Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: G serisi arka diferansiyelleri
Hayırlı olsun,sağlam ve zevkli bir araç almışsınız.Eksiklerinizi orjinal parçalardan tamalarsanız kolay kolay sorun yaşamazsınız.
Ynt: 280 GE REİNCARNATİON
Evet Huseyin,her ne kadar farklı iki hobimiz olsa da amaç G - Class araçlarımızı hayal ettiğimiz bir şekle dönüştürmek. Grizzly Adams'a benzeyen yanlarımız var ama linkteki ayı ile dolaşmak biraz cesaret ister ::)...
Benim aracımın sade fotosu bu,bildiğim kadarıyla Türkiyede bundan sadece bir eski model olan bu cabrio,bir de yeni bir sıfır km si yeni geldi Türkiyeye.
Zevk ve hobiler tartışılmaz. Benim cabrio üzerindeki çalışmam aracı yürüyen bir eve dönüştürmek.Yani bütün çalışmam exterior üzerine.Çalışmalarım bitti sayılr.İleride çalışmalarımı bir topikte paylaşacağım.
Selamlar
Samet tebrikler,çok güzel bir dizayn.Çalışmanızı heyecanla takip ediyorum.
Huseyin kardes,bizim recaro koltukları değiştirelim mi ? :o
Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)
Yerden ısıtma sistemi gerçekten bir harika. Verdiğim emeğe değdi doğrusu.
Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)
Festivallerin en kapsamlısı oldu,darısı daha iyilerine.
Festivalde emeği geçen Boloff ekibine,gezenbilir yöneticilerine,festivalde emeği geçen herkese, Best FM e,TRT ye ve muhtelif illerden katılanlara...
1. Emrah Artaslan - İstanbul
2. Erkan Okumuş - İstanbul
3. Serkan Efe - 2 kişi - Dacia Duster - İstanbul
4. Fatih Sivişoğlu - Zonguldak
5. Barış Avcı ve 01 Off Road Grubu - Adana
6. Ahmet 53 - ......
7. Özgür Şenyurt - Ankara
8. Kılıç78 - Karabük
9. Burak Akkan - İstanbul
10. Mserdemir - Ankara...
Ynt: Araç Üstü Çadırla Kamp
Çok güzel bir uğraşınız var,yaptığınız çalışmaların resimlerini bekliyoruz.Benim de bu alanda çalışmalarım var.Büyük ihtimalle Aladağlar festivaline katılmayı düşünüyorum.
Araç üstü çadır,pratik,konforlu ve kullanım kolaylığı açısından ideal bir kamp aracı. Yol arkadaşlarınız varsa keyifli bir gezi yaparsınız.
Bol resim bekliyoruz.
Selamlar
Güzel bir başlık,devamını ve gelişmesini diliyorum. Bu başlık,araç üstü çadır kullananlar için bir buluşma ve etkinlik adresi olsun. Aynı zamanda teknik konuları içersin.
Selamlar
Cartop