Arama sonuçlarınız

1. R

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey merhaba. ben de aynı aracı kullanıyorum. petek büyütmeden önce aynı problemi ben de yaşamıştım.

2. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey arkadaşlar terranosunda manuel porya kilit kullanan var mı? varsa nerden aldığını paylaşabilir mi ? ben arıyorum ama bulamadım. teşekkürler şimdiden
  3. R

Nissan Patrol ZD30 Motor Sorunları

Ynt: Nissan Patrol ZD30 Motor Sorunları ben 2.7 tdi terranoma bişiler yapmak istiyorum. güçte düşme hissediyorum.muhtemel kurum dolayısıyle filan bir yerler tıkalı :( bu yazılanları yapan birini görünce sevindim. ben de yapsam iyi sonuç alacağımı düşündüm. ancak bunları anlayıp yapacak bir...

4. R

Nissan Patrol ZD30 Motor Sorunları

Ynt: Nissan Patrol ZD30 Motor Sorunları teşekkür iyi paylaşım olmuş.
  5. R

Gezenbilir Sakarya Grubu

Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu teşekkürler

6. R

SATILIK... 4 adet..6x139,7x7 jant ve lastık takım...

Ynt: SATILIK... 4 adet..6x139,7x7 jant ve lastık takım... nissan terrano ya uyar mı acaba ? nasıl anlayabilirim?

7. R

Gezenbilir Sakarya Grubu

Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu merhaba arkadaşlar. benim nissan terrano II 1998 TDİ aracım var. bu araç için manuel porya kilitleri arıyorum. sakarya da bana yardımcı olabilecek kimse varmıdır?
  8. R

Gezenbilir Düzce Grubu

Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu merhabalar düzcedeki 4x4 bilen arkadaşlardan yardım rica ediyoruz terrano 2 ler için manuel ön porya kilit piyasada var mı? ya da başka bi aracınkinden bunlara manuel ön kilit yapabilecek bir usta var mı ?:)
  9. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey arkadaşlar orjinal nissan ve made in japan yazılı debriyaj seti ısmarlamıştım ancak gelen kutusunu açınca başka bir marka çıktığını gördüm . üzerinde hangi ülke üretimi olduğuna dair de bir yazı göremedim ve taktırmaktan vazgeçtim.bulunduğum yerde orjinal...

10. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey arkadaşlar aracım için parça siparişleri vermeye başladım. 252.000 km oldu. debriyaj daha gider görünüyor ama ben değiştirmeye karar verdim. artık değişsem iyi olur diye düşündüm. servisten orjinal nissan debriyaj seti sipariş ettim. 550 tl. nissan marka...

11. R

Terrano nasıldır? yardım lutfen

Ynt: Terrano nasıldır? yardım lutfen bütün bunlara ilaveten ben 4 sıra petek taktırdım. hararet sorunu kalmadı. yoksa iki sıralı petekle tüm yaptıklarıma rağmen gene de hararet oluyordu. (terrano 2.7 tdi 1998.) şimdi memnunum.5 yıl oldu hararet sorunu hiç yaşamadım.
  12. R

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) ben bolu dakine mi düzcedekine mi gideyim karar veremedim.ikisi de aynı zamanda gibi.

13. R

"DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı merhaba arkadaşlar. benim aracın ön çekeri bozuldu. yeni kilitler henüz elime geçmedi. dere filan derken yolda kalmayalım.
  14. R

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

yalnız kamp yaparken köpeğin insanın en yakın dostu olduğu daha iyi anlaşılıyor :)
  15. R

nissan terrano yedek parça önerileri

nissan terrano 2.7 tdi 1998 aracımda kullanmak üzere kaliteli yedek parça arıyorum. ön takım, debriyaj seti vs tümü için önerilen markalar ve temin eden yerler hakkında bilgi rica ediyorum.

16. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey ücret bence 4 sıralı için çok makuldür. ben 4 sıra taktırmıştım. hararet sorunu yaşamıyorum
  17. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey katılıyorum. terranoya ucuz kaliteli parça veya güvenilir işçilik sunanları paylaşalım. burası terranoyla ilgili enfazla bilginin paylaşıldığı yer olmaya başladı zaten. tüm ülkeye burdan kaynak olur. parçacılar da bunu görse iyi olur. :)
  18. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey sevgili dostlar avm marka manuel kilit siparişi verdim. istanbulda bu tip malzemeler getiren bir otomodifikasyon yeri ile tel ile konuştum. amerikadan getiriyorlarmış. çifti 520 tl olacağını söylediler. bir ay içinde belli olur.ben sonuç almadığım için...

19. R

Satılık Manuel Porya Kilitleri

Ynt: Satılık Manuel Porya Kilitleri güncelmi ?
  20. R

4x2 binek otomobili 4x4 offroad aracına dönüştürmek

Ynt: 4x2 binek otomobili 4x4 offroad aracına dönüştürmek olmayacak şey değil bence , ama maliyete değermi bilemiyorum. bir de elbette muayene de sorun çıkar mı o da var. ama 4 tekerden çekişli binek araçlar var. demek ki olabiliyor.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri