Arama sonuçlarınız

1. adanalı 01

Sizce Hangi Suzuki Olmalı ?

Ynt: Sizce Hangi Suzuki Olmalı ? sayın doktorum,ilgi,alaka ve hızınıza teşekkürler.

2. adanalı 01

Ynt: Sizce Hangi Suzuki Olmalı ? arkadaşlar; bu araçların yedek parça fiyatları nasıldır ? bulunulurluğu nasıldır ? bir de yıllık vergisi konusunda bilgilerinize ihtiyacım var. teşekkürler.
  3. adanalı 01

Ynt: Sizce Hangi Suzuki Olmalı ? kerim kardeş,senin yerin nerede,bir gelip ziyaret etmek,aracı da görmek isterim.özellikle c.tesi saat 16.00 dan sonra müsaitim.bu arada ilanı güncellemişsin ve ben senin telefonlarını göremiyorum şuan.

4. adanalı 01

Ynt: Sizce Hangi Suzuki Olmalı ? evet haklısın.motosiklet bambaşka bir tutku.daha geçen ay buradan 5 motor,8 kişi,eşlerle beraber,akdeniz-ege-çanakkale yaptık geldik tam 3000 km.ama bende sanırım vazgeçeceğim.onun için vitara yada olmazsa temiz hesaplı bir samurai düşünüyorum.hanımla beraber...
  5. adanalı 01

Ynt: Sizce Hangi Suzuki Olmalı ? iyi iyi hayırlı olsun.motorculuğu bıraktın demek kardeş.nt 700 çoktaaan gitti,ondan sonra suzuki gsr 600 vardı,şimdi de honda cbf 500 var.

6. adanalı 01

Ynt: Sizce Hangi Suzuki Olmalı ? evet evet tanıdım,merhaba,nasılsın ?

7. adanalı 01

Ynt: Sizce Hangi Suzuki Olmalı ? evet.benim.
  8. adanalı 01

Ynt: Sizce Hangi Suzuki Olmalı ? mersin motosiklet festivalinde bende vardım.
  9. adanalı 01

Ynt: Sizce Hangi Suzuki Olmalı ? merhaba sayın adaşım,kerim beyi sanki bende tanıyor gibiyim ama çıkartamıyorum.rica etsem,kendisinden biraz bahsedebilirmisiniz ?

10. adanalı 01

Ynt: Sizce Hangi Suzuki Olmalı ? bu aracın sahibi,benim çocukluk arkadaşım,komşumdu ama enaz 25-30 yıldır görüşemiyoruz.askerlik sonrası o alanya ya yerleşti,ben burada kaldım,kopukluk oldu. tüm arkadaşlarıma yorum ve önerileri için teşekkür ediyorum.sanki bence de sonuncu iyi bir tercih gibi...

11. adanalı 01

Ynt: Sizce Hangi Suzuki Olmalı ? cevap ve bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum,mustafa bey.ailece de kullanılabilirliği için 5 kapı mantıklı görünüyor.
  12. adanalı 01

arkadaşlar,merhaba.ben BORA KARAKAŞ.ADANA'dan yeni aranıza katıldım.yaşım 48 ve bir motosiklet tutkunu,kullanıcısıyım.sitenizi ve paylaşımlarınızı ilgiyle,günlerdir takip ediyorum.şu aralar suzukilerle ilgileniyorum.4 kişilik bir aile olmakla birlikte,eşimle beraber,güzel ülkemde,görülesi çok...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri