Arama sonuçlarınız

1. zeytin

Kasla Git; Erden Eruç

Ynt: Kasla Git; Erden Eruç KAS GÜCÜYLE DEVRİÂLEM – ERDEN ERUÇ RÖPORTAJI (Pasifik Geçişi) *Böyle bir yolculuğa çıkmak için ciddi bir sermaye ve sponsorluk desteği gerekli, bu konudaki geliri nasıl sağladınız? Altı Zirve Projesi'ni başlatıp projenin ilk zirvesi olan Alaska'daki McKinley'e...

2. zeytin

Kasla Git; Erden Eruç

Ynt: Kasla Git; Erden Eruç ERDEN ERUÇ •Yüksek Makina mühendisi, MBA sahibi. • 1961 doğumlu. • ABD’de kar amacı gütmeyen Around-n-Over Vakfı’nın kurucusu. ( http://www.around-n-over.org/tr/kurum/ ) • Altı yılda devrialemi gerçekleştirmeyi hedefleyen Eruç, kendini sınırları aşmaya ve...
  3. zeytin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! söylediklerinde haklısın Demet ama "onların yaşam alanları bizimkinden daha geniş" düşüncene katılmıyorum. yaşadığımız coğrafyayı hep öyle bir fetih zihniyeti ile sahiplenmişiz ki,bizden gayrı diğer canlıların hali nedir,nicedir fikrini örtpas etmişiz. yaşadığımız şehirlere...

4. zeytin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Bir ütopya düşünün… Evrimsel sürecin tersine işlediğini kurgulayın. Hayvanlar medeniyeti olduğunu varsayın. Biz insanoğlunun onlara yaptıkları her şeyin, onların bize yaptığını hayâlleyin. Yaşam yeri sokak olan insanlar, kısırlaştırılan, kafese konan, avlanılan, evlerde...
  5. zeytin

Kar Yağdı, Yağacak?

KAR YAĞDI! …YAĞACAK…? Eskiden kar yağardı memleketime, eskiden karın hası tutardı yerlerde. Kar; beyaz, saf, apak hali ile kuşatırdı yüce dağları, yaylaları, yolları. Yerlere seyran eder, biz de seyreylerdik o ihtişamını. Soğuğundan donan ellerimize alır topaklardık, şenlik katardık...

6. zeytin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Günaydın My name is Uli, I'm a member of Hartmuth's blog in Germany. I'm glad to read that the bear park at Rize can be finishesd at end of may. These are good news for the baby bears. Greetings from Germany Uli W Günaydın, Adım Uli, Almanya’nın Hartmuth bloğuna üyeyim...

7. zeytin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Dear Eva, I think we don’t need 2 or 3 years for transportation of the bears to Rize wildlife park. Until the end of May we can finalize the first step of the organization to Rize Wildlife park. It looks possible to transport the baby bears Rize Wildlife park in the end of...
  8. zeytin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! aramıza hoşgeldin GRETACASH :)
  9. zeytin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! http://www.av-doga.com/component/option,com_smf/Itemid,145/topic,769.msg4866/ BU SİTEDEKİ DİYALOGLARI OKUYUN ARKADAŞLAR. YORUMSUZ!!!

10. zeytin

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! SİZ HİÇ AĞUSTOS BÖCEĞİ DİNLEDİNİZ Mİ? Bazen yollar alıkoyar göç sevdalısını ve yola salar asi bedenini. Bazen bir huzur diye çırpınır insan yüreği ve yuvasının kadim kokusu çeker alıkoyar yoldan bu asiyi. Bazen bir kuşun kanadındayken özgürlük, bazen sıcak bir dostun...

11. zeytin

Datvi

Ynt: Datvi ZAMANIN TANIĞINI İZİLEDİYSENİZ,BUNUN ÜZERİNE SÖYLENECEK SÖZ YOK DOSTLAR. CEMAL GÜLAS HERŞEYİ EN AÇIKLIĞI İLE İFADE ETMİŞ. İZLEMEYENLERE DE TEKRAR YAYININI TAKİP ETMELERİNİ ÖNERİRİM. YORUMSUZUM...
  12. zeytin

Datvi

Ynt: Datvi teşekkürler. Yazıdakiler bana göre gerçeklikler.Dünyadaki gerçekleri görenlerin ve bunları dile getirenlerin yüreklerine sağlık. Artık kimse cesur yürek olmayı göze alamıyor.Korkak suskunlar ordusu ürüyor!

13. zeytin

Datvi

Ynt: Datvi Aslında olay Datvi meselesi değil. Bunu hepimiz biliyoruz. Datvi bu gerçekliği görmemizi sağlayan, bizlere hatırlatan bir mesele oldu. Yaşadığımız mekânları o kadar "ben merkezli" bir yöntemle ele geçiriyoruz ki, “buraların sakinleri ne der buna” düşüncesini gözardı ediyoruz. Biz...
  14. zeytin

Cesaretin Keşfi

Ynt: Cesaretin Keşfi bahar kapı aralığından içei süzüldü bile.cesaretinizi yoklayıp, yollara düşme zamanı geldi. kimler cesaretli? yola koyulma eğiliminde kimler var gezgin ruhlu ?
  15. zeytin

Gezginler Kulübü Daveti

Ynt: Gezginler Kulübü Daveti orada olmayı dilerdim,ama o gün çalışıyor olacağım :( o günün paylaşımını burada yaparsanız seviniriz sedat bey. saygılar.

16. zeytin

Siz Hiç Ağaç Diktiniz mi?

Ynt: Siz Hiç Ağaç Diktiniz mi? yazıyı okuyanların çoğunluğu içlerinden hayır mı dedi yoksa??? bunu dememin sebebi,okuyan çok ama oylama yok denecek kadar az:) az oylama var!!bu nedenle öyle yazdım,queensland:) buarada sedat bey hoş bir çocukluk geçirmişsiniz.bu paylaşımınız için teşekkürler...
  17. zeytin

Ynt: Siz Hiç Ağaç Diktiniz mi? yazıyı okuyanların çoğunluğu içlerinden hayır mı dedi yoksa???
  18. zeytin

Ynt: Siz Hiç Ağaç Diktiniz mi? evet doğa ve tarih,korunması gerekli zenginliklerimiz. şuanda izmit'in tarihi bir sokağı hakkında araştırma yapıyorum,onun hakkında yazı yazıcam.sokak restore edilmiş,paralar harcanmış ama korumaya alınmamış,izbe bir mekân hali gözetiyor deniliyor.haftaya bunun...

19. zeytin

Ynt: Siz Hiç Ağaç Diktiniz mi? asıl,duyarlılık gösterip bu düşünceleri değerlendirenlere ben teşekkür ederim. buarada benim memleket de erzincan refahiye serkan bey,siz neresindensiniz?
  20. zeytin

Doğa, insanoğluna atfedilmiş bir hazine. Peki, bizler ne kadar farkındayız bu hazinenin değerinden? Koruma içgüdüsüne sahip insan, ne kadar korumacı bir ruha bürünüyor doğaya karşı? Ayaklarımızın altındaki sadık dostumuza, kara toprağa biz ne kadar sağdığız acaba! Giderek çölleşen yurdumuzun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.