuz hoşgeldiniz .. karavan virüsü sizede bulamış gibi görünüyor :) zaman zaman bizim çevredeki karavancı arkadaşlarla Yeşilköy marinada buluşup görüşüyoruz bekleriz sizleride. Selamlar Erhan

4. erhan110

İran

Ynt: İran Selamıalekum shary ., Khale schoma chattory ? men khyele memnun bu satırlarını okudugum için . Hem Şah Reza zamanında hemde ingilaptan sonra Tehranda okuyan bir Türk abin olarak ilk defa İranla ilgili böylesine güzel bir bilgi kaynagına senin sayende ulaştım, tebrik ederim . Bence...
  5. erhan110

Görmemişin Bir Karavanı Olmuş...

Ynt: Görmemişin Bir Karavanı Olmuş... :) Bana söylenenlerde şunlar ...içinde oturuyorsun mesela haliyle arka kapılar açık , gülümseyen bir surat geliyor .... SElamınaleyküm.... slm. Aaaaaa LAND bu LAND askerde ben çok kullandım bunları iyi bilirim :) cvp :eyi güzel , öylemi ... :)...

6. erhan110

Görmemişin Bir Karavanı Olmuş...

Ynt: Görmemişin Bir Karavanı Olmuş... Ha hahahahah .)) bravo Levent çok iyi konu başlığı ve içerik ...nerden bulursun bunları .))) herkez aynı dertten muzdarip demekki.....

7. erhan110

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hakan bey hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan :) selamlar Erhan
  8. erhan110

Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş)

Ynt: Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş) Vallla şenol bey araç şahaneymiş :) evvelsi gün Feriköyde bir arkadaş J9 unu göstermişti aynı konuyu konuştuk 2004 modelmiş ama satsa tüm para vergiye gideceği için karavan yapacam dedi :) sizinkini örnek gösterecem çok hoşuma gitti. Sorması ayıp bunun...
  9. erhan110

Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı

Ynt: Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı Deniz bey dusundugum cadır portbagajın icinde olmayacak tam ustunde olacak cunku aracın tavanından 10 cm. yukseklıkte profılden yaptıracagım bu portbagajın ustune konulacak cadırın kapalı halde altına koymayı palanladıgım sandalye vs vs gibi esyalar olacak ...

10. erhan110

Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı

Ynt: Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı Deniz bey selamlar tekrardan ., Benim ihtiyacım olan cadıra ait cizimim ve arc resimlerini gonderiyorum bilaharede suallerinizi cevaplıycam...

11. erhan110

bagaj ustu cadır yapımı

Ynt: bagaj ustu cadır yapımı Iyı gunler arkadaslar guzel fıkırler cıkıyor bende katkı vereyım dedım :) bende uzun zamandır romork kullanıyorum hafıf bır tekne cekmek ıcın vede toplam agırlıgım 400 kılo kadar ama 1 tona kadar yukleyebılecegımı bılıyorum . dıngıl ortadan vede suspansıyon...
  12. erhan110

Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...

Ynt: Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz... Çok iyi bir fikir tebrikler. Yer tespiti için bence katılımcı listesi olusturulup katılımcıların sayısının yogunlastıgı bolgeye gore nıspeten yakın olan yerler secılmelı . Selamlar Erhan

13. erhan110

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri Arac dediğiniz gibi ambulans karavan , yani oldukça küçük bir alan var gaztüpünün altında eberspacher var gerçi arada sunta tabaka var ama genede tehlikeli , gaz kacagıda var evet bu yuzden alarmdayım, esasen niyetim tüpü dışarı almak ama sabit bir simiti dışarı koymak çok...
  14. erhan110

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri Tamam ok hayra geçersiniz bu iş olursa :) çünkü detantör açıkken ve ocak yanmazken habire gaz kokusu alıyorum gümlemeyelim diye habire elim detantörde , hafta başında gelecem . Selamlar
  15. erhan110

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri Güven bey selamlar ...bir sualde bende yardımcı olabılırsenız memnun olurum. Karavanda mutfak ocagı için tüpgaz kulllanıyorum ama hem yer işgal ettiği için hemde kabinin içinde koca tüp oldugu için rahatsıızm. LAndroverın altında müsait yer çok sizce bir simit tüp koydursam...

16. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Yasikodan haber geldi şu anda 2335 itibariyle ntv de defender tanıtımı var ilgi duyanalara duyurlur.....
  17. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Görüntü kaydeden cihazı nihayet koydum '' cyber vision'' marka bir dvr vede 1 terabyte lık harddisc konuldu yani yaklaşık 20 gün x 24 saat kesintisiz video kaydı yapıyor , ses ve ip upload özellliği yok bu yüzden nispeten ucuz.
  18. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) planlanan tadilat .....

19. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Evet hocam haklısın ama denenmeden anlaşılmıyor, ne zamanki uyurken dizler kıvrık oldu sabah uyandıgımda diz 2 büklüm :) o zamanda beri düşünüyorum zaten , bu yüzden başlamadan iyi planlamak lazım sonradan bozup yapmak zor...
  20. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Faydalar şunlar : =========== 1- O kısımda mevcut yatak boyutum 150 cm. ilave edilecek uzantıyla 70 cm.le aracın bu kısımndaki yatak boyu 220 cm.e çıkacak. 2- İlave edilecek vede menteşeyle yukarıya dönebilecek 70 cm.lik bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri