Arama sonuçlarınız

1. R

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey bende de aynı araç mevcut. sensörün fişini çektim bu yüzden check lambası yanıyor ama arıza yüzünden olan silkeleme stop etme sorunu kalmadı. bu sensörün tam fonksiyonunu da anlamış değilim. yakıtı çok da fazla etkilediğini düşünen varmı ?ben pek fark...

2. R

Gezenbilir Sadece Bende mi Yavaş?

Ynt: Gezenbilir Sadece Bende mi Yavaş? şimdi bakıyorum sanırım düzelme olmuş. sayfalar normal hızında açılıyor.
  3. R

Gezenbilir Sadece Bende mi Yavaş?

Ynt: Gezenbilir Sadece Bende mi Yavaş? sayfalar çok geç açılıyor. epeydir bu yüzden siteye bakmıyorum. bugün denedim gene yavaş.

4. R

Bitkiler Hakkında Bilmek İstediğiniz Herşeyi Sorabilirsiniz

Ynt: Bitkiler Hakkında Bilmek İstediğiniz Herşeyi Sorabilirsiniz bu sayfa artık kullanılmıyor sanıyorum.
  5. R

Yavru Köpek Arıyorum

Ynt: Yavru Köpek Arıyorum border coli arıyorum. bu ırkı merak ediyorum. bahçe de ve çok iyi şartlarda bakılacaktır. yavru vermek isteyen olursa gözü arkada kalmaz. teşekkürler.

6. R

Köpek Irkları ve Zeka Sıralaması

Ynt: Köpek Irkları ve Zeka Sıralaması border coli yavrusu olup da iyi bakacak birine vermeyi düşünen var mı acaba ?ben de bir sokak köpeği ve her ikisine yetecek kadar bahçe alanı var. border coli merak ediyorum.

7. R

Krank Sensörü

Ynt: Krank Sensörü bana krank dönüş devrine göre yakıt püskürtmesini ayarlıyor diye söylemişlerdi.
  8. R

Krank Sensörü

Ynt: Krank Sensörü çok da zor sökülen bir yerde değil .üstten elle bir normal anahtar yardımıyla sökülüyor diye biliyorum. benimkini bir kere söküp takmıştık.sensörün motora giren yerini silip tekrar takmıştık ama orası ile zaten bir ilgisi yokmuş. o kısım yağlıydı ama zaten motora giren kısım...
  9. R

Kronik Hararet

Ynt: Kronik Hararet daha fazla petekli bir radyatör sorunu çözemiyor mu? bir de sizinkiler elektrikli fan ise ona da baktırın. bozuksa uygun bir fan termiği de takın sorun çözülür diye düşünüyorum. eğer aracınız çoktan conta yakmışsa elbette yaptırırsınız ama soğutma sistemini çözmeden tekrar...

10. R

Krank Sensörü

Ynt: Krank Sensörü slm. bu sensör pekçok markada arıza veren bir sensörmüş.bazen sokete giren ucu oksitlendiği için, bazende kabloları aşınınca nem alıp ıslak havalarda aynı arızaları verdiği söyleniyor. benimki bazen özellikle ıslak havalarda silkeleme yapıp sonradan düzeliyordu.bazende...

11. R

Son Gönderilen Mesajlar İçinde Görmek İstemediklerim?

Ynt: Son Gönderilen Mesajlar İçinde Görmek İstemediklerim? mail almak istemeyenler , gönderilen bir maili gereksiz diye işaretlerlerse aynı adresten gelen diğer mailler gereksiz kutusunda birikmiyor mu? maille haberdar edilmemek bu şekilde de mümkün olmaz mı ? ben öyle biliyorum.
  12. R

Son Gönderilen Mesajlar İçinde Görmek İstemediklerim?

Ynt: Son Gönderilen Mesajlar İçinde Görmek İstemediklerim? ayarları tam yapsak ta sanırım halen biryerlerden haberdar ediliyoruz sanırım. özellikle tanışma sayfası sürekli aktif:) ben öyle alıştım artık heryere yazmıyorum :)

13. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey arkadaşlar sıcaklar geldi. radyatör büyütmek isteyenler varsa düzceden geçerken bulduğum bir radyatör ustası çok uygun fiyata radyatör yapabiliyor.ben 4 gözlü petek yaptırdıktan sonra en sıcak havalarda bile çok rahat ettim. isteyenleri kendisini tanıyan...
  14. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey teşekkürler benimki nissan terrano 2.7 TDİ 1998 model. sizin aracın model ve tipi nedir? hangi modellerin ki uygun bakmak lazım. terrano 1 ile terrano 2 poryalar farklı. acaba bizim 2 serisi içinde farklılık varmıdır diye düşündüm
  15. R

Motorun Emdigi Havadaki Oksijen Oranını Nasıl Arttırabilirim?

Ynt: Motorun Emdigi Havadaki Oksijen Oranını Nasıl Arttırabilirim? EGR valvi iptali çok mu emisyonda fark yapar acaba?

16. R

Motorun Emdigi Havadaki Oksijen Oranını Nasıl Arttırabilirim?

Ynt: Motorun Emdigi Havadaki Oksijen Oranını Nasıl Arttırabilirim? bu çok güzel bir fikir. ilk fırsatta bende araştıracağım.
  17. R

Araçlarda Alt Mekanik Hakkında Bilgi

Ynt: Araçlarda Alt Mekanik Hakkında Bilgi bu özel bir tasarım mıdır?
  18. R

30 Cm Yükseltilmiş Landcruiser İle TUV Muyayenesi

Ynt: 30 Cm Yükseltilmiş Landcruiser İle TUV Muyayenesi güzel araç

19. R

Vergilendirme İndirim Nasıl Oluyor?

Ynt: Vergilendirme İndirim Nasıl Oluyor? türkiye sigortacılar birliği sayfasından mtv ye esas kasko bedelleri var. hesaplarken oraya bakmanız gerekiyor. yanlış yerlere bakmayın. aracın kaskolu olması da gerekmiyor.
  20. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey araç baya olmuş bu şekilde olunca mecburen ağırlığı da artmıştır sanırım. ben de fikir edindim bakarken. bir benzer araçta modifiyeli ön takımlar kullanma planı var olursa benimkinde de uygulanacak. AVM manuel kilitleri nerden ve ne kadara temin...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri