Arama sonuçlarınız

1. M

Şu Hiluxlar Nasıl

Ynt: Şu Hiluxlar Nasıl dizelleri ne koysan yakıyormuş eski teknoloji olduğu için :D

2. M

Şu Hiluxlar Nasıl

bu kasa hiluxlar hoşumagidiyor beni üzer mi ?alırsam tek araç olarak kullanacağım tavsiye eder misiniz ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-sahin-oto-dan-1986-toyota-cift-kabin-4x4-140314485/detay
  3. M

hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim....

Ynt: Hilux Hayalim Gerçek Oldu..1998 2.8 Hilux Artık Benim.... arkadaşlara bende katılıyorum çok çirkin arkadaki şey

4. M

Nivamı Sil Baştan Yaptım Begenize Sunuyorum

Ynt: Nivamı Sil Baştan Yaptım Begenize Sunuyorum çok güzel,açılır tavan twingodan mı ?
  5. M

10 Bine Niva Aranıyor

96 model ve üstü temiz ,iyi bir niva arıyorum toplanmış olabilir donanımlı donanımsız olabilir,yalnız temiz olması şart orjinal görünümlü olmalı.

6. M

Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi yazıyorsun offroadcuları kötülüyorsunda sen doğaya ülkene ne yaptın önce bunları göster ,yazmak çizmekle olmaz bu işler ,sen hiç ömerli ve çevresine gitmedin heralde doğa düşmanları nasıl ormanı mahvettiğini heryer çör çöp olduğunu görmemişşin anlaşılan ,off...

7. M

GEZENBİLİR STİCKER I

Ynt: Gezenbilir Sticker I benimde tek sevdiğim offroad ve doğa sitesi burası çünki hiçbir çıkar ve ticari amaç yok diğer siteler resmen reklam olmuş para kazanma derdine düşmüş site sahipleri bu site dışında bende asla başka sitelerinkini yapıştırmam bisikletime bile yapıştırdım,bir reklamcıya...
  8. M

İlçe, İlçe Kim Nerede?

Ynt: İlçe, İlçe Kim Nerede? bende pendik altkaynarcadanım selamlar
  9. M

2004 Model Lada Niva'mı Satıyorum

Ynt: 2004 Model Lada Niva'mı Satıyorum bedavaya gitmiş şimdi olsa 16 bin ederdi

10. M

MTM SPORTS / MTM YACHTING YELKEN OKULU & MTM SCUBA DALIŞ OKULU

Ynt: Mtm Sports / Mtm Yachtıng Yelken Okulu & Mtm Scuba Dalış Okulu Yelken yapmayı çok istiyorum fiyatlarınız nasıl

11. M

Benim Turlarım

eylülde almış oldğum bisikletimle yaptığım gezileri ve gezilerin fotoğraflarını yayınlamay düşünüyorum istanbul anadolu yakasındayım
  12. M

2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen peki tavsiye eder misiniz ?sağlamlar mıdır?alırken neresine dikkat etmeliyiz

13. M

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. bende bolayır çevresini daha aşamadım ;D
  14. M

Gezenbilir Polar Montlarımız

Ynt: Gezenbilir Polar Montlarımız t-shirt nerden alabiliriz acaba ??? ::) ;D
  15. M

Temde Günlük 25 Km. Yolculuk, Bisiklet Ve Ekipman Desteği, Kredi Bin Lira

Ynt: Temde Günlük 25 Km. Yolculuk, Bisiklet Ve Ekipman Desteği, Kredi Bin Lira salcano 270 sv aldım 670 tlye hepsiburadadan 1000 tllik ekipman var üzerinde araştırmanı tavsiye ederim

16. M

Gezenbilir Sticker İstiyorum

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum bisikletime göre bastırmak istiyorum hangi oranda basılmalı ve tabelacılar basıyor mu?teşekkürler
  17. M

Ganos Dağları Gezi Görselleri (26 05 2013)

Ynt: Ganos Dağları Gezi Görselleri (26 05 2013) resmler açılmıyor bende
  18. M

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? araba çok hoşuma gidiyor herhangi bir sorunu var mı kaç lt yakıyor

19. M

Arkadaşımız Faruk Kayhan'ın (THE FARUK) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Faruk Kayhan'ın (THE FARUK) Doğum Günü Kutlu Olsun izindeyiz
  20. M

offroad professiyonellik

Ynt: offroad professiyonellik demek istediğim sürüş eğitmeni veya danışmanlık gibi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri