Arama sonuçlarınız

1. sokmeno

Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

Tam adresi alabilirmiyim... Ömer sokmen 0532 355 73 53

2. sokmeno

2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011)

Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011) Rivaya ailecek gelmek istiyoruz. Kamp kurmayı da planlıyoruz. Ama bulamıyabilirim diye endişe ediyorum. Sizleri kolay bulabilmem için bir telefon alabilirmiyim acaba.... Selam ve sevgilerimle....Ö.S.

3. sokmeno

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? GEZİ NEZAMAN, NERDE?
  4. sokmeno

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? SOKMENO: ÖMER SÖKMEN, ARAÇ, LADA NİVA 2009

5. sokmeno

Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011) ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...KAMP KURULACAK GALİBA ONA GÖRE HAZIRLIKLI GELELİMMİ. YANİ ÇADIR,TULUM,YİYECEK??

6. sokmeno

Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011) YERİ BİLDİRİRSENİZ İZLEYİCİ OLARAK GELMEK İSTERİZ....
  7. sokmeno

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? BEN VARIM
  8. sokmeno

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Ben katılmak isterim. Ancak cumartesi günleri de yarım gün çalışyorum. Pazara denk gelen etkinliklerden haberdar olursam katılmak isterim.... Selam ve sevgilerimle.... Ömer SÖKMEN

9. sokmeno

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Sayın Kurutlu, Davetinize çok teşekkür ediyorum. 25 inde ameliyatım çıktı. Katılmayı geçekten çok istiyordum. Off-road deneyimi kazanmayı istiyorum. Bunun da sizlerin önderliği ile olacağını...

10. sokmeno

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' 1-Lada Nivam var....Katılabilirmiyim? 2-Eşler gelebiliyormu?
  11. sokmeno

Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010)

Ynt: Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010) Çok güzel bir gezi olmuş...Bu tür gezileri haber verseniz,katılmamızda sakınca olurmu? Selam ve sevgiler.... Ömer SÖKMEN

12. sokmeno

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Gelmeyi çok istiyorum...Büyük olasılıkla koşullarımı ayarlayacağım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri