Arama sonuçlarınız

1. bilalr

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği SUV-4x4 grupta, 215/205-65/75-16" lastik çeşitleri azda olsa var... 8) araştırmak lazım... kışın dişli lastik suv lara daha güzel ve faydalı olur... orjınal ebatları ufak sayılır zaten, 205-65-16 gayet makul olur... malum kış şartları ve arabanın çok yuksek olması...

2. bilalr

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz lastik bayiilerinden, biraz pazarlıkla liste fiyatı altına inenler var...
  3. bilalr

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) teşekkürler... enson olmadı öyle yaparız... 8)

4. bilalr

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) temam kardeş, istanbula yolum düşeceği vakıt msj atarım... yalnız yazılım işi biraz korkutuyor benı... diğer işlemlere bakarız olmadı... hayırlısı... teşekkürler...
  5. bilalr

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) hocam kalbimi kırıyon beya... :'( :) biz bayılıyozmu dert yanmaya, bizde millet gibi 6-7 ltr. şehiriçi yakıyoz desek ıyı olmamı... bu sayfada ağlamıcasda nerde ağlıcas... :( burdaki servisler anlamıyo zati ayar oluyoz... neyse...

6. bilalr

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) kapaktaki havafiltre göstergesi full beyaz duruyo... filtreyi kapağa montelemişler açıp bakamıyozda arkadaş... nolacak bakalım.... burdaki serviste normal diyo, rodaj bitsın felan diyo... 8.500.km olmuş hala rodaj muabbeti... bi...

7. bilalr

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) ne güzel yaa... olgun aracı değişekmi... ;D benim 4x4 arabada, 4x2 modda şehirdışı 110-120 ort hızda 8 ltr civarı yakıyo... 3 kişi+bıraz bagaj... nasıl iş anlamadım arkadaş ya... 8500km de araba.. çözüm bilen varsa sölesın allah...
  8. bilalr

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Neden Kış Lastiği? Havalar yavaş yavaş soğumaya ve artık kış yüzünü göstermeye başladı. Muhtemelen bazı araç sahipleri şu soruları kendi kendilerine sormaya çoktan başlamıştır, “Bu kış çok kar yağar mı?” veya “Bu sene kış lastiksiz idare edemez miyim?”...
  9. bilalr

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Dacia Duster Lastik-Jant Ebatları Haklkında;;; 215/70/16'den büyük AT veya MT lastikler standart araçlarda sürtme yapar. Orginal Jant ve lastik ölçüleri 6,5 J 16 215/65 R 16 M+S Dacia Duster'ın Bijon Ölçüleri 5x114,3'tür. Jant çapı 16' x 6.5 Bijon aralığı 5 x 114,3...

10. bilalr

Düzce Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Düzce Serbest Muhabbet Köşesi inşallah, müsait bi zamanda uğrarım...

11. bilalr

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) helal olsun valla... ıyı yakmış... bizim 4x4 modsuz düşük hızda şehirdışı bu değere zor yanaşıyor... neişse... ???
  12. bilalr

Ynt: Düzce Serbest Muhabbet Köşesi selamlar hemşerim... sağol... bende 4-5 senedir sakaryadayım... aslen bende düzceliyim... burda memuruz...daciaduster 4x4 le takılıyoz beya... sen naparsın burlarda... ;)

13. bilalr

Ynt: Düzce Serbest Muhabbet Köşesi selamlar, Sakarya_Düzce ... ;)
  14. bilalr

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? 28.000 rahat eder araban, yapılı araba.... elden satmak ıyı de, malesef ınsan sabredemıyor, bızde öle yaptık 2-3 tersıne gitti caddy... 8)
  15. bilalr

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği sıcaktan bıktık beya... az serinlese arada da yağmurlasa ıyı olmamı... ;D

16. bilalr

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz güzel lastıkmış... tşkr... ;)
  17. bilalr

Unimog mu? BMW X5 mi?

Ynt: Unimog mu? BMW X5 mi? Ünımog candır, 4x6 dır, kraldır... dizeli bulsam alacam da... benzınlıleri çok yakıyo beya... ;D
  18. bilalr

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği kış geliıyor, canlanır konu... ;D

19. bilalr

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) konu başlığına uygun msj oluyo, nıye bitsın yanı... nıye sorun oluyo... başlık belli... sayfa pasif mi olsun... böleleri yuzunden mıllet sayfalara gıresı gelmiyo, ilgili moderatörler görsün.... ??? :-X 4x4 ve 4x2 de, yapılan km bağlı, yakıt...
  20. bilalr

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi 4x4-SUV listelerini de yayınlasanız... ;) jipi-suvu olmayıpta(yada eskısı olanlar) marka fanatıklığı yapanla görse.... ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri