Arama sonuçlarınız

1. kamerdeniz

Çanakkale Kamp Alanları

Ynt: Çanakkale Kamp Alanları merhaba Sevgili Ufuk ve Seda hanım benim motorsiklet ten beklentim, moto-karavan arkasında platformunda taşınacak hafiflikte olmalı, ve eşimle beni 150 kg gibiyiz yoplamda :)) düşürmeden yamaç çıkarak şehir+kır da gezdirecek kapasitede olmalı... bir kere...

2. kamerdeniz

Kabatepe Karavan Kampı / Gelibolu - Çanakkale

Ynt: Kabatepe Karavan Kampı / Gelibolu - Çanakkale öncelikle mesajı bu tarihte gördüğümden dolayı özür dilerim. bu da benim forum da çok yeni olmamdan kaynaklanmakta.. kabatepe eceabat a bağlı.. kampın belirgin bir özelliği yok. sadece "vatandaş" var... bildiğimiz yurdum insanı... yabancılar...
  3. kamerdeniz

Çanakkale Kamp Alanları

Ynt: Çanakkale Kamp Alanları merhaba Seda hanım kullandığınız motorun marka ve modeli nedir? ben karavan arkasına kanuni elit-100 aldım. 90 kg olması güzel ama 93 cc güç yetersiz maalesef... ..iyi günler dilerim...

4. kamerdeniz

Çanakkale Kamp Alanları

Ynt: Çanakkale Kamp Alanları eyvallah dostum... herşey gönlünce olsun.... bu dünya, kimseyi kırmayacak kadar güzel..... yaradılanı seviyorum Yaradan dan ötürü....
  5. kamerdeniz

Çanakkale Kamp Alanları

Ynt: Çanakkale Kamp Alanları eline sağlık amirim :))

6. kamerdeniz

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... yakışıklı yeğenim benimmmmmmm :)))

7. kamerdeniz

Çanakkale Kamp Alanları

Ynt: Çanakkale Kamp Alanları ben yerim O tospayı :))))
  8. kamerdeniz

Kabatepe Karavan Kampı; Gelibolu - Çanakkale

Ynt: Kabatepe Karavan Kampı; Gelibolu - Çanakkale teşekkürler.. Kitaplardan "avucumda patikalar" ın baskısı yokmuş.. sadece özel email ile temin edilebilmekte... 3-4 günde bana geldi.. okuyorum... bitince diğer kitaba ulaşacağım :)
  9. kamerdeniz

Ynt: Kabatepe Karavan Kampı; Gelibolu - Çanakkale veee www.yesiltospa.net yayiımda.... boş zamanda bi geziverin :))

10. kamerdeniz

Çanakkale Kamp Alanları

Ynt: Çanakkale Kamp Alanları Aynı bahçeye farklı pencereden bakmışız... ancak bahçe o kadar büyük ki, karavan bölümünde huzur vardı.. ne telefon sesi ne de müzik kirliliği yaşamadık... diğer yandan, markette alkol olmaması iyi... içmek isteyen bizim gibiler zaten tedarikli geliyor... böylece...

11. kamerdeniz

Çanakkale Kamp Alanları

Ynt: Çanakkale Kamp Alanları Gelibolu yarımadasında Orman bakanlığının Kabatepe karavan-Çadır kampında sakin, temiz bir tatil yapmak mümkün. 4 kişiye kadar karavan yeri + elektrik + wc duş + su desteği toplam 17,50 Tl. Yuksek moto-karavanıma yer bulma konusunda zorlanmadık. Bizden önce gelen...
  12. kamerdeniz

Ynt: Kabatepe Karavan Kampı; Gelibolu - Çanakkale sağolasın sevgili Kadir... çok yakında www.yesiltospa.net sitem yayına girecek.... detaylar ve görüşlerim ile..... sevgiler.. Beyhan

13. kamerdeniz

Kabatepe Karavan Kampı / Gelibolu - Çanakkale

söze gerek yok :))
  14. kamerdeniz

Ynt: Kabatepe Karavan Kampı; Gelibolu - Çanakkale merhaba kamp alanı a blokdan f bloğa kadar büyük... A blok karavanlara ait. çadır kurmak yasak. ancak karavancılara ait yedek ufak çadırlara izin var. Çadır bölümleri çok geniş. sorun yok... ancak karavanların bölümünde zaman zaman kalabalık...
  15. kamerdeniz

Gelibolu yarımadasında Orman bakanlığının Kabatepe karavan-Çadır kampında sakin, temiz bir tatil yapmak mümkün. 4 kişiye kadar karavan yeri + elektrik + wc duş + su desteği toplam 17,50 Tl. Yuksek moto-karavanıma yer bulma konusunda zorlanmadık. Bizden önce gelen kamp sakinlerinin gönülden...

16. kamerdeniz

Motokaravan Yapımı Uzmanlık İster; Ben Yandım... Siz Yanmayın!

Merhabalar Benim gibi elindeki 3-5 kuruş ile motokaravan yaptırıp sonradan üzülmek istemeyenler! Sıfır kalite ! Sıfır işçilik.. Firma sahibinin de bizzat yüzüme söylediği gibi "bu fiyata bu kalite.. daha nolsun..." Evet... Başkası yanmasın... ilk haftasında wc atık tankını lapseki yolunda...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri