Arama sonuçlarınız

1. R

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) kamp yapılacak mı ,çadır ,kamp malzemesi vs getiren varmı? akşam kamp olursa ona göre hazırlanmak lazım.

2. R

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) gelmeyi düşünenler isimlerini neden yazıyorlar anlamadım? kişi sayısına göre bir hazırlık mı yapılacak? yapılacak ise ne yapılacak?
  3. R

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) ben geleceğim.

4. R

Nissan Pickup 4x4

Ynt: Nissan Pickup 4x4 ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum . ilk akla gelen mazot filtresi...
  5. R

Akaryakıt İstasyonlarında Müşteri Beklentileri

Ynt: Akaryakıt İstasyonlarında Müşteri Beklentileri karayolları haritası hepsinde bulunmuyor mu artık.? yolda bulamayınca navigayon cihazı aldım. ayarlamada acemi olunca yolun bi kısmında ,dağlarda keçi yollarından,uçurum kenarlarından geçerek şehirler arası geldim :) asfaltı görünce öpecektim...

6. R

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey istanbul aksarayda japon oto parçalarının distrübütörleri var.perakende satışları da var. netten bi telefon bulup ararsanız iyi olur. hertürlü parçayı onlar getirmiyor mu? yan sanayisini de sorun bence, onlarda yan sanayisi de olabilir diye...

7. R

Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) kaç yıldır üyeyim bir organizasyona katılamadım.şu an kendi aracımla tatilde yollardayım. keşke gelebilseydim. çok güzel düşünülmüş. :(
  8. R

Nissan D21-TD25 Yedek Parça

Ynt: Nissan D21-TD25 Yedek Parça merhaba nissan 98 terrano ile ilgili eğer mevcutsa pekçok parçaya talibim. ben dosyayı henüz açamadım ama benden kaynaklanmış olabilir.bu yüzden elinizde varmı bilemedim. teşekkürler
  9. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey geçmiş olsun. değişmeden de kaportacı tampon. kaput, çamurluk filan yapamıyor mu

10. R

tüm dalış malzemelerimi satıyorum

Ynt: tüm dalış malzemelerimi satıyorum ilan geçerli mi bilmiyorum. tamamı için fiyat makul görünüyor ama tek tek satış olmuyor mu

11. R

Scuba Malzemeleri

Ynt: Scuba Malzemeleri scuba malzemelerini elden çıkarmak isteyen arkadaşlar ben malzeme almak istiyorum.ikinci el düşünüyorum. bununla ilgili bir sayfa var mı.ilanlar da göremedim.
  12. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey herhangi birşey denemeden önce bilgisayara bağlatın. pompacılarda bu bu cihaz vardır.bilgisayar size arızayı söyler kolayca teşhis edilir.deneme yanılmaya gerek yok bence.

13. R

Nissan D21-TD25 Yedek Parça

Ynt: Nissan D21-TD25 Yedek Parça ilan aktif değil galiba
  14. R

Bolu Bir Suzuki Daha Kazanıyor...

Ynt: Bolu Bir Suzuki Daha Kazanıyor... teşekkürler. biz arkadaşlarla düzcedeki ustamızdan vazgeçmeyiz ama yazılanlardan Bolu da herşey yapılır gibi bir fikir edinince merak ettim
  15. R

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu merhaba çok çeşitli bisikletler var ben de bir tane almayı düşünüyorum ama ucuz bir tane ile başlamak sonra hevesim devam ederse geliştirmek istiyorum. ucuz bir dağ bisikleti alsam vites geçişlerinde zincir atması gibi sorunlar yaşarmıyım.başlangıç...

16. R

Bolu Bir Suzuki Daha Kazanıyor...

Ynt: Bolu Bir Suzuki Daha Kazanıyor... Bolu da 4x4 işleri yapabilen, dürüst çalışan biri varsa özelden mesaj atarmısınız.
  17. R

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys araç muayenesinde değişiklikler kabul görüyor mu? ikinci bir araç yapıp yoldışı gezmek isteyenler için güzel araçlar bunlar. en güzel yanı sağlam oluşu ve oyuncak gibi oynanacak yanları :) tanıdığım biri can sıkıntısından aldı eline rulo fırçayı boyadı aracı :) fena da olmadı .
  18. R

LİDAM, Yetenekli Köpekler ve Sahiplerini Arıyor

Ynt: LİDAM, Yetenekli Köpekler ve Sahiplerini Arıyor istanbul dışında hangi şehirlerde yardımcı olabilecek arkadaşlar var belirtirseniz faydalı olur diye düşünüyorum. benim köpeğim yaşlandı ama bu amaç için yeni bir yavru edinmek te mümkün.

19. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Görüntüdeki unsurlar kişinin beğenisine göre değişir ya da güvenliği olumsuz etkilememek şartıyla değiştirilebilir ama ayrıntılarla uğraşınca keyif almak zorlaşır diye düşünüyorum. :) Tamponların o şekilde tasarlanmış olmasının bir nedeni...
  20. R

Motor Soğutma Kanalları Temizliği Hk.

Ynt: Motor Soğutma Kanalları Temizliği Hk. motor soğutma kanalında tıkanıklık varsa araç hemen hararet yapmaz mı. yani rölanti de bile giderek yükselen bir hararet olması gerekmez mi? sanırım bu araçta hararet problemi olmuş ve conta yakmış. benim bildiğim silindir kapak contası değişecek...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri