Arama sonuçlarınız

1. voyyager

Han Bahçe, Kayaköy'de Kamp Yapabileceğiniz Keyifli Bir Yer

Ynt: Han Bahçe, Kayaköy'de Kamp Yapabileceğiniz Keyifli Bir Yer zaten bize denizin kalabalığından kaçan doğanın sakinliğini arayan insanlar tercih ediyor. İlk bakışta dezavantajmış gibi gözüküyor, ama misafirlerimiz bir kere kampımıza ayak bastı mı, birçoğu tesisimizden ayrılmıyorlar. Haliyle...

2. voyyager

Tatil İçin Kamp Yerleri Tavsiyesi

Ynt: Tatil İçin Kamp Yerleri Tavsiyesi İllaki deniz kenari olsun demezseniz oludenize yakin kayaköy de bizim kamp alanimiz var. Facebook ta han kayakoy olarak bizi bulabilirsiniz
  3. voyyager

Liman Camping Hisarönü Marmaris

Ynt: Liman Camping Hisarönü Marmaris Yeni tesisiniz hayırlı olsun, bol müşterili bir sezon dilerim size de

4. voyyager

Kamp Hayatı

Ynt: Kamp Hayatı canım, bu kadar heyecan yapma, zaten öncelikle senelerin tecrübesi var sende, orada zaten 1 adım öne geçtin. onun dışında elbette ki eksiklerin, hataların olur, onları da bir sonraki çalılşmalarını daha iyi yapmak için düzeltirsin. Yalnız elinden gelenin en iyisini yapmak...
  5. voyyager

Kampta Sivrisinek Vs. Problemi

Ynt: Kampta Sivrisinek Vs. Problemi ilk linkteki alet sadece sivrisinekleri kovar, diğer tarla sineklerini veya kara sinekleri kovmuyor. Bunların dışında eğer akıllı telefonun varsa sinek kovucu programlar yükleyebilirsin. Bu programlar düşük frekansta yaydıkları sesle sinekleri kovuyor. Ayrıca...

6. voyyager

Ayvalık - Çanakkale- Bozcaada - Tekirdağ Kamp Yeri Ve Gezi Tavsiyesi

Ynt: Ayvalık - Çanakkale- Bozcaada - Tekirdağ Kamp Yeri Ve Gezi Tavsiyesi Merhaba, ayvalık'ta deniz kenarında geçirmek istersen Cunda Adası'nda Ada Kamp var. Fiyatı pahalıdır, ama deniz kenarında geçirilebilecek bir yerdir. Onun dışında Ayvalık'ta Çamlık Kamp var. Ama herkesin memnun ayrıldığı...

7. voyyager

İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı Alabildin mi çadırı :) evolite çift tenteliymiş:) yani sıcak havalarda üstteki koyu tentesini çıkartabiliyorsun
  8. voyyager

Ağustos Sonunda Likya Yolu Kamplı Tatil

Ynt: Ağustos Sonunda Likya Yolu Kamplı Tatil şimdiden iyi tatiller:)
  9. voyyager

Ege Turu İçin Yardım

Ynt: Ege Turu İçin Yardım Merhaba, Assos'da Kadırga Koyu'nda çadır kurabilirsiniz veya daha sessiz sakin bir yer ararsanız Sokakağzı Koyu'nda Son Gemi Camping var. Hem işletmecileri çok güzel insanlar hem de çok keyifli bir yer. Assos'a biraz uzakta kalıyor. Ama işletmecileriyle telefonda...

10. voyyager

Niksar Kamping

Ynt: Niksar Kamping fotoğraflar için çok teşekkürler, zaman içinde daha da güzelleşmiş sanki

11. voyyager

Sizin Dusunceleriniz Nedir 20 Gunluk Kamp

Ynt: Sizin Dusunceleriniz Nedir 20 Gunluk Kamp siz yine de kamp alanı seçerken başta gezenbilir sayfası olmak üzere diğer tatil sayfalarındaki yorumları da göz önüne alarak seçiminizi yapın, yorumlar gerçekten yardımcı oluyor.
  12. voyyager

Kamp Tesislerinden Beklentiler

Ynt: Kamp Tesislerinden Beklentiler :) ilginiz için çok teşekkürler

13. voyyager

Sizin Dusunceleriniz Nedir 20 Gunluk Kamp

Ynt: Sizin Dusunceleriniz Nedir 20 Gunluk Kamp kamp tesislerinde mi kamp kurmayı düşünüyorsunuz, yoksa yol üstünde doğa içinde alanlarda mı? kamp yapacaksanız illaki sıkıntılarınızi şikayetleriniz olur. Ama kamp yapmayı tercih eden insanlar zaten bunu göze alırlar ve sabah çadırda veya dışarda...
  14. voyyager

Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım

Ynt: Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım :) yeni web sitemiz inşallah yakında hizmete girecek :) bizim yerimiz ölüdeniz ile fethiye arasında kalıyor. Ölüdeniz'e gitmek için köy meydanından yarım saatte bir dolmuşlar kalkıyor, burdan hisarönü, hisarönü'nden de ölüdeniz'e dolmuşa biniyorsunuz...
  15. voyyager

Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım

Ynt: Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım bulamamanıza şaşırmadım aslında:) bu biraz eski bir fotoğraf. maps.google'dan bakarsanız yeni haliyle ilgili biraz fikir edinebilirsiniz

16. voyyager

Yardım Kamp Alanı Seçimi

Ynt: Yardım Kamp Alanı Seçimi :) şimdiden iyi tatiller size :)
  17. voyyager

Yardım Kamp Alanı Seçimi

Ynt: Yardım Kamp Alanı Seçimi Merhaba Omete, Kayaköy'de işletmesi olan arkadaş benim :) Dalyan'da sessiz sakin bir yer ararsan iz tuzu yolu üstünde Ekincik Otel vardı. Ama hala çadırcıları kabul ediyorlar mı bilmiyorum. Eğer Dalyan merkezde olsun istiyorsanız Dalyan Camping var, Orası da...
  18. voyyager

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı decathlon'da quecha'nın yazlık tulumlarını almıştım. çok iyi kalite değil, ama yazın sıcağında kullanılabilecek ekonomik, hafif bir tulum. her yere rahatlıkla sığabiliyor. yazın sıcağında da sadece üstüne alman yeterli

19. voyyager

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı yaz için görür, ama nisan mayıs, eylül, ekim aylarında hiç kullanışlı olmaz
  20. voyyager

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı ağustos ayında çadı r kuracaksan bir hamak bile yeterli olur. hem yerden yüksek, böcekten korur, hem serin seirn uyursun. hamağın bir ucu arabaya, diğer ucunu da ağaca bağlandın mı tamam. veya çadır içinde çok ince hafif uyku tulumlarını kullanabilirsin

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri