Arama sonuçlarınız

1. haldun31

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) çok teşekkür ederim.bunlarda tüfeğim olsada kıyamadığım kuşlardan biri :) ve keyif zamanım.

2. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) hocam iltifata teşekkür ederim :) şaka bir yana memleket güzel ama kıymet bilen az diyelim.gerçekten bakmak görmek ve yaşamak lazım.
  3. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) buda aladğlarda bir başka göl kıyısı :)

4. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) hocam hepsi farklı yerlerde yaptığım kamplar.yani aladağlar bir tanesi sadece .tedbir olarakta yinede ben bir yivli tüfek bulunduruyorum ama Allah (c.c.) lazım etmesin diyorum :)
  5. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) önce güzel hava sonra kar :)

6. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) çok teşekkür ederim arkadaşlar.ikinci yer aladağ göleti arkadaşım doğru söylemiş.kusura bakmayın adını yazmayı unutmuşum.

7. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) tamamen katılıyorum.ilk ve aile ile yapılacak kamp kampinglerde olmalı.ama bu yerlerde kampı ilerde mutlaka yapın derim.hani tadı damağımda kaldı denir ya aynen öyle olur :)
  8. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) denemeden tadı anlaşılmayan bir faaliyet.mutlaka deneyin derim.
  9. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) burası farklı yer :) burda balık tutma şansınızda var.

10. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) bir diğer kamp fotolarım :)

11. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) hocam ailece gidilir ama ilk kampınızsa boludan 50 km ankaraya doğru yayla mocamp var. her türlü imkana sahip olursunuz ve doğanın içinde olursunuz.fotolarını eklerim isterseniz.
  12. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) kamp hizmeti yok gökhan bey.araba ile gittim ama çok sessiz bir ortamdı.tavsiye ederim.

13. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) gökhan bey teşekkür ederim.istanbula yakın ama bir o kadarda bakir bir yer.mutlaka görmenizi isterim.abant gölcük vb turistik mekanları boşverip buralara gitmek lazım :)
  14. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) teşekkür ederim serdar bay.emin olun bazen milletin çöpünü toplamaktan yoruluyorum.kendi kamp yerimi ve çevresini mümkün mertebe temizlemeden ayrılmam ama çok pis durumda buralar.insanımız buraların kendi malı (yani evi gibi ) olduğunu düşünse...
  15. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) hocam bir buçuk ay falan oldu.gece yalnız ve sessiz ortam büyüleyici oluyor.diğer kamp fotolarımıda zamanla eklerim.

16. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) çok teşekkür ederim :)
  17. haldun31

merhaba arkadaşlar ilk kamp maceralarımın fotolarıdır.iyi seyirler.göynük çubuklu göl
  18. haldun31

Husky Çadır

Ynt: Husky Çadır hocam bende hussky felen kullanıyorum.sıkıntı olmaz ama 3 kişi bile büyük kısaca kaç kişi gidecekseniz 1 ekleyin yeter.birde sahte çadırlara dikkat.husky avmeydanı diye bir site tarafından tr ye getiriliyor oraya bakın derim.saygılarımla

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri