Arama sonuçlarınız

1. Burujo

Masraflı 2008 Grand Vitara

15000 ile 20000 tl arasında kaporta ve motor masrafı var. 0545676048

2. Burujo

Satılık 2008 Grand Vitara Masraflı

Kaporta ve motorda ortalama 15000 tl masraf var.. 135.000 e satılık
  3. Burujo

Bu Sıralar Doğu Karadeniz

Şu sıralar benim ile 15 günlük herşeyi paylaşacak soğuk bir Karadeniz turuna gelecek arkadaşlar arıyorum. Araç benden masraf ortak sadece 2 kişi 1 bayan 1 erkek yada 2 bayan ama 2 erkek değil. Keyifli bu tura gelmek isteyen varsa msj atsın. Ben daha önce yaptım ama tecrübelileri tercih edeceğim.

4. Burujo

Oğlumla ufak bir kaçamak.

Hafta içi boş bir günümde oğlumu alıp kaçtım çifalana. gayet keyifliydi ama kötü havada oralarda yanlız olduğum için biraz korkup zorlayamadım.
  5. Burujo

İstanbul civarı gezilerinize katılmak istiyorum

Selam, İsmim murat. 2008 model grand vitara sahibiyim henüz sadece lastiklerini yükseltebildim. Başlangıç olarak hafif offroad gezilerine katılmak istiyorum. İstanbul findikzadede oturuyorum. Gezilerinizde haber verebilirseniz çok sevinirim. Murat 05425676048

6. Burujo

LPG ve motor arıza ışığı

Selam arkadaslar 2008 grand vitara sahibiyim lpg den dolayi aldığım günden beri arıza lambası yanıyor. Bir ara LPG Servisi'ne ışığı sondurttum fakat 50km sonra tekrar yandı. Bunu söndürmenin bir yolu var ise önerilerinizi bekliyorum.

7. Burujo

Seçim yapmama yardımcı olurmusunuz?

Selam arkadaşlar, Ailecek sık araç kullanmıyoruz, tatil yapmayı camp yapıp dağa taşa tırmanmayıda çok seviyoruz, Normal bir araba almaktansa daha geniş ve güçlü bir arabayı tercih ediyorum. Bütçemin elverdiği kadar temiz bir arazi bulup almaya karar verdim. Ailecek kullanacağımız için otomatik...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri