Arama sonuçlarınız

1. cartop

Mercedes Benz G Class kullanıcıları bir araya gelelim

Ynt: Mercedes Benz G Class kullanıcıları bir araya gelelim www.sahibinden.com da bulabilirsiniz.

2. cartop

Dünyanın en pahalı akaryakıtı nerede ?

Araç kullananların büyük çoğunluğu araç alırken yakıt sarfiyatını en önemli kriter olarak göz önünde bulundurur. Aracımızda harcadığımız akaryakıt faturası orta halli bir aileyi geçindirebilecek boyutlara ulaşıyor !!! Böyle giderse araçlarımız evlerimizin önünde seyirlik ve müzelik haline...
  3. cartop

Kampçılar için Pratik Mangal

Ynt: Kampçılar için Pratik Mangal Çubuklar sık olmazsa, etler sapır sapır dökülür. Mangal masaya kurulmuş, arazide öyle dik durmaya bilir. Delikler bol olursa mangalımız yan yatar. Güzel bir düşünce, yapmaya değer.

4. cartop

Arctic G Serisi

Ynt: Arctic G Serisi Bu arada plakayı yukarı kaldırarak menteşeli yaptım. Çeki pimini kolayca kullanmak mümkün. Çeki piminden dolayı plakayı yan tarafa koyanlar var !!! G Wagen kullanıcıları için güzel bir çözüm ;) :D [attachment=4][/img]
  5. cartop

Arctic G Serisi

Ynt: Arctic G Serisi 19 sene kullandığınıza göre bu araçlar hakkında iyi bir deneyiminiz var. Aracınızın resimlerini gönderirseniz seviniriz.

6. cartop

Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi

Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi Sistem gayet iyi çalışıyor, yazın hararet sıkıntısı çeken karavanlar için son derece faydalı. Çünkü ikinci bir radyatör soğutma görevini yapıyor. Ek hortumlarla beraber 5 litreden fazla su alması soğutma için bir avantaj. iletişim . memetaydin42@yahoo.com

7. cartop

Mercedes G ' ye Turbo ..

Ynt: Mercedes G ' ye Turbo .. Tebrikler Oğuzhan, güzel bir çalışma. Uzun zamandır yurtdışındaki turboya dönüştürme çalışmalarını takip ediyordum. G Class araçlarımız için detaylı bilgi verirseniz seviniriz. Performansta artış yakıt tasarrufu gibi... Selamlar
  8. cartop

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010) Listemiz 1 kaya75 keçiören vw t4 2 Nihat Zaloğlu Dukato 3 Doğan Böncü dogan124...
  9. cartop

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010) Offline Offline Mesaj Sayısı: 10782 Tabanvay-Offroad Grubu Üyelik Bilgileri E-Posta Özel Mesaj (Offline) Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010) « Yanıtla #26 : 22...

10. cartop

Mercedes G Class'ta Vibrasyon Problemi

Ynt: Mercedes G Class'ta Vibrasyon Problemi Evet Huseyin, eskisi çok zayıf kalıyordu. En güçlüsünü taktım, araç şimdi gayet iyi. Kullandığım stabilizer amortisör [attachment=1]

11. cartop

Mercedes G Class'ta Vibrasyon Problemi

İki yılı aşkın aldığım GD 300 aracımda 90 km/saaten sonra rahatsız edici bir vibrasyon problemi vardı.Balans ayarını üç defa yatırdım, rot ve şaft ayarlarında olumsuz bir şey çıkmadı. En son ihtimal olarak direksiyon amortisorünü değiştirdim ve bir anda problem bitti. Direksiyon amortisorünün ne...
  12. cartop

Mercedes Benz G Class kullanıcıları bir araya gelelim

Ynt: Mercedes Benz G Class kullanıcıları bir araya gelelim Aracınız hayırlı olsun Doğan bey, tanıştığımıza memnun oldum. Web sitem www.cartopsgw.com memetaydin42@yahoo.com Mehmet

13. cartop

SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenliği(30 - 31 Ekim 2010)

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenliği(30 - 31 Ekim 2010) Yavru köpek te nasibini aldı ama daha soğuğa alışmadığından titriyordu. Bir sene sonra karda nasıl debelendiğini göreceğiz. ;) [attachment=4]
  14. cartop

SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenliği(30 - 31 Ekim 2010)

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenliği(30 - 31 Ekim 2010) Çok güzel bir gezi oldu, bu doğa harikası yerleri görmek muhteşem bir şey. Katılımcıların sıcak ilgisi,yardımlaşma ruhu övünmeye değerdi. Başta Serkan bey, Sinan bey ve bütün katılımcı arkadaşlara teşekkürler...
  15. cartop

Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi Sistem hakkında Amerikalıların görüşleri... http://www.clubgwagen.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=1887

16. cartop

SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010) Ankaradan katılmaya çalışacağım. :)
  17. cartop

G Klas aracımda yeni bir uygulama

Ynt: G Klas aracımda yeni bir uygulama Silindirde sıcak radyatör suyu dolaşır, mavi valflerden birine 12 voltluk su pompası ile ister bidondan ister dereden temiz suyu bastığınızda diğerinden sıcak suyu alıyorsunuz.Diğer mavi valfe duşluk bağlanır ;)
  18. cartop

86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?..

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. Boya ve kaportadan çıkalı iki ayı bulmadı, paslanan yerlerin onarımı, kaliteli bir boya,döşeme vs. 3-4 bin arasında olur. Aracıma da snorkel takmayı düşünüyorum. Paslanmaz çelik saçtan eşi olmayan bir model tasarlıyorum, biraz zahmetli olacak ama...

19. cartop

Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi Hüseyin, seneye Gezenbilir festivaline mutlaka Cabrionla gel.Bize fazla uzak değilsin :)
  20. cartop

Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi Bir nevi boyler,kış kamplarında değişik amaçlarla kullanılabilir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri