Arama sonuçlarınız

1. Burujo

2006 < -- Grand Vitara'larda klimanın ısıtma özelliği var mı?

Ynt: 2006 < -- Grand Vitara'larda klimanın ısıtma özelliği var mı? Selam, benzer sorunu bende yaşıyorum soğuk havalarda en az 10 dk beklemem gerekiyor, motor ısındığı halde kalorifer sıcak üflemiyor. Son zamanlarda bunun devirden dolayı olduğunu buldum, arabanın devrini yükselttiğim anda sıcak...

2. Burujo

LPG ve motor arıza ışığı

Ynt: LPG ve motor arıza ışığı Salih bey aman alışmayalım açıkcası ben arabadan soğudum bu yüzden, hayır arabada ciddi bir arıza oluşsa fark etmeyecek yakicaz arabayı. :D Öneriler icinde çok teşekkürler.
  3. Burujo

LPG ve motor arıza ışığı

Ynt: LPG ve motor arıza ışığı Salih bey aman alışmayalım açıkcası ben arabadan soğudum bu yüzden, hayır arabada ciddi bir arıza oluşsa fark etmeyecek yakicaz arabayı. :D Öneriler icinde çok teşekkürler.

4. Burujo

LPG ve motor arıza ışığı

Ynt: LPG ve motor arıza ışığı Up
  5. Burujo

LPG ve motor arıza ışığı

Selam arkadaslar 2008 grand vitara sahibiyim lpg den dolayi aldığım günden beri arıza lambası yanıyor. Bir ara LPG Servisi'ne ışığı sondurttum fakat 50km sonra tekrar yandı. Bunu söndürmenin bir yolu var ise önerilerinizi bekliyorum.

6. Burujo

Seçim yapmama yardımcı olurmusunuz?

Ynt: Seçim yapmama yardımcı olurmusunuz? tekrar selam arkadaşlar, iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. daha dün ilk uzun yolumdan geldim, akdenize doğru 2000 km yol yaptım çok keyifli ve rahat bir araç. Fakat aldığım günden beri arıza lambası yanıyor, Bursadan geçerken lpg yi takan firmaya...

7. Burujo

Ynt: Seçim yapmama yardımcı olurmusunuz? Selam tekrar, 1 hafta önce sonuç olarak 38000 tl ye 2008 model grant vitara aldım. şimdilik harika bir araç ama lpg li olduğu için bakalım zaman içinde yaşayacağım sorunlardan korkuyorum.
  8. Burujo

Ynt: Seçim yapmama yardımcı olurmusunuz? Gecen gün jimnyi biraz inceledim araç çok küçük ve içi çok konforsuz gözüküyor, bir aile arabası için çok küçük. L200 şehir dışı için ideal ama istanbulda kullanmak için çok hantal diy düşünüyorum.
  9. Burujo

Ynt: Seçim yapmama yardımcı olurmusunuz? araştırmalarımda biraz kendimi zorlayıp 0 model suziki jimny alma fikri gelişti fiyatı 37 40 bin arası 6 7 yaş araç yerine 0 ve sorunsuz almış olucam diye düşünüyorum ne dersiniz

10. Burujo

Selam arkadaşlar, Ailecek sık araç kullanmıyoruz, tatil yapmayı camp yapıp dağa taşa tırmanmayıda çok seviyoruz, Normal bir araba almaktansa daha geniş ve güçlü bir arabayı tercih ediyorum. Bütçemin elverdiği kadar temiz bir arazi bulup almaya karar verdim. Ailecek kullanacağımız için otomatik...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.