Arama sonuçlarınız

1. voyyager

İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı sen de bizim gibi lafuma campo alacaksın heralde en sonunda :) araban varsa zaten aslında bagajı düşünmene gerek yok. evet kullanışlı ama şimdilik sırt çantalarının gireceği bir bagaj yeterli olabilir

2. voyyager

Tatil İçin Kamp Yerleri Tavsiyesi

Ynt: Tatil İçin Kamp Yerleri Tavsiyesi pardon, kitapçık bu linkte http://www.hikeast.com/booklet
  3. voyyager

Tatil İçin Kamp Yerleri Tavsiyesi

Ynt: Tatil İçin Kamp Yerleri Tavsiyesi siz fethiye'de başlayıp fethiye'de bitirmişsiniz gezinizi :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=103191.0 şu linkte izmir muğla civarındaki diğer kampları görebilirsiniz ayrıca şu linkteki kitapçıkta da başka yerler bulabilirsiniz...

4. voyyager

Ulusar Survivor Kampı Başlıyor...

Ynt: Ulusar Survivor Kampı Başlıyor... güzel bir etkinliğe benziyor, emeğinize sağlık
  5. voyyager

Fethiye Bölgesinde Ücretsiz Kamp Alanları

Ynt: Fethiye Bölgesinde Ücretsiz Kamp Alanları Sezon zamanı durum ne olacak bilmiyorum, şuan orayı temizleyen kimse yok, günübirlikçiler gelir mi gelmez mi bilmiyorum, ama gemiler koyunu, dediğim gibi şu sol yamaca doğru bir dene, herşeye rağmen gemiler koyu kayaköy gerçekten etkileyici bir...

6. voyyager

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı :) karar ver sen de artık :) ikisi de çok güzel Heralde sen de ilerde çocuk olur düşüncesiyle geniş geniş çadır alıyorsun şimdiden. ikisi de saray yavrusu :)

7. voyyager

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı inşallah sağol :) size de şimdiden iyi tatiller
  8. voyyager

Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen

Ynt: Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen ovabükünde gül pansiyonda çadır kurmuştuk, ama karavanı bilemiyorum
  9. voyyager

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı :)3-5 hafta içinde doğuracağımı düşünürsek belki:) ama 2-3 sene daha idare eder bizi :) han kamp'ı biz işletiyoruz. şuan web sayfası yenileniyor. ama güncel fotoğraflarımıza facebook'tan bakabilirsiniz https://www.facebook.com/HanKayakoy?fref=ts evolite'ı...

10. voyyager

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı 2. sene değil, 3. senesi oldu çadırın :)

11. voyyager

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı ben kocamla campo 2'yi kullanıyorum. 2. sene oldu, çok memnunuz. ödünç verdiğimiz insanlarda kullanımını çok rahat buluyor. içi gayet ferah rahat, ceplikleri kullanışlı. öteki lafuma 2 kişi için saray yavrusu olur :) 2 kişi için 150 cm idealdir. onun dışında...
  12. voyyager

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı Bunların birçoğu çok ağır. diğer nispeten daha hafif olanların pinguin, vango markalarını bilmiyorum. bu konuda en iyisi husky, lafuma, biraz pahalıdırlar ama bunları bir ömür kullanırsın. bu markaların biraz daha küçük boylarını biraz daha hafiflerini...

13. voyyager

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı poller eskiden kumaştan geçerdi, şimdi tak çıkar olarak yapıyorlar. kumaş türü olarak 2 sene önce baktığımdan hiç hatırlamıyorum. Ama yaz ayında sıcağı yansıtması açısından beyaz renk olması önemli. ama herşeyden önemlisi ağırlığı daha öncede dediğim gibi 200...
  14. voyyager

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı çadır alırken ilk olarak kumaşına dikkat etmelisin, nefes alabilen bir kumaş olmalı. teknoloji çok değiştiği için kumaş cinsleri de hızlı bir şekilde değişiyor. havalandırması iyi olmalı. genelde bu havalandırmayı üstten bıraktıkları delikli bir tülle...
  15. voyyager

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı biz kocamla 2 sene önce lafuma Campo 2 aldık, çok memnunuz. çift katmanlı, nefes alabilen bir çadır. Linkini gönderdiğin çadırda güzele benziyor. onun dışında http://www.karrimor.com/ web sayfasından da sipariş verebilirsin. yalnız belli bir ücretin üstüne...

16. voyyager

Ynt: Fethiye Bölgesinde Ücretsiz Kamp Alanları tamam, kahvaltı, akşam yemeği içinde.. bizim yerimiz Kayaköy'de http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=103566.0 web sitemiz yenileniyor. yukardaki gezenbilir formu dışında faceten'de güncel fotoları görebilirsin...
  17. voyyager

Ynt: Fethiye Bölgesinde Ücretsiz Kamp Alanları Kayaköy'de Gemiler Koyu'nu deneyebilirsin. Ama haftasonu günübirlikçilerin işgali altında, ve oradaki paragöz illegal işletmecilerin de ne yapacağını bilemiyorum açıkçası. gemiler koyuna girdikten sonra sola, ormana doğru geçersen o...
  18. voyyager

Han Bahçe, Kayaköy'de Kamp Yapabileceğiniz Keyifli Bir Yer

Ynt: Han Bahçe, Kayaköy'de Kamp Yapabileceğiniz Keyifli Bir Yer burası da havuzdan bir kare

19. voyyager

Ynt: Han Bahçe, Kayaköy'de Kamp Yapabileceğiniz Keyifli Bir Yer daha çok bahçe fotoğrafı :)
  20. voyyager

Ynt: Han Bahçe, Kayaköy'de Kamp Yapabileceğiniz Keyifli Bir Yer bahçemizden görüntüler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri