Arama sonuçlarınız

1. R

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey :) sanırım kaportacı haklı. ben de yıllardır sizin aldığınız aracın aynısına biniyorum. hepsinde böyle olması lazım. isterseniz yurtdışında kullanılan aynı araçların resimlerine bakın farklılık varsa anlarsınız.

2. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey arkadaşlar tamponlarınızda bir sorun olduğundan eminmisiniz. tampon orjinal monte edildiği yerden nasıl düşük olur ki ? bahsettiğiniz aralık esneme payı değilmidir .hepsinde var bunların diye biliyorum.
  3. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey benim araç sizinkiyle aynı. bordo renk. sadece arkadaki yan camlar için çok hafif siyah film yaptırmıştım. abartınca kötü ve dikkat çekici olabilir.

4. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey 12. cem terrano 1998 2.7 TDI SE 5 kapı
  5. R

Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !..

Ynt: Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !.. bu setterler çok insancıl oluyor. sevgi dolu köpekler. ama ben çalınır diye korktuğumdan alamıyorum.

6. R

Manisa Spil Dağı'na Çıkan 2 Dağcı Kayboldu!.

Ynt: Manisa Spil Dağı'na Çıkan 2 Dağcı Kayboldu!. yukardaki link güzelmiş. tek tek okuyacağım

7. R

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri en baştan okumam lazım. baya güzel.
  8. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey normal modda; şehir dışı ve şehir içi 8-12 lt /100 km de.
  9. R

Manisa Spil Dağı'na Çıkan 2 Dağcı Kayboldu!.

Ynt: Manisa Spil Dağı'na Çıkan 2 Dağcı Kayboldu!. ben bu işleri yeni öğreniyorum. sis çok kötü.eğer gidilecek hedef görülmüş ama sis çökmüşse geçene kadar beklemek hedefi bulmaya çalışmaktan daha güvenli olabilir sanıyorum. ama sisin ne kadar süreceği belli değil bir de etrafı görememek ayrı...

10. R

Kayak Pantolonu Tavsiyesi

Ynt: Kayak Pantolonu Tavsiyesi bence de çok para vermenin anlamı yok. evereste çıkmıycağız. termal içlikle çoğu aynı işi görüyor. ama tecrübeli olanlar aksini düşünürlerse öğrenmek isterim.

11. R

Kış Sporunda Yeni Soluk Bisiklet

Ynt: Kış Sporunda Yeni Soluk Bisiklet bu gezi nerde yapıldı. bisiklet tedarik ediliyor mu? bilgi verebilirmisiniz. ?
  12. R

Nissan Pickup 4x4

Ynt: Nissan Pickup 4x4 arkadaşlar ben 2.7 tdi terrano kullanıcısıyım . bu EGR valfi benimkin de sanırım yok. ama arkadaş terrano 1 3000 cc kullanıyor onunkinde var. onunda ne anlama geldiğini çözemedik çünki iki çıkış var silindirlerden yarısından gelen çıkışı geri veriyor yarısı zaten eksoza...

13. R

1993-1998 Nissan Patrol Aranıyor...

Ynt: 1993-1998 Nissan Patrol Aranıyor... ilan sayfasına da bakabilir ya da ilan verebilirsiniz. genelde aranan ya da satılan araçlar orada oluyor. patrol güzel araçtır umarın iyi bir tanesine denk gelirsiniz. biraz iyisini bulmak zordur.genelde motorun canına okurlar. ama bildiğim yapısından...
  14. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey bugün karda gezdim .lastiklerim çamur lastiği, buzda yol tutuşu hiç yok.o yüzden asfalt üzerinde dikkat etmek lazım frenle durulmuyor. ama bu lastikler yumuşak toprak üzerine yağan karda çok iyi gidiyor. yarın bir arazi gezisi yaparım. bu aracın en güzel...
  15. R

Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! bu kadar koyunum olsa sallamazdım zammı.orda 1 milyon tl den fazla koyun var yav.

16. R

En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?

Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi? tour kayakları bir gelsin bana heryer kayak merkezi ;D
  17. R

Araçta Nasıl Isınılır ?

Ynt: Araçta Nasıl Isınılır ? benim duyduğum sistemin yedek akü gerektirmeyeni de var. yani ilk çalışma sonrası enerjisini kendi üreten tip.ama henüz araştırmadım. ama aracın aküsünü kullanan tipte, yedek tam dolu bir akü daha bulundurmak faydalı olur.akü biterse kablo takviyesi ile aracı...
  18. R

Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz?

Ynt: Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz? yavruyken yetiştirirsem daha çok tanıma imkanım olur. erişkin köpeğin eski yaşantısını bilmediğimden bana uygun değil.çocuklara diğer canlılara davranışı hep üzerinde gözlem yapmam gereken şeyler. ve asla güvenlikten emin olamam.çünki atıyorum...

19. R

Araçta Nasıl Isınılır ?

Ynt: Araçta Nasıl Isınılır ? aslında sulu çalışan ek ısıtıcılar bence güzel ama en ekonomik olanı bulmak lazım. ben sulu sistem ek ısıtıcı düşünüyorum. webasto dedikleri aslında marka ama bu sistemin tanınmış ismi. araç dışına kaput altnda yedek akü kısmına monte edilip depodan aldığı mazotla...
  20. R

20-25.000 TL'ye Kadar Modifiyeli Arazi Aracı Arıyorum

Ynt: 20-25.000 TL'ye Kadar Modifiyeli Arazi Aracı Arıyorum hakkaten forum karıştırırken ben de sazan gibi atlamışım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri