Arama sonuçlarınız

1. haldun31

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) kış kampından bir kare daha :)

2. haldun31

Husky Anapurna -28c & Evolite Dreamer Ultralight -32ºc

Ynt: Husky Anapurna -28c & Evolite Dreamer Ultralight -32ºc husky kullanıyorum.paylaştığım son fotolarıma bakarsanız orda bile banamısın demedi tavsiye ederim :)
  3. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) çok tşk hasan bey.döndüm ama tadı damağımda kaldı.beraber inşaalah gidelim.birkaç arkadaş daha toplarız bahara doğru.saygılarımla

4. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) kış kampı fotolarım :) çok ama çok güzel geçiyor :) çadır çadır olalı böyle donmadı :) - 8 dereceyi ölçtüm gece.ufak tefek (tilki )misafirlerim geldi gece.iyi seyirler.
  5. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) şu ana kadar karşılaştığım en ufak bir olumsuzluk olmadı.ama tabiki cesretin tanımını bilerek konuşuyorum.cesaret; korkmamak değil . korkup, tedbir alıp korkularının üzerine gitmektir.yoksa diğeri korkusuzluk değil ruhsal problemdir maazallah :)...

6. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) gps i hiç düşünmedim.ilk fırsatta ayarlarım hocam.saygılar

7. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) hocam sırt çantalı seyahat hafif malzemelerle mümkün. ama bende denemek isterim.neden olmasın.iyi kötü tecrübelerim ile hayatı idame etmede sıkıntımızda olmaz. :)
  8. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) hocam tabikide tek başına kamp herkese göre değil ama deneyin tadı bambaşka bir zevk.kitap okuyup gece yıldızların altında uyumak başka bir güzellik.sizi yoldan çıkartırım bir kaç foto daha koyayımda :)
  9. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) ben zonguldaktayım.bahar aylarına kadar biraz ekipman düzerseniz siteden bir kaç arkadaşla bu gittiğim yerlerden birinde güzel bir kamp yaparız inşaallah.haftayada şöyle kar yoğunluğu olan bir yerde çadır kuracağım paylaşırım .saygılarımla

10. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) teşekkürler hasan bey.tanışmak dileğiyle :)

11. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) hasan bey teşekkür ederim.bezen birşeylere karar vermek istediğimde en sevdiğim şey bu tür kamplar oluyor.inanılmaz iyi geliyor bana.denemeyenlere denemeleri için tavsiye etmek lazım :)
  12. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) tolga bey ve kaan bey yorumlrınız için çok teşekkür ederim.ben kampı yalnız sevdiğimden güzel oluyor ama herkes aynı düşünmeyebilir.meditasyon gibi geliyor bana.fotolara gelince daha profosyenel çekimlerim var buralarda ama burda...

13. haldun31

Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..)

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..) hocam yazının sonunda 419 tl diyor.gözden kaçmış herhalde :)
  14. haldun31

Bartın Karabük Yenice Grubu

Ynt: Bartın Karabük Yenice Grubu hocam ben devrekteyim :) ben müsait olan her durumda varım :)
  15. haldun31

Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi)

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) yeni çadır kurduğum yerlerden biri.iki hafta oldu :)kamp alanına karavanla çıkmanız biraz zor olacak.çünkü iç yollar çok bozulmuş.ben arabayla yukarı zor çıktımki siz eğer çekme karavan kullanıyorsanız sanırım daha zorlanırsınız.ama kampın tam önünde araç...

16. haldun31

Çanta Önerileriniz

Ynt: Çanta Önerileriniz hocam ben bu siteden yeni alışveriş yaptım dahada yapmam.birincisi internette var gözüken kafa lambası petzl xp 2 yi aldım.siparişi salı verdim pazartesi elime eski model olan xp göndermişler.aradım gönderin değiştirelim dediler.gönderdim.tekrar ardaıklarında ürününümün...
  17. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) gökcan bey çok özür dilerim.uzun süredir siteye giremedim malum dağ bayır geziyorum :) şaka bir yana bolu aladağlarda kamp yapmak için o kadar çok yer varki hangisini anlatayım bilmedim.ilk fotolarda olan yerde çok güzel bir yer ama tesisi...
  18. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) buda abant bu hafta :)

19. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) burak bey tur bile geliyor buraya ama nafile bu tür şeyler için önce orasının kirletenlerin evi gibi oranında kendilerinin olduğunu kabul ettirmek lazım.eğer kişi kendi evine çöp atmıyorsa pis değildir aslında.sadece buralar benim değil diye...
  20. haldun31

Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan bizde takipte olalım belki beraber gitmek nasip olur :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri