Arama sonuçlarınız

1. bilalr

Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? polemık yapmışlar... Captiva yıda biliriz diğer jıplerı-suvlarıda... Captiva 2.0.cc. hantal dışı güzel içi yakar hesabı, kore toplaması suv sonuçta... suzıkı, jeep, hummer vb jıp eksenli araç değil... araba bıraz kalıplı, opsıyonlu yanı o kadar...

2. bilalr

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? Taksi olarak orj jıplerı hatta hummerleri bile kullanmışlar helal olsun... taksi olanlar jıp değildir diyen arkadaş ne dicek acep... ;D işin özü 2 çeker araçlar taksi olur da, 4x olanlar haggeten bıraz abartı oluyor, ayrı mevzuuu... 8) neticede, 4x...
  3. bilalr

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? netice itibariyle, prestij araç; marka-kaliteli-lux-pahallı-imaj-yeni araçlardır.... gerisi zorlama oluyor... ;) ayrıca, insan ve araç manzarası ülkemizde çok bol... hatta manzaranın içinde manzara olduğunu farketmeyen insanlarda bol... 8) hatta...

4. bilalr

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) benım araç ortalamasına gelmiş, hayırdır, nıyekı... diğerleri 6-7 ltr ort derken, kafam takılıyodu, bunu görünce bıraz rahatladım... hoş bizde şehirdışı 90 ile gidemıyoz, araba 120 cıvarı gezınce, ort artıyor sankı... ancak şehiriçi net...
  5. bilalr

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Reno servislerininden de Dacia aksesuarları tedarik oluyor, piyasa fiyatları cıvarı...

6. bilalr

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? a.s. .. aracın garantisi bitmemişse, kaporta-elk aksamda(sunruf,mod,chip,vb.) ciddi tadilatlar yapma, nolur nolmaz garantı lazım olur orası kapsam dışı demesınler... gerisi kayfıne bütçene kalmış... kolay gele... 8)

7. bilalr

Dacia Duster Testleri

Ynt: Dacia Duster Testleri videoları görünce, Dusteromu daha çok sevdim... 8)
  8. bilalr

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) gerçekten doğru ölçümse vede 4x4 1.5dci 110.ps. olanındansa çok ıyı yakıt değerlerin.... ??? aynısı bendede var, ancak bıraz sorunlu galıba serviste çekup yaptırcam... :-X 4x2 ler düşük hızlarda az tuketırde, yuksek hızda bızden fazla...
  9. bilalr

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi arka mekanıkte sorun olabılır, 4x4 ise arka şaft aktarmadan olabılr, ayrıca arka frenbalata sıkışması olabılır, harket edince açılıyordur, elfren sert çekılıyorsa balata ayrılması geç olabılır, teker aksamında bilya-körük-yağlama azlığı olabılıur, yuruyunca...

10. bilalr

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi arka araya aksesuarcılarda bulunan uygun plast parçalardan ölçüp kestirip takın... ;)

11. bilalr

Gezenbilir Düzce Grubu

Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu sakarya da emn.müd.arkasında ve dörtyol sanayıde vb jıpciler var... onlara ulaşabilirsenız(internet-telefon) işiniz görülebilir... ;)
  12. bilalr

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) 4x2-90.ps. olanı daha az yakıyor gibi,,,, 4x4-90.ps. olan hem 4 çeker hemde araç ağırlığı nedenıyle bıraz fazla yakabılır,,, 4x4-110.ps. genelde diğerlerine göre biraz fazla yakar, bazılarında teknık bır sorundan dolayı fazla...

13. bilalr

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) şehirdışı 7-8 arası oluyor, hıza göre ort.100-120.km. arası... yani şehirdışı çok sorun etmiyom, basarsan yakar hesabı da, şehir içi kafam takılıyor... bir sorunmu var ki, sonuçta şehiriçi çok agresif kullanmıyoz da... kısa...
  14. bilalr

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi umarım azalır... araba fena değilde, yakıtı anlamadım gitti.... fazla ağırlık yok, şehriçi genelde 1 kişi oluyor...yuk de öyle fazla yok... var bi sorunda nedir, servis sanayı ustalar araştırıcas artık... olmadı satacas...aynı yakıta/9-10.lt.yakan 2.0.cc güzel...
  15. bilalr

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) biraz daha beklicem... enson arabayı ya satıcam ya yakıcam... ??? :-[

16. bilalr

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) aman düşssün... bizde 5.000.km...deyız... ş.içi 8,5-9,5 arası geziyor...şoklu felç durumdayım... az yakıyo dıye aldımdı... yosam chayenne alacadım... ??? ;) :-\
  17. bilalr

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi yok kardeş, 1800-2500 devir arası gezıyoruz, napsak ciddi azalma olmadı, ılk aldığımda 9,-10.lt, 5.000.km.de şimdi 8-9 arası şehiriçi, 10.km.gidiş-10.km.geliş 2 kere yapıyom toplam 40-50 km yani... yaktığı bu... motor çalışması-çekişi felan iyi...
  18. bilalr

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) full doldurmuyom ıyıkı, baksana bide tahlıyeden atıyomuş ki, zati fazla yakiyo hepten ayar olurmuşum yani... ??? :-[

19. bilalr

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? öncamlarda var da yetmi... yanıyo araç az güneşte dursa.. ısı mıknatısı gıbı... renk kahve bide... siyah olanlar napise... beyaz almadık ona yanırem... :P :-X
  20. bilalr

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi şehiriçi 7 bile çok iyi bence.... bızımkı ort 8 den aşa inmiyor 5.000.km.de.... bazen 9 da oluyor.... bişi var anlamadım ya neyse.... 7-8.000 olsun da olmadı yol verırız, napim aga... ??? :-X

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri