Arama sonuçlarınız

1. haldun31

15 Mayıs Köpeğimle Likya Yolu

Ynt: 15 Mayıs Köpeğimle Likya Yolu fatih bey o yolu yeni yürümüş biri olark kazma kürek baltayı bırakın lazım olmaz.sadece gavurağılı inişinde hafif su sıkıntısı var yoksa 1.5 lt su adam başı yeter.her yerde yiyecek var.çok abartmayın.(yük olur boşuna.)kabak koyuna inecekseniz mayo lazım yoksa...

2. haldun31

Likya Yolu (2015) Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Likya Yolu (2015) Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) Çok teşekkür ederim kağan bey.izmirde karia yolunada gideriz inşaallah :)
  3. haldun31

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) görüşmek üzere çok teşekkür ederim.tabiki görüşmeyi çok isterim bende :)

4. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) ilker bey kullandığım makine pentax (sebebi su geçirmeyen dış hava şartlarına karşı çok dayanıklı bir maknedir.)beğenmenizede arıca çok sevindim.hobilerim biribirine bağlı olunca hepsini bir arada yapıyorum.likya yolu fotolarımada bakmak isterseniz...
  5. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) çok teşekkür ederim kağan bey.yazın izmire gelirsem bisikletle bir seyahati beraber yaparız.inşaallah.

6. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) iltifat içi tşk ederim sayın hocam.yedigöller karavan içinde çok güzel bir yer güvenlik problemi yok.her türlü hizmeti artık alabileceğiniz hale getirilmiş.sadece hafta sonları çok kalabalık oluyor.elektrikte tuvalet ve büfede var.onun dışında...

7. haldun31

Yedi Göller Kamp Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Ynt: Yedi Göller Kamp Tavsiyelerinize İhtiyacım Var http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=105940.80 hocam ben gittim.bunlarda sayfamda paylaştıklarım sorunuz varsa cevaplayayım.
  8. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) altuğ bey kusra bakmayın kamptaydım cevap yazamadım.evet diğerlerinden biraz pahalı ama tam manasıylabu iş için üretilmiş.bir kere alınacak birşey biraz bekleyip imkan oluşunca almak daha doğru olur kanaatimce.sponsor konusuna gelince bu...
  9. haldun31

Çadır Alacağım Fikrim Yok

Ynt: Çadır Alacağım Fikrim Yok bu paraya iyi çadır.balkon olması çok iyi.hafif yagmurda suda almıyor(bahar yağmurları gibi).çift kat olması eğer tek içde kurulabilyorsa süper olur.iyi kamplar

10. haldun31

Yedi Göller Kamp Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Ynt: Yedi Göller Kamp Tavsiyelerinize İhtiyacım Var hocam ilk sorudan başlıyayım.sezon başladı :) yolar çok bozuk ama binek araba gider.çadır ücreti alınıyor.çadırda kalacagız deyince araçtakilerden duruma göre(biraz güleryüz) para almıyorlar.balık sezonu şu ana açık ama bitmek üzere diye...

11. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) bende önce onu almayı düşünmüştüm murat bey ama ağır diye vazgeçmiştim.fakat herşey bir yana yağmurda çadır dışında oturmak için çok lazım olmuştu bana.olmayanlar alsın derim.
  12. haldun31

Ynt: Likya Yolu (2015) Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) bunlarıda koymalıyım diye düşündüm.ocağına incir ağacı dikmek deyimi bu olsa gerek :(

13. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) arkadaşlar türkiyede bulmanın zor olduğu, bulsanızda 3 kg gibi ağirliğa sahip tarp yani tenteyi adrenalin outdoor getirmiş.bir tane bugün aldım ve çok güzel 3x3 m'nin toplam ağırlığı 1.1 kg.özellikle yagmurda çadır dışında oturmak veya çadırınızı...
  14. haldun31

Çok Heveslendik Ne Yapacağımızı Bilmiyoruz Lütfen Yardımcı Olun.

Ynt: Çok Heveslendik Ne Yapacağımızı Bilmiyoruz Lütfen Yardımcı Olun. iyi kamplar tadını çıkartın .birşey olmaz merak etmeyin .hayvanlar sizden daha çok korkarlar .ben hep tek yaptım kamplarımı ve sıkıntı yaşamadım.kolay gelsin :)
  15. haldun31

Ynt: Çok Heveslendik Ne Yapacağımızı Bilmiyoruz Lütfen Yardımcı Olun. küçük bir radyo alın ve hep akşam çalsın. ve akşam sönmeyecek pilli bir kamp lambası alın.hep yanık kalsın domuz çadırınızı çalılık sanmasın yani uyurken ortanızdan geçmesin :)

16. haldun31

Ynt: Çok Heveslendik Ne Yapacağımızı Bilmiyoruz Lütfen Yardımcı Olun. şimdi akçakocalı bir arkadaşı aradım sizin için 30 yıldır ayı duymadım ama domuz vb. olur diyor.
  17. haldun31

Ynt: Çok Heveslendik Ne Yapacağımızı Bilmiyoruz Lütfen Yardımcı Olun. tam olarak güzergahınızı bana söylerseniz daha iyi yardımcı olurum diye düşünüyorum
  18. haldun31

Ynt: Çok Heveslendik Ne Yapacağımızı Bilmiyoruz Lütfen Yardımcı Olun. murat bey öncelikle bulunduğunuz bölge itibarı ile olsa olsa domuz olur orada oda gerekli tedbirlerle bertaraf edilir.benim yaptığım kamplara bakarak fikir sahibi olabilirsiniz.soracağınız şey varsa memnuniyetle cevaplarım

19. haldun31

Ynt: Likya Yolu (2015) Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) buda olmalı :)
  20. haldun31

Ynt: Likya Yolu (2015) Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) birkaç yeni foto daha :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri